olesiam Lepiej zapytać czym nie... 31.03.05, 23:20 Rano zbuntowałam sie zimnym porankom i lekko sie ubrawszy dogrzewałam Essentialem YY, po południu-lewy nadgarstek Be Delicious DKNY damski, prawy- męski, jeszcze wyżej Prada by Prada Top: Italian bergamot oil, bitter orange oil, Sicilian mandarin oil, Mimosa absolute. Middle: rose absolute, Schimus Molle absolute (South American pink peppercorns), Indonesian Patchouli oil. Base: labdanum resinoide, Tonka bean absolute, vanilla absolute, Indian Sandalwood oil, Benzoin resinoide from Siam. Druga ręka-Fracas de Robert Piguet (jaśmin,jonquil, gardenia, lilie, irys, białe kwiaty)-i tym ostatnim prawie sie "narkotyzowałam":) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę 01.04.05, 03:21 Przez najbliższy tydzień - tylko kwiaty, kwiaty i jeszcze raz kwiaty. Zaliczyłam ostatnio Champs Elysees oraz Fleur de Diva, dziś od samego rana - Sun Moon Stars. Strasznie miła taka zmiana po cięzkich i esencjonalnych zapachach, jakich używałam przez ostatnie miesiące. Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę 01.04.05, 17:19 Desnuda i to bedzie moj zapach na wiosne (do spolki z Le Baiser Du Dragon :) ---gg 4617228--- A trace of myself, in the memories of others... tiny.pl/z76 Odpowiedz Link
ladyblue Re: Dziś pachnę 01.04.05, 17:35 Elizabeth Arden - Spiced Tea ładny i nawet dzisiaj bardziej trwały niż zwykle ;) może to wiosenne słońce dobrze zadziałało :) Odpowiedz Link
olesiam CdG (po wizycie w Guerilla Store z Grażą:) ) 01.04.05, 19:00 Lewy nadgarstek-Sequoia, prawy-Jaisalmer Poezja. Odpowiedz Link
ilonacb Re: Amor Amor 01.04.05, 23:25 Moze gust mam kiepski, moze sa popularne do granic mozliwosci, no ale co ja na to poradzę, ze je lubie. I naprawde mam jakis milosno-radosny nastroj jak pachne Amor Amor. No ale ja mam ogolna slabosc do Cacharela. Taka ze mnnie malo wyrafinowana istota ;-) Odpowiedz Link
urstina Re: Amor Amor 02.04.05, 20:28 Podzielam sympatię do Amor Amor! Inne zapachy Cacharela jak dotąd nie podobały mi się, dopiero ten. Dobrze mi w nim, a przyznam, że mając go na sobie zebrałam trochę miłych słów typu: "ale ładnie pachniesz...", także od panów, którzy raczej rzadko "dostrzegają" zapachy (za wyjątkiem koneserów :-)W opisie zapachu jest napisane, że kompozycja "ma właściwości uwodzicielskie" - i chyba coś w tym jest... Odpowiedz Link
taje Re: Dziś pachnę 01.04.05, 23:48 W ciagu dnia Ambre Narguile. Teraz po wieczornej sesji testowania - Ormonde for Men w zgieciu lewego lokcia, Miel de Bois - w zgieciu prawego, Nuit au Desert - na prawym nadgarstku i Agent Provocateur - na lewym. W sumie kakofonia zapachowa. Odpowiedz Link