jazzband 23.08.04, 18:28 Czy w naszym pięknym kraju (najlepiej w Warszawie) dostanę takie wody? 1. CdG series 5 2. Eau d'Hadrien 3. Yohji Yamamoto \jb\ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: CdG, AG, Yamamoto 23.08.04, 18:44 Jest szansa, że będzie CdG :-) EdH nie widziałem. A Yohji chyba zniknął z City Center już kilka lat temu. Odpowiedz Link
jazzband Re: CdG, AG, Yamamoto 23.08.04, 18:58 sorbet napisał: > Jest szansa, że będzie CdG :-) A gdzie będzie i kiedy? \jb\ Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG, AG, Yamamoto 23.08.04, 19:06 Też chciałbym wiedzieć:-) kiedy warszawskie CdG Guerrilla się odpali. Mam nadzieję, że będą wszystkie perfumy. Odpowiedz Link
jazzband Re: CdG, AG, Yamamoto 23.08.04, 19:46 sorbet napisał: > Jest szansa, że będzie CdG :-) EdH nie widziałem. A Yohji chyba zniknął z City > Center już kilka lat temu. A gdybyś miał porównać te wody. Co byś wybrał i dlaczego? \jb\ Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG, AG, Yamamoto 23.08.04, 20:11 Ja zawsze wybieram CdG :-) Gdybym nie zachorował na Comme, wybrałbym Eau d'Hadrien. Jest to "klasyczny" zapach cytrusowy, ale z subtelnym i mlecznym kwiatowym akcentem. Zapach prawie uniwersalny, a zarazem rasowy. Yohji niestety wywołał u mnie ból głowy (co b.rzadko się zdarza:-) Odpowiedz Link