Dodaj do ulubionych

"żmijowata" natura kobiet?

27.01.05, 14:55
Kobiety widze, że forum zamienia sie istna kąśliwą paplanine...szkoda :o(
zaraz dowiem sie ciekawych rzeczy na temat swojej "niepoprawnej polszczyzny"
Obserwuj wątek
    • sorbet No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 14:58

• forevermore79 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:01
        Slusznie- uwazam, ze myfa przesadza- a ciagle pytania o trwalosc, dublowanie
        watkow moga, z calym szacunkiem, meczyc. Trzymanie sie zapachu to sprawa
        indywidualna, a zarzucanie nieuprzejmosci jest bezzasadne- osoby tu zwykle
        nie "przeginaja" z opiniami, a wszelkie przyklady spamow sa usuwane przez
        sorbeta, czy tez- w razie Jego nieobecnosci przeze mnie i luloo.
        Pozdrawiam!
        • myfa80 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:26
          jeśli w archiwum nie ma konkretnej odpowiedzi na dany temat to pytam znawców,
          ale widze ze teraz polowa ludzi ktorzy po raz pierwszy zagladaja tutaj i pytaja
          staja sie intruzamu nudnymi...przykre...poza tym poczytaj dokladnie kto kogo
          tutaj obraza
          pozdrawiam
          • forevermore79 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:36
            Nie, az tak zle nie jest- to przeciez nie jest hermetyczne forum- jest stala
            garstka pasjonatow plus osoby mniej lub rzadziej piszace, sa przychodzacy,
            niektorzy znikaja... A reszta- zalezy od charakterow ludzi i sensownosci samych
            postow. Sa osoby, ktore lubia perfumy i nie pasuje Im czytanie o "Hot Country".
            Bez obrazy, rzecz jasna- ja tam nikogo obrazac nie lubie, a jesli ktos mnie
            obrazi- no, to wtedy gorzej :-). Milego dnia.
            • myfa80 Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:46
              nikt nikogo nie zmusza do czytania o nielubianych perfumach lub też na temat ,
              na ktory ma sie już dosyc pisania...zyjemy w wolnym kraju niby wolność słowa, a
              jednak nagonka jest <hahaha> ja nie pozwole sobie na obrażanie siebie...więc
              nie będe milczeć...
              życze równie udanego dnia a niebawem i weekendu
              pozdrawiam jeszcze raz
          • lune przyjazne forum :) 27.01.05, 15:44
            Forum Perfumy jest bardzo przyjaznym forum :) nowe osoby przyjmowane sa z duza
            sympatia :) Eksperci cierpliwie wyjasniaja lub pomagaja znalezc odpowiedzi w
            dawnych watkach :)

moim zdaniem - przesadzasz ;

nie spotkalam sie z kasliwoscia nigdy, nawet jesli zadawalam tzw. naiwne
            pytania ; zawsze traktowano mnie cieplo i serdecznie ;

nie dasaj sie :)

lune

• perfumiarz Re: przyjazne forum :) 27.01.05, 15:59
              Zabrakło mnie na moment i już rozrabiacie? ;))) p.
              ps: wracam po przeprowadzce
            • madllen Lune:) 27.01.05, 17:50
              Napisałam ogromny list do Ciebie i skasował-am/ się...chlip chlip:(
          • sorbet Re: No nie:-) trzymajmy temat perfum:-) 27.01.05, 15:59
            myfa80 napisała:

> jeśli w archiwum nie ma konkretnej odpowiedzi na dany temat to pytam znawców,
            > ale widze ze teraz polowa ludzi ktorzy po raz pierwszy zagladaja tutaj i
            pytaja
            >
            > staja sie intruzamu nudnymi...przykre...poza tym poczytaj dokladnie kto kogo
            > tutaj obraza
            > pozdrawiam

Myfa, Twoja wypowiedź jest niesprawiedliwa:-) Forumowiczki/cze zawsze pomagają.
            Ale niewszyscy mogą pisać w każdej chwili:-)

Jesteś niezadowolona z powodu poprawki językowej, a to inna sprawa, prawda?
            (Zapewniam, że nie brakuje nam na forum profesjonalistek czuwających nad
            poprawnością językową, jeszcze nie widziałaś ich w akcji:-)

Nie jest sprawiedliwie "oskarżać" forum o nieprzyjazne traktowanie. I
            wstrzymajmy się proszę od stosowań przykrych ("żmijowatych") słów :-)

Pozdro.
            S.

• madllen Hej, Ludziki Kochane:)) 27.01.05, 17:47
              Już dość, bardzo proszę:)))))))))
              • kalooo Moim skromnym zdaniem.. 27.01.05, 17:54
                Forum o perfumach jest najsympatyczniejszym i najcudowniejszym pod względem
                atmosfery forum i mimo,że ja piszę rzadko,to bardzo czesto czytam i jakoś nigdy
                nie zauważyłam tu żadnych zgryźliwości.I zostawmy je takim,baaaardzo proszę.;)
                Bo między innymi za to uwielbiam to forum.
                Pozdrawiam wszystkich fanatyków-to przez was pomału bankrutuję...;)
                • kalia_t Re: Moim skromnym zdaniem.. 28.01.05, 01:28
                  kalooo napisała:

> Forum o perfumach jest najsympatyczniejszym i najcudowniejszym pod względem
                  > atmosfery forum i mimo,że ja piszę rzadko,to bardzo czesto czytam i jakoś
                  nigdy
                  >
                  > nie zauważyłam tu żadnych zgryźliwości.I zostawmy je takim,baaaardzo proszę.;)
                  > Bo między innymi za to uwielbiam to forum.
                  > Pozdrawiam wszystkich fanatyków-to przez was pomału bankrutuję...;)

Obie łapki wyciągam, aby się pod tym podpisać.:))))))))))))))))))))) ))
                  Wielkie dzięki i pozdrowienia.:))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))
    • agmusz A moim zdaniem :- ) 27.01.05, 18:15
      dbałośc o porawność języka jest oznaką kultury i szacunku dla forumowiczów.
      Nie myślcie, że jestem "ciotką klotką", ale sle staram się mówić i pisać
      poprawnie. Myfa, nie obrażaj się, ale byki "sadzisz" okrutne:)
      FA trzymaj taki dalej i pilnuj nas:)
      Ciepło
      • agmusz przepraszam za literówki 27.01.05, 19:52
        ale jestem matką z dzieckiem na ręku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka