tredive_nelliker Re: były takie perfumy.. 11.02.05, 00:51 za szybko mi się wysłalo, sorry mowa o " Oh la la" Co to był za zapach..... Nie ma ich już bardzo długo, wycofane... Odpowiedz Link
lune Sikkim Lancome 11.02.05, 09:52 prehistoria :) pamietam tylko niewielki kanciasty flakonik, nutke drzewno-lisciasta lune Odpowiedz Link
lune Re: Sikkim Lancome 11.02.05, 12:21 lune napisała: > prehistoria :) > pamietam tylko niewielki kanciasty flakonik, nutke drzewno-lisciasta Wlasnie znalazlam na stronie Lancom'a :) byly szyprowo owocowe ... czy to znaczy ze kiedys lubilam szyprowo-owocowe zapachy ??? hmmmmm ... Odpowiedz Link
elve Re: były takie perfumy.. 11.02.05, 12:20 pamiętam! widziałam je chyba rok temu w jakiejś perfumerii, kusiły... ale nie kupiłam. szkoda że nie wiedziałam, że wycofane, inaczej bym zakupiła :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: były takie perfumy.. 11.02.05, 12:19 Pamiętam trochę - taki śmieszny fikuśny flakonik? To była woda Azzaro, prawda? Kojarzę flakon, a sam zapach już mniej. Chyba musiał zniknąć juz dość dawno temu... Odpowiedz Link
chatka_ Re: były takie perfumy.. 11.02.05, 12:42 Evasion Bourjois, wydaje mi sie, ze nie sa dostepne i dlaczego moje mialy czerwony korek? Te ktore znajduje w internecie maja korek koloru kosci sloniowej? Niemozliwe zebym pomylila nazwy? Help... Odpowiedz Link
wila2 Re: były takie perfumy.. 19.04.05, 16:11 chatka_ napisała: > Evasion Bourjois, wydaje mi sie, ze nie sa dostepne i dlaczego moje mialy > czerwony korek? Te ktore znajduje w internecie maja korek koloru kosci > sloniowej? Niemozliwe zebym pomylila nazwy? Help... a to nie byly raczej FLAMME tez bourjois, wlasnie z czerwoym korkiem? Odpowiedz Link
chatka_ Re: były takie perfumy.. 20.04.05, 13:14 Tak! W zyciu bym sobie nazywy nie przypomniala, a byly to moje najpierwsze markowe perfumy, prezent na 18-tke. Szkoda, ze juz nie do dostania :((( Nie mam pojecia czym moznaby je zastapic :( Odpowiedz Link
wila2 Re: były takie perfumy.. 21.04.05, 10:11 ja tez wszedzie szukam, jak na razie nikt mi nie odpowiedzial, kiedys przeszla kolo mnie kobieta, ktora pachniala tymi perfumami, albo czyms podobnym, czyli dowod na to ze istnieje cos podobnego Odpowiedz Link
sorbet Tak, to Azzaro:-) + 11.02.05, 12:47 www.perfumebay.com/women-s-o-oh-la-la-by-loris-azzaro-for-women.html Odpowiedz Link
tredive_nelliker Re: były takie perfumy.. 11.02.05, 22:34 Tak , to był Azzaro, gratuluję pamięci :-)). Flakonik schowałam na pamiątkę ...Zapach...bardzo piekny. Rzeczywiście zniknął dawno.Szkoda. Odpowiedz Link
bomasta Re: były takie perfumy.. 12.02.05, 19:37 Jako gość pozwolę sobie ,przypomieć piękną Polską "Sawę " ok 80 roku w ubiegłym wieku ,świezy soczysty zapach coś w stylu Mexxa ale tego pierwszego . Bożena Odpowiedz Link
modern_witch Re: były takie perfumy.. 19.04.05, 22:39 u mojej teśiowej w łazience stoi prawie peła butelka "Sawy", schowana wstydliwie za innymi...parę razy ją wyciągałam bezczelnie i niuchałam...bo tez pamiętam z dzieciństwa ten zapach... Odpowiedz Link
olesiam Re: były takie perfumy.. 12.02.05, 19:35 A czy to moje majaczenia z dziecinstwa, ale dobrze pamietam, ze w ZSRR gdzie wtedy mieszkalam byly baardzo popularne perfumy Lancome Climatis(?), w granatowym opakowaniu...Pamieta ktoś? Odpowiedz Link
dori7 Re: były takie perfumy.. 19.04.05, 23:15 Jesli to Climat Lancome, to ciagle sa w sprzedazy :)) Odpowiedz Link
mmoni Blase Max Factor 20.04.05, 13:18 Blase Max Factor, achh, całe dzieciństwo staje przed oczyma (podkradałam starszej siostrze).W tej chwili są w drogeriach, ale bez metki Factora, tylko z napisem "Made in EU". Czy Max Factor już ich nie robi, a zapach przejęli przedsiębiorcy z rodzaju tych, którzy robią "Acqua de Gil" i "Kento"? Czy ktoś to może wyjaśnić Odpowiedz Link
aromastar Re: były takie perfumy.. 20.04.05, 23:55 Czy ktos z Was pamieta perfumy BEATA , ISMENA oraz ALICJA , byly osiagalne w drogeriach na poczatku lat 70 ? BEATA w liliowej butelce , ALICJA w bardzo ciemnej . Moze ktos z Waszych krewnych ?. One nie byly szyprowe jak BYC MOZE . Pozdrawiam z Kanady Pa . Odpowiedz Link
agmusz Re: były takie perfumy.. 21.04.05, 11:36 A tak Alicję pamiętam doskonale, bardzo mi się podobały, ale byłam wtedy dzieckiem:) Odpowiedz Link