elve Silence-dreamer 06.05.05, 18:31 od dzis zwany bedziesz przeze mnie czlowiekiem-blyskawica :) AnnaYake juz u mnie - cudowna! nie zal Ci bylo flakonu? i zapach zdecydowanie z gatunku moich: slodki i kadzidlany, podobny imo do OI. Wiieeeeelkie dzieki!!! :) (probka juz prawie gotowa, jeszcze pare kropel okropnego swoja droga HB woman - poleci do Ciebie w przyszlym tygodniu) Odpowiedz Link
chatka_ Dziekuje :) 10.05.05, 17:46 Zanim oddam podziekuje modern_witch za Annick, nie moge sie przekonac, ani do tego zapachu ani do wiekszosci dostepnych w Quality, moze tylko Ciel mnie ujal swoja dziecieca niewinnoscia. Odpowiedz Link
renia30 Dziękuję Benitce za piękną Azurrę i przemiłą ko- 10.05.05, 17:52 respondencję, wielkie buziaki, r Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziękuję Benitce za piękną Azurrę i przemiłą 10.05.05, 18:56 Reniferku :))dziekuje za mile slowa i za blyskawiczna paczke. A korespondencja jest przemila jak interlokutorka jest tak sympatyczna :o)Buziole!! Odpowiedz Link
modern_witch Vanilia72!!!!!! :-) 10.05.05, 19:00 Dziękuję za Cantate! Własnie siedzę z takim wrażeniem, że jeden brakujący fragmencik układanki trafił na swoje miejsce... Dzięki jeszcze raz ogromne!!!!! Odpowiedz Link
chatka_ Dziekuje Reni :-* 12.05.05, 15:38 Mam nadzieje, ze moja przesylka tak Cie ucieszy jak mnie Moschino, chociaz z tymi niszowatymi ;) nigdy nie wiadomo ;) Ale czyz poznanie samo w sobie nie jest radoscia? :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziekuje Reni :-* 13.05.05, 15:48 Za wymianę próbek i przemiłą korespondencję, wielkie zdieki:))) Odpowiedz Link
dori7 Dziekuje Reni :-* 16.05.05, 20:31 I ja tez :)) Juz dziekowalam na priv, ale teraz dolaczam jeszcze do stadka forumowiczek, ktora sla dla Ciebie buziaki :)) Fiolka po Rewind lezy w metalowym pudeleczku i wciaz pachnie i kusi, ach jak kusi!! :)) Odpowiedz Link
vanilia72 Dzisiaj ja dziękuję !! 13.05.05, 21:01 Za słynnego Króla Słońce i za miły liścik :)) Ciekawa jestem czy to będzie mój zapach? Bardzo dziękuję raz jeszcze!! Odpowiedz Link
mangos Re: Dzisiaj ja dziękuję !! 13.05.05, 21:09 Ja jeszcze raz dziękuję modern_witch. Od dziś jestem właściecielką Króla Słońce. No cudo! Słów mi brak! Odpowiedz Link
vanilia72 Dziękuję modern-witch 13.05.05, 21:22 Wprawdzie napisałam w odp na post modern_witch, ale chyba nieczytelnie :)) Więc żeby jasno było : Za Króla Słońce bardzo dziekuję modern_witch !!!! Odpowiedz Link
mangos Re: Dziękuję modern-witch 13.05.05, 21:39 No to razem vanilko dziękujemy za to samo modern_witch:))Król zachwyca,prawda? Odpowiedz Link
anexxa Nitulina - mistrzyni:) 13.05.05, 15:45 dzięki z całego serca za Marinę i za próbkę Sui do wąchania;) mój fijoł rośnie, jak Tytusowi:> Odpowiedz Link
chatka_ Re: Nitulina - mistrzyni:) 13.05.05, 22:17 A ja dziekuje, dziekuje i dziekuje za Asje, sie zakochalam :))) Zostaje ze mna na noc :))) Odpowiedz Link
mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 16.05.05, 19:59 Z całego serca dziękuję Nikielce i Chatce. Przywróciłyście mi dziś wiarę w ludzi:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 16.05.05, 22:13 Innocent jest po to zeby go kochac :)) Pomieszania zmyslow :))) Odpowiedz Link
mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 16.05.05, 22:20 Chatko, jeszcze raz moc uścisków za Innocenta:* Własnie nim sobie pachnę na nadgarstku....hmmmm.... Odpowiedz Link
chatka_ Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 16.05.05, 22:24 Ciesze sie ten zapach daje duzo szczescia, jednak nie moze stac na polce obok Angela Violette...Ten drugi skradl mu caly urok, nie czuje juz w nim tych milosnych, figlarnych i niewinnych nutek :( Odpowiedz Link
dori7 A ja dzis dziekuje Balbince :)))) 16.05.05, 20:36 Za wyslanie mi worka probek rozmaitych cudeniek! Moj nos wlasnie dwoi sie i troi, zeby nadazyc z niuchaniem :)) Buziaki!!! Odpowiedz Link
kalia_t A ja dziękuję Dori :)))) 17.05.05, 15:00 Za próbeczki: DD, SV i QV, jeszcze nie obwąchałam wszystkich, ale się przymierzam:) Wielkie buziaki:))) Odpowiedz Link
dori7 Do Kalii :)) 18.05.05, 02:08 Cala przyjemnosc po mojej stronie :)) Z niecierpliwoscia czekam na wrazenia! Odpowiedz Link
urstina Olesiam! Sorry wielkie za zwłokę! Wysłałam mail 17.05.05, 14:23 Wysłałam dziś mail, w którym gęsto się tłumaczę z tak długiej zwłoki w odpowiedzi na Twój. Bardzo dzięki za info! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
urstina Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 20.05.05, 23:34 Olesiam - dzięki, bardzo dzięki, bardzo wielkie dzięki!!! Piszę te słowa i co parę liter podnoszę do nosa to lewy - Fleurissimo to prawy - Visit - nadgarstek. I jest mi tak błogo, jak mi dawno nie było... Odpowiedz Link
escape5 Marla 30 i T.Nina 21.05.05, 15:30 Ja dziękuję Marli 30(po raz kolejny) i Ninie-forumowiczka nowa,ale sympatyczna,uczciwa i zna się na rzeczy:) Odpowiedz Link
modern_witch NIKIELKA!!!!!!!!! 24.05.05, 18:49 Aż mi słów brak właściwych... Dziękuję!!!! Odpowiedz Link
nikielka Re: NIKIELKA!!!!!!!!! 24.05.05, 18:58 Ja się cieszę, że się udało. Wspominaj sobie pachnąco. ;) Odpowiedz Link
kalooo CHARADE!!!;))) 24.05.05, 23:10 Za VS-zystko!!!;))) + Olesi,ot po prostu z sympatii...!!;D Odpowiedz Link
nikielka Benitko - dziękuję :* :* :* 25.05.05, 19:12 Jestem dzięki Tobie szczęśliwą posiadaczką wymarzonego kremu do ciała Organzy Indecence. Ach, wspaniale! Odpowiedz Link
benita5 Re: Benitko - dziękuję :* :* :* 25.05.05, 19:25 To ja się cieszę, że była możliwość. Pachnących ORGAnzowych wrażeń :))) Odpowiedz Link
mangos Niech żyje Graża4!!! 25.05.05, 20:30 Dziękuję za cierpliwość i za to,że: po pierwsze -zapoznałaś mnie z Jaipur Saphir a po drugie,że dzięki Tobie właśnie je mam:) Jestem dozgonnie wdzięczna. Odpowiedz Link
graza4 Re: Niech żyje Graża4!!! 25.05.05, 20:57 Ojej, aż się spłoniłam, Małgosiu :) Mam nadzieję, że Jaipur będzie ci dobrze służył, no i oczywiście że ta biedna, samotna próbka Un Jardin... dotrze do ciebie równie pomyślnie ;). Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mangos Re: Niech żyje Graża4!!! 25.05.05, 21:05 Według moich obliczeń powinna być w piątek:)) Jeszcze raz MOC serdecznych uścisków:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Niech żyje Graża4!!! 25.05.05, 23:11 A wiec sie zdecydowalas! :) Napisz koniecznie jak wrazenia, jak pachnie zimno czy goraco??? Normalnie prowadze statystyki, bo nie znam drugiego takiego zapachu, ktoryby tak roznie pachnial na ludziach :) Odpowiedz Link
mangos Re: Niech żyje Graża4!!! 30.05.05, 18:54 Jeśli chodzi o Jaipur Saphir to pachnie ciepło i trzyma się przy skórze- piękny zapach... Odpowiedz Link
maja1000 Podziękowania dla Stregi 14.06.05, 15:32 ...raz jeszcze wielkie dzięki za możliwość zapoznania się kolejnymi szyprami, które coraz trudniej już zlokalizować:-( Odpowiedz Link
toula Epikurejko=> dziękuję :-)))*** za Organze 16.01.06, 21:10 Rzeczywiście ta druga to rarytas :-)) Odpowiedz Link
merolik Re: Nitulino!!! 06.02.06, 21:13 Podziękować to za mało, ale... co innego mogę? Serdecznie Ci dziękuję za Le Feu, ubezpieczenie paczki (chociaż nie było o tym mowy) i za te dodatki, które wprawiły mnie w zachwyt i - euforię!!! Dziękuję z całego serca!!! **** Odpowiedz Link
modern_witch Chatka!!!;-*** 27.05.05, 20:45 Dzięki wielkie za Sparkling i Aromantic! Jutro pewnie dopiero ponoszę, ale, hehe, Aromantic już "na zielonej trawce" w parku sprawdziłam... oczywiście bylo latanie po trawniku i dyskretne podskubywanie różnych krwawników, piolunów i innych, rozcieranie ich w palcach i zastanawianie się... to? a może to? Odpowiedz Link
sorbet Re: Chatka!!!;-*** 27.05.05, 20:48 Kiedy znowu idziesz na "podskubywanie", zabierz mnie ze sobą:-))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Chatka!!!;-*** 27.05.05, 21:02 bardzo chętnie, skubanie w miłym towarzystwie jest podwójnie miłym skubaniem;-) tyle że mi się to akurat zwykle spontanicznie zdarza, ot, dziś o 15.30 uslyszałam, że już nie muszę siedzieć w pracy, no to poszłam... relaksować się, wąchać i skubać;-P Odpowiedz Link
chatka_ Modern_witch :)) 30.05.05, 22:09 Agni, dziekuje za fantastyczne probeczki, Sheer Obssesion kocham, CdG2 podziwiam! :) A na spotaknie z Decleor w naturze polecam nie park, a wypad nad rzeke, najlepiej na kajaki ;))) Odpowiedz Link
benita5 Martiene wielkie buziaki 30.05.05, 18:09 za laliki :))) Wlasnie delektuje sie Flora:** Odpowiedz Link
vanilia72 Dziękuję Charade i Benicie!! 30.05.05, 20:25 Bardzo duże buziaki!! Dla Benity podwójne! Odpowiedz Link
mangos Podziękowania dla Kalii_T i Charade 31.05.05, 21:18 Dziewczyny-jesteście super. Dzisiaj ewidentnie brakuje mi odpowiednich słów, by podziękować za to,że jesteście takie bezinteresowne i wspaniałe. Pachniemy dzisiaj z mamą na kilometr. Mamy takie małe, zapachowe święto,którego nie popsuł nawet mąż-szpieg,który zlokalizował mnie i moje transakcje na allegro:/ Tendre Kiss jest bajeczny, Mariella Burani pachnie równie pięknie. Ojjj-chyba dziś nie zasnę... Odpowiedz Link
