sorbet 25.09.04, 22:35 Marla nam powiedziła, że napewno w Blue City, nie wiem czy także w Marriotcie. Mają Eau d'Hadrien!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misscollins Re: Annick Goutal w Quality 26.09.04, 02:31 Mają, mają. Tylko ja tam strasznie nie lubię chodzić. Zawsze mam problem w perfumeriach niesamoobsługowych, ale tam w tej klaustrofobii i z tymi ćwierkającymi sprzedawczyniami to problem mam szczególny. I te pytania: " a czy to dla pani?", "a to pani zna te zapachy?" Znam, k..., znam. Sorki ale po prostu ostatnio wyszłam stamtąd szybciej niż weszłam. Nie jestem z Wawy i jest to dla mnie pewien wysiłek, żeby zmieścić tę wizytę między spotkaniami a pociągiem. Wolę chyba kupić próbki z First in Fragrance. Odpowiedz Link
sorbet Re: Annick Goutal w Quality 26.09.04, 13:45 Mieliśmy trochę inne doświadczenie:-) Weszliśmy do Quality i zostaliśmy tam dość długo nic jeszcze nie kupując. A obsługa była bardzo miła i dzielnie znosiła nasze "grupowanie wąchanie", hehe. To prawda, że czasami niektóre ekspedientki ochoczo przestawiają mi nowe zapachy, i w ekspresowym tempie, i nie jestem w stanie ich wychywcić:-) i to jest trochę krępujące. Wolę dobrać zapachy we "własnym rytmie":-) Odpowiedz Link
misscollins Re: Annick Goutal w Quality 26.09.04, 14:06 To jest chyba moja osobista komplikacja ;-))) Chciałam jeszcze tam obwąchać Creedy ale nie starczyło mi niestety odwagi, hehehe. A tak swoją drogą to chyba nie ma brzydszych butelek niż kridowe. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Annick Goutal w Quality 27.09.04, 16:09 misscollins napisała: > To jest chyba moja osobista komplikacja ;-))) Chciałam jeszcze tam obwąchać > Creedy ale nie starczyło mi niestety odwagi, hehehe. A tak swoją drogą to chyba > > nie ma brzydszych butelek niż kridowe. Tu się zgodzę w 100%. A tych Creedów tam cała masa. Ale pan (wąchaliśmy męskie) jest wyjątkowo miły (bla bla już go zachwalałam):) Odpowiedz Link
misscollins Re: Annick Goutal w Quality 27.09.04, 18:07 Oj, ja trafiłam tylko na panie... Odpowiedz Link
jazzband Re: Annick Goutal w Quality 28.09.04, 09:54 Butelki może nie są najładniesze. Ale jaka zawartość. /JB\ Odpowiedz Link