forevermore79 Re: Bwanwar 29.09.15, 07:32 Ten od www.kreolfleurage.com/ ? Egzotycznie, powiedz nam cos o nim :) Pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link
aggis20 Re: Bwanwar 29.09.15, 12:12 Tak, ten właśnie :) Bwanwar to zapach przyprawowy, słodki, z wyczuwalnym cynamonem, ylang-ylang i wanilią. Ciepły, lekko „babciowaty“ - ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) dobra jakość - pani, która robi te perfumy część olejków pozyskuje sama z lokalnych składników, trwałość też na plus (EDP powyżej 5h). Wprwadzie nie jest to miłość od pierwszego niucha, ale przyjemnie się nosi. Pozostałe 3 zapachy też miałam przyjemność przetestować, i jedynie Ambre Vert nie przypadły mi do gustu – zupełnie nie moje klimaty, chociaż zapach bardzo mocny i z charakterem, na pewno ma swoich miłośników. Bambou są egzotyczne, słodkie, kwiatowe, z wyczuwalną nutą frangipani. Takamaka również przyjemne, jedyne z całej 4 z założenia męskie, ale jak dla mnie to typowy unisex i sama zastanawiałam się czy ich nie kupić. Czuć delikatne przyprawy, trawę cytrynową i gałkę muszkatołową. Bwanwar mam EDP i ekstrakt i ekstrakt bardziej mi się podoba, mimo, że nie jest taki ogoniasty jak EDP. Pachnie szlachetniej, ładniej się rozwija i dłużej trzyma (nawet 8-10h). W razie czego służę próbką :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Bwanwar 30.09.15, 07:20 Dzieki za recenzje - smakowicie i egzotycznie, zarowno jesli chodzi o zapach, jak i sama marke :) Slyszalem o niej wczesniej, ale nie znalem zadnych wrazen. Pozdrawiam cieplo :) Odpowiedz Link