kalia_t Mangos jesteś kochana, dziekuję z całego serca 01.06.05, 21:55 za skomplikowaną transakcję barterowo- wiązaną i Twoją cierpliwość.:))) Dzięki Twojemu zakupowi na Allegro od dziś jestem najszczęśliwszą posiadaczką Apparition(upragniony niemalże). Jestem bardzo szczęśliwa(fajny prezent na Dzień Dziecka) i jeszcze raz serdeczne podziękowania i buziaki.:))) Odpowiedz Link
chatka_ Grażce4 dziekuje :) 02.06.05, 20:27 Gloria dotarla cala i zdrowa, dzieki wielkie! Odpowiedz Link
mangos Vanileczce dziękuję dziś mocno:* 02.06.05, 21:39 ... za wspaniałe próbeczki: Charles Jourdan mnie zauroczył do tego stopnia,że jestem w stanie odkupić od kogoś "right here, right now";). Cała reszta też superaśna, a teraz -wieczorem ,na nadgarstku, nawet Tresor pięknie mi się rozwinął. Dzięki:)) Odpowiedz Link
chatka_ Kochana Nido :) 06.06.05, 23:34 Dziekuje za zrozumienie...Podaj szybciutko namiary, zebym mogla przeslac pieniazki! :))) Odpowiedz Link
purplehaze Olesiam naprawdę jest wielka! 07.06.05, 16:33 i serdecznie dziękuję jej na forum Forum za reakcje i dobrą wolę, bo w mój kiepski dzień (odrzucone CV :-((( ) się wstrzeliła i poprawiła humor! Odpowiedz Link
kalooo Re: Olesiam naprawdę jest wielka! 07.06.05, 17:15 Olesia jest przewspaniała,cudowna,kochana,rewelacyjna,fantastyczna,i po prostu GEEENIIAAAALNNAAAA!!!;DDD Ola-buziaki jeszcze raz,i jeszcze raz,i..jeszcze raz!!!;))) Odpowiedz Link
merolik Re: dziękuję Chatce :))) 08.06.05, 19:48 za nasz mini-zlot ;) i za sposobność przetestowania kilku pięknych zapachów :))), a przede wszystkim za możliwość Jej poznania :))) Było świetnie :D Odpowiedz Link
chatka_ Re: dziękuję Merolik :))) 08.06.05, 23:13 Kto nie poznal Merolik, niech załuje! :))) Buzka wielka :)) Odpowiedz Link
purplehaze Olesia jest niewiarygodnie wręcz fantastyczna! :-) 14.06.05, 15:02 i bardzo, bardzo, bardzo jej tu na forum dziękuję za LL Midnight i resztę cudeniek niespodziewanych!!! Jeżeli tak ma wygladać mafia ;-))), to ja sie wpisuję natychmiast bez zadnych oporów etycznych!!! Teraz zabieram się za testowanie, coby się z wami podzielic wrażeniami... Odpowiedz Link
kalia_t Buziaki i uściski dla Mangos;-);-) 08.06.05, 21:50 Dzięki wielkie za Plus Plus Feminine właśnie delektuję się zapachem mleka, mniam:-) i z lubością obwąchuje Glorię:-) Odpowiedz Link
mangos Hołd dla Kalii:) 08.06.05, 22:27 ...za umilenie mi tego ponurego dnia Pythonem i próbeczkami.:* Odpowiedz Link
chatka_ Benitko, dzieeeeeeki! :) 11.06.05, 15:24 Czy Rouge Eau Delicate nie przypomina Ci Asji?:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Benitko, dzieeeeeeki! :) 11.06.05, 18:08 Witaj Chatko, nie wiem bo od lutowego zauroczenia Balbinkowa Asja, nie mialam kontaktu. Ale jutro sie widzimy wiec przypomne sobie i porownam:)) Odpowiedz Link
merolik Re: Benitko:) 11.06.05, 21:30 Próbka Asji juz do Ciebie "wyleciała" i mam nadzieję, że w pn/wt dotrze :))) Odpowiedz Link
