eplisia 27.01.05, 21:13 Chyba mnie pamiec nie myli - forum zaczelo dzialac ok. rok temu? To w takim razie zyczenia urodzinowe dla WAS wszystkich - pogody, harmonii i wielu pieknych zapachow wokół, dobrzy ludzie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: urodziny forum? 28.01.05, 02:01 Tak, forum ma roczek i rośnie szybko:-) B.dzięki za życzenie. Dobrze się rozwijamy:-), bo ludziska są super!!! Odpowiedz Link
fa25 Re: urodziny forum? 28.01.05, 10:09 Sto lat, sto lat niech żyje Forum nam ! Wszystkim forumowiczom zapału do wąchania i dzielenia się z nami wrażeniami życzę najserdeczniej.... Odpowiedz Link
kalooo Stoooo laaaat!!!;) 28.01.05, 10:12 Najbardziej pachnącemu miejscu na gazecie i duużo zapachów do zbadania!:D Najlepszego! ps.swoją drogą nieźle się kręci-ponad 16000 w ciągu roku,hohoho...;D Odpowiedz Link
chatka_ Re: Stoooo laaaat!!!;) 28.01.05, 16:37 Ja rozwniez gratuluje popularnosci i fajnej atmosfery! :) Skutek, od ubieglego roku przybylo mi 5 flakonow perfum, podczas gdy wczesniej zadowalaly mnie dwa :) Odpowiedz Link