myfa80 27.01.05, 14:55 Kobiety widze, że forum zamienia sie istna kąśliwą paplanine...szkoda :o( zaraz dowiem sie ciekawych rzeczy na temat swojej "niepoprawnej polszczyzny" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:01 Slusznie- uwazam, ze myfa przesadza- a ciagle pytania o trwalosc, dublowanie watkow moga, z calym szacunkiem, meczyc. Trzymanie sie zapachu to sprawa indywidualna, a zarzucanie nieuprzejmosci jest bezzasadne- osoby tu zwykle nie "przeginaja" z opiniami, a wszelkie przyklady spamow sa usuwane przez sorbeta, czy tez- w razie Jego nieobecnosci przeze mnie i luloo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
myfa80 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:26 jeśli w archiwum nie ma konkretnej odpowiedzi na dany temat to pytam znawców, ale widze ze teraz polowa ludzi ktorzy po raz pierwszy zagladaja tutaj i pytaja staja sie intruzamu nudnymi...przykre...poza tym poczytaj dokladnie kto kogo tutaj obraza pozdrawiam Odpowiedz Link
forevermore79 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:36 Nie, az tak zle nie jest- to przeciez nie jest hermetyczne forum- jest stala garstka pasjonatow plus osoby mniej lub rzadziej piszace, sa przychodzacy, niektorzy znikaja... A reszta- zalezy od charakterow ludzi i sensownosci samych postow. Sa osoby, ktore lubia perfumy i nie pasuje Im czytanie o "Hot Country". Bez obrazy, rzecz jasna- ja tam nikogo obrazac nie lubie, a jesli ktos mnie obrazi- no, to wtedy gorzej :-). Milego dnia. Odpowiedz Link
myfa80 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:46 nikt nikogo nie zmusza do czytania o nielubianych perfumach lub też na temat , na ktory ma sie już dosyc pisania...zyjemy w wolnym kraju niby wolność słowa, a jednak nagonka jest <hahaha> ja nie pozwole sobie na obrażanie siebie...więc nie będe milczeć... życze równie udanego dnia a niebawem i weekendu pozdrawiam jeszcze raz Odpowiedz Link
lune przyjazne forum :) 27.01.05, 15:44 Forum Perfumy jest bardzo przyjaznym forum :) nowe osoby przyjmowane sa z duza sympatia :) Eksperci cierpliwie wyjasniaja lub pomagaja znalezc odpowiedzi w dawnych watkach :) moim zdaniem - przesadzasz ; nie spotkalam sie z kasliwoscia nigdy, nawet jesli zadawalam tzw. naiwne pytania ; zawsze traktowano mnie cieplo i serdecznie ; nie dasaj sie :) lune Odpowiedz Link
perfumiarz Re: przyjazne forum :) 27.01.05, 15:59 Zabrakło mnie na moment i już rozrabiacie? ;))) p. ps: wracam po przeprowadzce Odpowiedz Link
madllen Lune:) 27.01.05, 17:50 Napisałam ogromny list do Ciebie i skasował-am/ się...chlip chlip:( Odpowiedz Link
sorbet Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:59 myfa80 napisała: > jeśli w archiwum nie ma konkretnej odpowiedzi na dany temat to pytam znawców, > ale widze ze teraz polowa ludzi ktorzy po raz pierwszy zagladaja tutaj i pytaja > > staja sie intruzamu nudnymi...przykre...poza tym poczytaj dokladnie kto kogo > tutaj obraza > pozdrawiam Myfa, Twoja wypowiedź jest niesprawiedliwa:-) Forumowiczki/cze zawsze pomagają. Ale niewszyscy mogą pisać w każdej chwili:-) Jesteś niezadowolona z powodu poprawki językowej, a to inna sprawa, prawda? (Zapewniam, że nie brakuje nam na forum profesjonalistek czuwających nad poprawnością językową, jeszcze nie widziałaś ich w akcji:-) Nie jest sprawiedliwie "oskarżać" forum o nieprzyjazne traktowanie. I wstrzymajmy się proszę od stosowań przykrych ("żmijowatych") słów :-) Pozdro. S. Odpowiedz Link
kalooo Moim skromnym zdaniem.. 27.01.05, 17:54 Forum o perfumach jest najsympatyczniejszym i najcudowniejszym pod względem atmosfery forum i mimo,że ja piszę rzadko,to bardzo czesto czytam i jakoś nigdy nie zauważyłam tu żadnych zgryźliwości.I zostawmy je takim,baaaardzo proszę.;) Bo między innymi za to uwielbiam to forum. Pozdrawiam wszystkich fanatyków-to przez was pomału bankrutuję...;) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Moim skromnym zdaniem.. 28.01.05, 01:28 kalooo napisała: > Forum o perfumach jest najsympatyczniejszym i najcudowniejszym pod względem > atmosfery forum i mimo,że ja piszę rzadko,to bardzo czesto czytam i jakoś nigdy > > nie zauważyłam tu żadnych zgryźliwości.I zostawmy je takim,baaaardzo proszę.;) > Bo między innymi za to uwielbiam to forum. > Pozdrawiam wszystkich fanatyków-to przez was pomału bankrutuję...;) Obie łapki wyciągam, aby się pod tym podpisać.:))))))))))))))))))))) )) Wielkie dzięki i pozdrowienia.:))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
agmusz A moim zdaniem :- ) 27.01.05, 18:15 dbałośc o porawność języka jest oznaką kultury i szacunku dla forumowiczów. Nie myślcie, że jestem "ciotką klotką", ale sle staram się mówić i pisać poprawnie. Myfa, nie obrażaj się, ale byki "sadzisz" okrutne:) FA trzymaj taki dalej i pilnuj nas:) Ciepło Odpowiedz Link
agmusz przepraszam za literówki 27.01.05, 19:52 ale jestem matką z dzieckiem na ręku:) Odpowiedz Link