kalooo Chciałam podziękować!!!;) 11.06.05, 21:47 1.Marli-za wszystko zbiorowo-przyznam szczerze,że nadal nie poznałam wszystkich miniaturek..;)) Dziękuje serdecznie!;* 2.Mangos-za próbkę Tendre kiss,która doszła znakomicie zapakowana i wręcz expresowo-Mangos,naprawdę ślicznie dziękuje i mam nadzieję,że do szybkiego!!;*** 3.Olesi i Agni-za towarzystwo w perfumeriach i cierpliwość do mnie..;D Dzięki dziewczyny-jesteście fantastyczne!;))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Chciałam podziękować!!!;) 12.06.05, 10:57 kalooo napisała: > 3.Olesi i Agni-za towarzystwo w perfumeriach i cierpliwość do mnie..;D > Dzięki dziewczyny-jesteście fantastyczne!;))) > hehe, kochana, to ja Wam dziękuje za cierpliwość... zwłaszcza w obliczu obciachowych niebieskich ochraniaczy na buty, które pyszniły się na moich i Oli nogach w Quality w Twoim i Olesi towarzystwie, robiąc Wam niezły obciach;-P Odpowiedz Link
olesiam Graża dziekuje!Kaloonia również! 12.06.05, 20:48 Za kolacje, rozmowe, tańce:)i możliwośc "obejścia" straganika i nabycie czegos tak pieknego!!!(czytaj 24, Fabourg Eau Delicate Hermes) gdyby ktoś pytał Graża- jest zajęta, mój synek sie w nie zakochał:) Pozdrawiam O Kalooo dziekuje za czas który poświeca, ciepło, serdecznośc i cierpliwe przebywanie ze mną w Perfumeriach, gdzie zachowuje sie wprawdzie ładnie, ale wtedy to nie jestem ja, nic wokól nie istnieje...i obawiam sie ze poswiecam jej zbyt mało uwagi:)Poprawie sie! Buziaki O. Odpowiedz Link
kalooo Re: Graża dziekuje!Kaloonia również! 12.06.05, 22:26 > Kalooo dziekuje za czas który poświeca, ciepło, serdecznośc i cierpliwe > przebywanie ze mną w Perfumeriach, gdzie zachowuje sie wprawdzie ładnie, ale > wtedy to nie jestem ja, nic wokól nie istnieje...i obawiam sie ze poswiecam jej > > zbyt mało uwagi:)Poprawie sie! > Buziaki > O. Ależ przebywanie z Tobą w perfumerii,gdy wpadasz w trans i narkotyczny wręcz obłęd to czysta przyjemność!!;D Zwłaszcza gdy obok jest Miły człowiek;),którego można spsikać Creed'em..;))) Cmox!;* Odpowiedz Link
maja1000 Podziękowania dla Stregi 14.06.05, 15:34 ...raz jeszcze wielkie dzięki za możliwość zapoznania się kolejnymi szyprami, które coraz trudniej już zlokalizować:-( Odpowiedz Link
merolik Re: :* dla Benity... 15.06.05, 17:32 za dwa razy tyle zapachów, o ile prosiłam, i do tego w jakich ilosciach!!! Na długie i namiętne testowanie :)))) Dziekuję, kochana jestes naprawdę :))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: :* dla Benity... 15.06.05, 22:08 merolik napisała: > za dwa razy tyle zapachów, o ile prosiłam, i do tego w jakich ilosciach!!! Na > długie i namiętne testowanie :)))) Dziekuję, kochana jestes naprawdę :))) I w dodatku masz dziś imieniny :))) Wszystkiego naj, naj! Aha i ja tez dziekuje:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: :* dla Merolika... 15.06.05, 22:17 I Tobie kochana dziekuje za Rudzielca i szczurka, przede wszystkim za pamiec, tak wiele dla mnie takie gesty znacza, jak koraliki na nitke je nawlekam i dlugo sie z nimi nie rozstaje :) Odpowiedz Link
eowyn Olesia!!!!:* :) 17.06.05, 10:25 Tytul tego watku idealnie oddaje moje uczucia! Olesia jest przefantastyczna, dzieki jej wielkiemu sercu,pomocy i niezliczonym telefonom mam wreszcie wymarzona Que Vive!:D A te papierki nasaczone niszowcami - wreszcie mam jakies pojecie o tych zapachach, niestety tylko to rozbudzilo moj apetyt, wiec bedzie chyba trzeba cos kiedys w ciemno nabyc, jako ze Poznan ubogi w takie zapachy. Wielkie, wielkie dzieki Olesiu! :* Odpowiedz Link
olesiam Eowyn-ciesze sie razem z Tobą:) 17.06.05, 15:14 pozdrawiam! O. ps. To wszystko przez ten wspaniały dla mnie Poznań:) Odpowiedz Link
modern_witch Elve, dzięki za paczkę 17.06.05, 21:02 Dopiero teraz się odzywam, bo Poczta Polska to nas chyba nie lubi! Oczywiście pierwszy raz w życiu nie miałam w skrzynce awizo! Ale przypomniałam sobie, że Kaloo tak miała (z perfumami dla mnie zresztą, hmm, może to po prostu mnie Poczta Polska nie lubi) i poszłam się dowiedzieć. I oczywiście - była! Pani w okienku jeszcze się usiłowała tłumaczyć, że "a bo pewnie jak pani ma dwa nazwiska to ktoś tylko jedno napisał i dlatego"... a oczywiście na paczce jak wół napisane przez Ciebie dwa, jak trzeba! Ech, szkoda mi było nawet nerwów na robienie awantury, więc lodowatym tonem wyraziłam z wielką klasą swoją dezaprobatę. Nawet mi wyszło, hehe (ta klasa, znaczy;-P) Dzięki, pozdrawiam Agni Odpowiedz Link
vanilia72 Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 21.06.05, 16:54 Dzisiaj ja mam okazję dopisać kilka słów i podziekować Olesi. Bardzo dziekuję !! Za miłą korespondencję, za fajną wymianę, za próbkę i za propozycję, z której na pewno kiedyś skorzystam !! Pozdrawiam !! Odpowiedz Link
chatka_ Charade - jest Pani wielka :-) 21.06.05, 18:32 Jestem w szoku, wiec brakuje mi słów by powiedziec jak jestem wdzieczna, i troszke mi glupio, ze w takim pedzie wyslalam swoja paczuszke... Dziekuje za wszystkie niespodzianki, za probeczke Pure, skad wiedzialas, ze jej poszukiwalam? :))) Odpowiedz Link
chatka_ Mangos :))))))) 21.06.05, 18:52 Probeczki dzis do mnie dotarly :)))) tak, ze nie wysylaj drugi raz :))) dziekuje za niespodzianke w postaci Mahory - hehe a moze paczuszka nie do tego adresata poszla? :))) Odpowiedz Link
mangos Re: Mangos :))))))) 21.06.05, 19:11 Chatko Kochana- u mnie Mahora rozmnożyła się jak grzyby po deszczu, więc chciałam się zrewanżować za tak wielką próbkę Safari i dorzucic coś do TK. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
charade Re: Charade - jest Pani wielka :-) 21.06.05, 20:04 Ciesze się, że się podobało :) Odpowiedz Link
modern_witch Giwio, dziękuję za fiołkowy prezent!!! 22.06.05, 21:46 Już Ci dziękowałam w mailu ale pora na oficjalne podziękowanie;-* Odpowiedz Link
giwia dzięki modern witch - wącham legendarne 23.06.05, 13:57 CdG Palisander, Król Słońce i Violetta di Parma (Borsari) Palisander - za trudny dla mnie, RdS - im dłużej wącham tym ładniejszy, VdP - zachwycające Odpowiedz Link