ziereal 16.01.05, 16:05 chcialabym jakis wiekszy pojemniczek z atomzierem, bo mam zamiar pozbyc sie czesci swojego ENVY (w zyciu nie zuzyje 100ml). pomoze ktos? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha221 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 16:12 prawie w kazdej drogerii czy sklepie kosmetycznym. W supermarketach na stoiskach kosmetycznych. Kosztuja od 9 do 15 zl. Chyba, ze chodzi Ci o cos innego,ale jesli o zwykly pojemnik z atomizerem i "zatyczką" to nie ma problemu z dostaniem:-) Odpowiedz Link
ziereal Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 16:17 a sa takie o wiekszej pojemnosci? widzialam w "Duglasie" ;) po 9,9, tylko male mi sie wydaly:) Odpowiedz Link
gocha221 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 20:58 pojemniosci nie kojarze,ale przypomnialo mi sie ze sprzedaja tez takie pojemniczki na stoiskach "refanów" i innych takich. Odpowiedz Link
benita5 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 21:17 dokladnie Refan ma duzy wybor!! cena okolo 12 zl, chybal? nie pamietam dokladnie,ale w takich granicach i wybor ogromny Odpowiedz Link
dori7 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 17:12 www.allegro.pl/show_item.php?item=39538459 Dosyc szpetne te rozpylacze, ale przynajmniej duze (39ml). Odpowiedz Link
rybkad Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 18:50 Ja wlasnie przed chwila nabylam perfumetke w galerii centrum , tylko cos sie nie chce otworzyc:( , nie bede plakala bo tania byla:) Odpowiedz Link
olesiam Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 16.01.05, 20:21 Czytalam gdzies opinie, ze w Sephorach atomizery nie są najwyższej jakości. Odpowiedz Link
graza4 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 20.01.05, 14:44 A ja mam takie pytanie techniczne: czy mozna jakos "przemiescic" perfumy z oryginalnej butelki z atomizerem do takiego kupnego pojemniczka? Jak to robicie? "Wpsikujecie" po trochu? Czy to im nie szkodzi? Bo jak ma się wersję "laną" to łatwizna, ale z atomizera do atomizera??? Ja co prawda chce sie pozbyc czesci Innocenta, ktorego mam w butelce do ponownego napełniania (refillable) wiec teoretycznie powinno być możliwe jego rozbrojenie, ale jak to się robi? Czy ktoś próbowal? Tak się głowię nad tym od kilku dni... ;-) Odpowiedz Link
ziereal Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 21.01.05, 03:40 ja bede po prostu przepsikiwac:) Odpowiedz Link
satia2004 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 21.01.05, 16:02 A czy przy takim "przepsikiwaniu" nie ulotni sie za dużo zawartości?? Nie chce żeby potem pomieszczenie w którym bede to robić "zioneło" przez tydzień ;) Odpowiedz Link
ziereal Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 21.01.05, 19:45 satia2004 napisała: > A czy przy takim "przepsikiwaniu" nie ulotni sie za dużo zawartości?? > Nie chce żeby potem pomieszczenie w którym bede to robić "zioneło" przez tydzie > ń ;) w ogole Nic sie nie ulotni. Perfumetki sie rozkreca, otwor z reguly nie jest jakis bardzo duzy, nie psikasz z odleglosci:), tylko bezposrednio przykladasz atomizer do butelki i wpsikujesz zawartosc do srodka. Robie tak napelniajac fiolki i fiolki sa pelne, a wokol zapachu niet:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 21.01.05, 19:57 Ziereal, a skąd bierzesz takie fioleczki małe? Ja też chcę! Mogabym powysyłać różnym forumowiczkom jakieś różności :) ino nie wiem skąd takie małe fioki brać, przecież nie będę odpachniać tych juz pustych... Odpowiedz Link
