myszka00 29.01.05, 17:39 ktore perfumy najbardziej lubicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Gentlemen:-) + 29.01.05, 17:47 Podobno Monsieur jest b. fajny, ale nie mam okazji powąchać. Odpowiedz Link
dori7 Re: givenchy 29.01.05, 18:05 Uzywam Organzy, a oprocz tego lubie na kims Indecence, Amarige i Extravagance. Doceniam tez komplementorodnosc Very Irresistible, jest naprawde nisamowita :P Odpowiedz Link
salma88 Re: givenchy 29.01.05, 18:17 Niestety jedyne perfumy Givenchy, ktore toleruje to Amarige. Odpowiedz Link
renia30 Re: givenchy 29.01.05, 18:36 Bardzo lubię HC edt i edp, VI również, i jeszcze Pi. Odpowiedz Link
oka5 Re: givenchy 29.01.05, 20:11 Organza. Ale wg mnie najlepszym, jak do tej pory, wynalazkiem tej znakomitej firmy jest Gentleman. Prawdziwy majstersztyk. Najlepsza na świecie męska woda (oczywiście moim skromnym zdaniem). Odpowiedz Link
strega Re: givenchy 29.01.05, 20:34 Ja lubie tylko Organze Incedence, inne jakos mi nie podchodza. Odpowiedz Link
damona Re: givenchy 29.01.05, 21:28 tylko extravagance. Pozostale zapachy zle na mnie leza. Odpowiedz Link
charade Re: givenchy 30.01.05, 12:22 No cóż, co ja lubię z Givenchy, to chyba wszyscy wiedzą :) Very Irresistible, oczywiście. Poza tym podobają mi się Hot Couture edp i edt, ale niestety nie leżą na mnie dobrze. Na innych podoba mi się czasem Organza (klasyczna, bo Indecence mi w ogóle nie podeszła). Ładne są też Extravagance, ale chyba nie mogłabym nosić. Te ostatnie nawet zamówiłam na Allegro, ale paczka się była zgubiła na poczcie... To był jakiś znak, hehe. Odpowiedz Link
kalia_t Re: givenchy 30.01.05, 19:10 charade napisała: > No cóż, co ja lubię z Givenchy, to chyba wszyscy wiedzą :) Very Irresistible, > oczywiście. Piękny, szkoda, że "ucieka" po godzinie:((( Z innych przypadł mi do gustu My Couture, o dziwo na skórze subtelnieje i ciekawie się rozwija, do trwałości też nie mam zastrzeżeń:))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: givenchy 30.01.05, 23:41 Tylko Organza Indecence. Doceniam wielkość tej firmy - podobają mi się na innych klasyczna Organza i Amarige, na mnie abolutnie nie, od lat kusi mnie też czarne klasyczne Hot Couture, musze kupić miniaturkę i zacząć sprawdzać jak się zachowa na mojej skórze przez cały dzień. Chciałabym mieć jeszcze kiedyś Fleur D'Interdit - kiedyś uwbóstwiałam ten zapach. Nie lubię Hot Couture edt ani My Couture. Zupełnie też nie podzielam zachwytów nad Very Irresistible :) Odpowiedz Link