Dodaj do ulubionych

I-perfumy -perfumeria

17.04.15, 12:16
Kochani; piszę tutaj bo zaliczyłam kolejną wtopę z perfumerią i-perfumy. Jako, że wszyscy znajomi mnie przekonują , że to bardzo wiarygodna firma to dałam się skusic promocji i kupiłam perfumy, które po pierwsze miały uszkodzoną obudowę flakonu ale co gorsza zapach ( zazwyczaj bardzo trwały ) ulatniał sie po 2 godzinach.
Nie wiem jakie są ostatnie Wasze doświadczenia z tą perfumerią ale na wszelki wypadek ostrzegam...
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: I-perfumy -perfumeria 17.04.15, 12:28
      Jest wiarygodna, kupuje czesto a to perfumy, a to cos do pielegnacji, czy ukladania wlosow. Reklamuj- sa bardzo elastyczni, maja tez "czatowa" infolinie na stronie. Na pewno zwroca pieniadze, jak mi sie to zdarzylo pare razy przy "brakach na stanie" lub wysla nowy towar. Slabszy zapach- to moze wlasnie przez te uszkodzenie, nie wiadomo.
      A i-perfumy widac, ze mocno weszly tez w nisze- to oryginaly, mimo cen czesto o polowe mniejszych, niz w polskich perfumeriach, skupuja duze ilosci- a patrzac na marze producentow- to i tak sie im oplaca :)
      Pozdrawiam!
      • fa25 Re: I-perfumy -perfumeria 17.04.15, 12:45
        Hej Forevju;
        Ja też myslałam tak jeszcze rok temu ; zamawiałam sporo i od czasu do czasu trafiałam na perfumy o dużo mnieszej trwałości niz kupione np na lotnisku. Składałam to cały czas na ciągłe reformulacje ale w którymś momencie przestało sie zgadzać. No bo dlaczego te z lotniska pachną długo ( tak jak zawsze ) a te z i-perfumy do 2 godz. max. ?
        Zastrzegam , nie zawsze; ale do 1/3 moich rozlicznych zakupów mam zastrzeżenia.
        W tym wypadku będę reklamować bo perfumy dosłownie rozlatują sie w rękach i wyglada to na jakąś domową manufakturę. Byc może przy rzadszych zakupach pilnują się ale jak klient już kupuje dużo to byc może raz na jakiś czas wyślą coś z rynku tureckiego.
        Baaardzo straciłam do nich zaufanie.
        Pozdrawiam ciepło ! Fa
    • leebanka Re: I-perfumy -perfumeria 17.04.15, 16:43
      Dopiszę się do wątku, bo mnie również zdarzył się nieudany zakup na iperfumy, i to dwukrotnie.
      Perfumy były ewidentnie albo podrobione, albo źle przechowywane, zresztą co za różnica.
      Więcej u nich nie kupię, bo po prostu się boję, mimo, że robiłam tam zakupy wiele razy i wcześniej wszystko było ok.
      No i stosunkowo sporo negatywnych opinii na ich temat.
    • aggis20 Re: I-perfumy -perfumeria 26.04.15, 09:44
      Przez chwilę nie wiedziałam, czy chodzi o iperfumy czy perfumy-perfumeria.pl ;) Fa, jeśli coś było nie tak to wystarczy reklamować, może perfumy były zwietrzałe czy coś... to wiarygodna perfumeria, ale zawsze może zdarzyć się jakaś wtopa- nie mówię tu o sprzedaży podróbek, tylko np. o przeterminowanym produkcie.
    • coralin Re: I-perfumy -perfumeria 26.04.15, 16:19
      Zdecydowanie złożyłabym reklamacje.
      • forevermore79 Re: I-perfumy -perfumeria 26.04.15, 16:51
        Dokladnie- reklamacja, samej perfumerii rowniez wierze a na tyle tysiecy transakcji mogly sie zdarzac jakies wpadki.
        P.S. oczyscilem watek z pobocznych, personalnych wypowiedzi. Pozdrawiam!
        • aqua48 Re: I-perfumy -perfumeria 08.05.15, 15:29
          Reklamacja. Ja tam kupowałam wielokrotnie i zawsze byłam zadowolona. Też porównuję zapachy z zagranicznymi, albo lotniskowymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka