luloo1 03.02.05, 06:52 Co to za zapach? Pomóżcie, bo nie mam pojęcia, a pewnie przegapiłam któryś z newsów Foreviu.Wiem tylko, że męski.Czy to będzie u nas dostępne w perfumeriach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkml_mav Re: Soul Bossa, co to za zapach? 03.02.05, 10:41 Wspominałem troche o nim na forum. Pojawil sie nawet raz na allegro. Pewnie bedzie tak za dwa miesiace.... Boss odswierza swoja kolekcje, po wycofaniu elements i elements aqua przyda sie zupelna nowosc Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Soul Bossa, co to za zapach? 03.02.05, 13:54 Tak, nowosc- bedzie u nas juz wkrotce (dziewczyny z perfumerii byly juz na szkoleniu i podobal im sie, niedlugo potem wejdzie pokazywane Im takze Del Mar i zielone In Motion). Flakon jak w damskim Intense, zapach jest tu: www.osmoz.fr/mag/news_parfum.asp?ID=2539&CATEGORIE=NEWS&LANGUE=fr Odpowiedz Link
sorbet Re: Soul Bossa, co to za zapach? 03.02.05, 13:57 U nas tez jest :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=18334171&a=18334171 Odpowiedz Link
luloo1 Wąchałam 16.02.05, 20:44 Wąchałam i przyznam, że bardzo mi się podoba. Jest taki ostro-pieprzny i bardzo męski, klasyczny. Intrygujący. Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Wąchałam 18.02.05, 07:57 Ale gdzie wąchałaś Luloo?? Wychodzi na to, że 3miasto jest lepiej zaopatrzone od W-wki, albo ja za rzadko bywam w perfumeriach. Czyżby już był w Sephorze?? Opis brzmi nieźle. p. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wąchałam 18.02.05, 08:13 perfumiarz napisał: > Ale gdzie wąchałaś Luloo?? Wychodzi na to, że 3miasto jest lepiej zaopatrzone > od W-wki, albo ja za rzadko bywam w perfumeriach. Czyżby już był w Sephorze?? > Opis brzmi nieźle. p. w Douglasie perfumiarzu:) Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Wąchałam 18.02.05, 14:49 Wielkie dzięki Luloo, to ja się dzisiaj wybieram. p. ps: a może by ukręcić jakieś spotkanko, co by też Forevermore przyjechał, ogólnie jakąś większą ekipą? Taka moja mała sugestia :) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wąchałam 18.02.05, 15:20 perfumiarz napisał: > Wielkie dzięki Luloo, to ja się dzisiaj wybieram. p. > ps: a może by ukręcić jakieś spotkanko, co by też Forevermore przyjechał, > ogólnie jakąś większą ekipą? Taka moja mała sugestia :) Odbierz maila. Odpowiedz Link
perfumiarz Wąchałem 18.02.05, 16:54 Mam właśnie na lewej łapce i co jakiś czas sobie wącham. Pierwsze wrażenie było, że zapach jest bardzo kobiecy, kwiatowy, no i, że oczywiście skądś znajomy :)) Ciekawe czy Forevermore potwierdzi to moje wrażenie kwiatowości :) Bo wszak, w nowej Escadzie też się jakieś ulotne kwiecie przewija. Próbuję się wgryźć w ten zapach, bo jest bardzo subtelny, bardzo przy skórze, skąd ja to znam... :) Ale muszę przyznać, że rzecz jest na tyle niebanalna i nie tak oczywista, jak większośc Bossów, że już ma u mnie plusa. Oooo, chyba mam: images.ashford.com/ash/p25263b.jpg Czyż nie jestem blisko?? ;))) p. Ps: a strasznie mi tu waniliowo z prawej interferuje HM (który pomaleńku znika z rynku) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wąchałem 18.02.05, 19:44 A dla mnie on jest bardzo mocny, męski, pieprzny i trwały. Paseczek następnego dnia pachniał wciąż intensywnie. Zapach kojarzy mi się z szorstkim facetem:) Zaskakuje mnie, że nasze postrzeganie Soula tak bardzo się różni. Możliwe, że mam jakieś zawirowania zapachowe i teraz wszystko "inaczej" czuję, węch trochę fiksuje. Odpowiedz Link