Dodaj do ulubionych

News- Viktor & Rolf: Bonbon

26.01.14, 15:22
Nowy damski zapach od duetu V&R kontynuuje tematyke slodyczy, znanej juz z Flowerbomb i Spicebomb. Pozostale zapachy marki, czyli Eau Mega i Antidote nie poradzily sobie na rynku, zatem marka wraca do komercyjnego i sprawdzonego trendu. Troche juz jednak za duzo na rynku tych slodkosci- od Prady Candy po ostatnia Nina Tentation- ale w koncu to zapach grupy L'Oreal, ma sie podobac, sprzedawac, a z La Vie Est Belle sie calkiem udalo.
Reklama budzi lekkie kontrowersje wg mnie, ale i o to w sumie chodzi, a sam flakon wyraznie nawiazuje do bestsellerowego Flowerbomb.
www.nstperfume.com/2014/01/23/viktor-rolf-bonbon-new-perfume/
www.fragrantica.com/news/Viktor-Rolf-Bonbon-5067.html
Premiera Bombon odbyla sie w trakcie oficjalnego pokazu mody projektantow:
www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2014/01/more_images_from_the_viktor_ro.html
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 05.02.14, 09:57
      Tu mamy dluga i gleboka analize zapachu:
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2014/02/viktor_rolf_bonbon_2014_-_olfa.html
      • charade Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 05.02.14, 11:26
        Ciekawa recenzja. Ja tam jestem podjarana tą premierą i na pewno pognam na testy, jak tylko się toto pojawi w stacjonarnych perfumeriach. Flowerbomba mam i noszę często.
    • forevermore79 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 24.03.14, 22:41
      Premiera coraz blizej- juz jest na wylacznosc londynskiego Selfridges, pierwszy raz mozemy dzieki temu zobaczyc linie kapielowa:
      www.selfridges.com/en/Beauty/Categories/NEW-IN/?brandname=VIKTOR+%26+ROLF&ic=110252&lhnDeptId=19353&llc=sn&ppp=min&cm_re=BeautyDep-_-hero-_-MothersDay
      • bakers_daughter Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 26.03.14, 23:11
        Czekałam na ten zapach. I po raz kolejny okazuje się, że czasem fajniej jest czekać. Wróżę mu karierę, ale prywatnie - jestem zawiedziona. Mam nadzieję, że to zmęczenie narządu i dam kokardzie szansę, jak już się zadomowi u nas.
        • aggis20 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 27.03.14, 15:01
          Szkoda :( a napiszesz coś więcej o samym zapachu? Testowałaś w UK? Ciekawe kiedy pojawi się w Polsce… ja jestem go nadal ciekawa, chociaż może już nie tak bardzo. Flakon mi się nie podoba, wygląda jak zmutowany Flowerbomb, reklama też średnia. Mam nadzieję, że zapach nie będzie aż tak oklepany jak większość słodziaków dostępnych na rynku.
          • forevermore79 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 27.03.14, 17:39
            Odpowiadajac za bakers_daugther, domyslam sie, ze na szkoleniu L'Oreal Luxe, skoro byl tam tez nowy Premier Delice. Ja widzialem Bonbon juz we Frankfurcie po drodze z Wloch, ale niestety jak to w przypadku kompletnych nowosci- nie bylo testerow. Jestem ciekaw, widac, ze tylko slodycze wyznaczaja juz styl tej marki, skoro Eau Mega i ambitny Antidote polegly. Rose Explosion tez byl, ten moze kiedys zakupie, nie wiem, czy dla siebie, ale pewnie jacys znajomi sie skusza :)
          • bakers_daughter Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 27.03.14, 22:54
            Zgadza się, przy okazji szkolenia testowałam. W Warszawie :)
            Celowo nie opisuję swoich wrażeń. Po pierwsze nie chcę zbyt dużo sugerować przed premierą, psuć niespodzianki, czy jakoś źle nastawiać. Po drugie, to był dzień pełen wrażeń zapachowych od samiuśkiego rana (cudowna wizyta u Mharrison: dzięki raz jeszcze :)). Chciałabym więc jeszcze raz podejść do BonBon, żeby być całkiem uczciwą i tak od razu koło Escady nie ustawić zapachu ;)
            Jeśli mi się w notatkach pałęta data polskiej premiery - dam znać.