gocha221 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 21.01.05, 20:42 ale to nie sa takie male fioleczki, tylko calkiem spore pojemniczki. pewnie maja po 15-20 ml. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 21.01.05, 21:00 Faktycznie, masz rację Gocha, dzięki za uwagę, jestem dziś znów jakaś niewyspana i czytam bez zrozumienia :((( chyba skoczę do jakiegoś Douglasa i Refana obejrzeć te atomizery... Odpowiedz Link
ziereal do balbinki 21.01.05, 21:21 no ja mowilam o tych fiolkach, co je czyszcze spirytusem i zapelniam :), ale mam je dwie, czy trzy.. gdyby byly takie male do kupienia, to bym wziela hurtem:), bo lubie poznawac nowe zapachy i sie wymieniac :). Odpowiedz Link
satia2004 Re: do ziereal 23.01.05, 17:49 Pogubiłam sie już czy chodzi o pojemniczki małe czy duże, ale w kontekście ostatniego posta (o małych) > gdyby byly takie male do kupienia, to bym wziela hurtem:) to: - duży wybór jest w Douglasie (ok. 10zł/szt) - rzeczywiście warto sie wybrać do Refena, Nicole czy czegoś takiego (duży wybór małych i dużych) - Allegro: 4ml: www.allegro.pl/show_item.php?item=39692600 8ml: www.allegro.pl/show_item.php?item=39692824 i nieokreślone (ale też małe) www.allegro.pl/show_item.php?item=40134424 Odpowiedz Link
dori7 fioleczki 23.01.05, 18:07 Ja tez bym hurtem wziela, bo z tym calym odpachnianiem mozna sie wsciec!! Ma ktos jakis pomysl, gdzie mozna je zdobyc?? Odpowiedz Link
satia2004 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 02.02.05, 12:43 Atomizerki na allegro w dobrej cenie :) www.allegro.pl/show_item.php?item=40961860 Odpowiedz Link
kalooo Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 02.02.05, 12:50 w zezłym tygodniu kupiłam w drogerii Forte Farma na Świetokrzyskiej za 4,50. Są różne kolory i kształty,wszystkie po 4,50 właśnie. To było info dla Warsawioków!;) Odpowiedz Link
ziereal Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 03.02.05, 00:09 ja kupilam te niezbyt eleganckie, za 24zl - wytargowalam 26 juz z wliczonymi kosztami przesylki. POjemnosc 39ml. W refanie nie bylam, ale widzialam ich opakowania i podejrzewam, ze bylyby drogie. A w douglasie 30ml kosztuje bodajze 49zł. Odpowiedz Link
kalooo Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 02.02.05, 12:51 ps.Są dokładnie takie same jak te w linku satii2004 na allegro. Odpowiedz Link
satia2004 Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 02.02.05, 13:10 Niestety nie wszyscy są z Warszawy :( W Pozaniu najtańsze widziałam za 9,90 więc tu i tak taniej (nawet z przesyłka). Pewnie gdzieś są tańsze ale jak to zwykle bywa - jak szukasz to nie znajdziesz - jak nie szukasz to wszędzie są dostępne :P Odpowiedz Link
kalooo Re: perfumetki -gdzie kupie?help! 02.02.05, 13:17 no dokładnie-ja tez ostatnio szukałam i przez przypadek je znalazła.;) Ale mówię-tak na wszelki wypadek jakby ktoś w Warszawie szukał.;D Odpowiedz Link
basiaplewik refan ma niezbyt drogie... 03.02.05, 09:24 w refanie nie są drogie- moja siostra wyjeżdża za parę dni za granicę i przelewała do mniejszych perfumetek swoje zapachy, więc wiem jakie ceny:) za butelkę 30 ml zapłaciła 6 zł za butelkę 10 ml zapłaciła 2 zł pozdrawiam. Odpowiedz Link
ziereal Re: refan ma niezbyt drogie... 03.02.05, 10:02 no tosz sieu zalaumie ;). eh, czyli przepłacilam bardzo, no trudno :) Odpowiedz Link
benita5 Re: refan ma niezbyt drogie... 03.02.05, 10:47 nie wiem czy ma drogie czy tanie, bo w Gdansku jesli ma to nie sprzedaja pustakow. wczoraj objechalam pol miasta, by w koncu dopasc w douglasie. Odpowiedz Link