balbina_alexandra Re: Dzis pachne 26.10.04, 12:29 W weekend przywróciłam do łask Sensi, wczoraj Pleasures Intense (cieplutko było) a dziś... sama nie wiem co, źle się czuję i nie mogę na razie niczego znieść :( Odpowiedz Link
ta Re: Dzis pachne 27.10.04, 23:08 Shiseido Basala Świetnie się w nim czuję i otoczenie się uśmiecha :) jest OK Ta_ Odpowiedz Link
sliwkaa Extravagance d'Amarige 28.10.04, 09:41 nikt nie chcial mi odsprzedać na straganiku, wiec w koncu sobie kupilam :-) Na razie nosi sie baaaardzo przyjemnie :-))) Odpowiedz Link
forevermore79 Eksperyment- Pink Sugar... 28.10.04, 09:45 Probka damskiej Aquoliny, tej od slodkich zeli i balsamow ( prezent od sorbeta, dzieki :-). Zapach bardzo wlasnie sweet, choc do tej nuty przyzwyczail mnie juz chocby Amen. Wiecej napisze w swoim czasie :-) Odpowiedz Link
sorbet Re: Eksperyment- Pink Sugar... 28.10.04, 12:39 forevermore79 napisał: > Probka damskiej Aquoliny, tej od slodkich zeli i balsamow ( prezent od sorbeta, > > dzieki :-). A to od Taje:-). Na mnie Comme des Garçons 2. Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Dzis pachne 29.10.04, 14:02 Wreszcie pal zileri! Jest boski, ekskluzywny i swierzy. Jednak przez flakon boli mnie sumienie. Jest bardzo duzy (jak na 50ml) i wygladem przypomina szklano chromowy walec - i odnosi sie wrazenie ze tej wody jest strasznie malo az strach uzywac bo sie skonczy:) Kolejnym zakupem bedzie mania - choc jej nie czuje na sobie - zaufam opini ze pachnie pieknie. A do tego takim flakonom sie nie odmawia:) Odpowiedz Link
gocha221 Eau de Rochas 29.10.04, 14:14 troche dziwnie, biorac pod uwagę, ze jest październik,ale co tam..:-) musiałam wyprobować. jak na razie jestem zaskoczona troche zapachem, jescze nie wiem, czy pozytywnie:-) Odpowiedz Link
luloo1 Mix Premier Jour i letniej PJ 29.10.04, 18:20 forevermore79 napisał: > Kolejna odslona. Ja dzis spokojnie i dyskretnie- 212 Men. Odpowiedz Link
merolik Re: Addict Fraiche -przyniósł mi pecha.... 29.10.04, 23:22 ...ale zapach piękny i tak :)) Odpowiedz Link