Pozdrawiam!
            • charade Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 28.03.14, 11:44
              Mnie i tak ślina leci, żeby przetestować tego cukierasa, ale na razie nie ma opcji :( Ciekawe kiedy będzie w Polsce. Na razie pojawiła się flaszka 50 ml. na allegro, no ale nie kupię przecież za taką cenę nieznanego zapachu.
            • aggis20 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 29.03.14, 20:02
              dzięki za odpowiedzi! nie doczytałam o Premier Delice, bo od kilku dni próbuje ogarnąć linki i wpisy o ESXENCE - na razie mi się nie udało ;) no to czekam dalej na to aż BonBon się pojawi, albo na to, aż ktoś coś o nim napisze ;) pewnie każda fanka Flowerbomb czeka na ten zapach z niecierpliwością, zobaczymy czy V&R powtórzą sukces Bombki. A Rose Explosion całkiem ok, chociaż ja jednak wolę EDP albo Extreme
              • forevermore79 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 30.03.14, 18:54
                Az tak tego duzo, Aggis? :) Przepraszam- no ale to duzy event, po liscie premier powoli koncze temat i reszta bedzie sie juz pojawiac jako recenzja, czy newsy :)
                Poczekamy, zobaczymy- na razie ten letni Mugler Angel Eau Sucree brzmi wg mnie ciekawiej. Pozdrawiam!
    • furka_dusz Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 26.04.14, 19:41
      Oj. Byłam ciekawa i jak zawsze z V&R niemal pewna, że nawet jeśli to nie będzie moja bajka, to i tak chłopaki będą trzymać klasę. Niestetysz. Bonbon mi w gardle stanął, kokardką w poprzek. Syropek brzoskwiniowy w fikuśniejszej butelczynie. Aż strach, bo nazwiska wytwórców zwalają z nóg. Potworem to nie jest, mogę sobie wyobrazić ukontentowane nosicielki. Od Flowerbomb dzielą go lata świetlne.
      • aggis20 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 01.05.14, 10:06
        Zgadzam się z w 100%, panowie się nie popisali :( straszny ulep bez charakteru, jak dla mnie podobny do D&G Pour Femme. Bardzo trwały, bardzo mocny, ale jakiś taki syntetyczny. Dam mu jeszcze szanse globalnie, ale po testach nadgarstkowych byłam bardzo rozczarowana.
    • charade Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 01.05.14, 10:42
      Bonbon chyba od wczoraj na półkach Sephory. Oczywiście poleciałam przetestować i cóż... wszyscy ci, co twierdzą, że zapach banalny i przesłodzony, mają świętą rację. Niemniej jednak mnie osobiście on odpowiada, właśnie jako uroczy i nieskomplikowany słodziak. Dalej jednak jestem zdania, że to zapach niegodny V&R, ale po porażce typu Eau Mega jakoś mnie to nie dziwi.
      • fa25 Re: News- Viktor & Rolf: Bonbon 12.09.14, 09:31
        Po majowych testach byłam zdecydowanie na nie.
        Ale wczoraj wygrzebałam z torebki próbkę , psiknęłam na wieczór " całościowo " i wow.....zebrałam sporo komplementów.
        WIęc teraz pytam nieśmiało - może ktoś ma, komuś nie leży i chciałby sie pozbyć ? Bo chcę mieć tego karmelka ( bez względu na ohydne opakowanie ).
    • forevermore79 Bonbon- film animowany 06.05.14, 17:57
      Tworcy chyba pozazdroscili Guerlain sukcesu animacji z bohaterka LPRN:
      www.nstperfume.com/2014/05/06/cest-si-bon/
    • forevermore79 I przy okazji- limitowane flakony Flowerbomb 08.05.14, 13:22
      Tyllko na lotnisku w St. Petersburgu i w malej ilosci egz. (5 i 10 szt.):
      moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=39431
    • forevermore79 Bonbon jako puder do ciala 28.04.15, 21:52
      www.tendance-parfums.com/bonbon-poudre.html
      Dla przypomnienia takze limitowana urodzinowa edycja flakonu:
      pbs.twimg.com/media/CDhj8DgWAAAkfrb.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka