modern_witch Red jeans dzięki uprzejmości Kaloo;-) 17.04.05, 19:43 ...i mojej nieasertywnej postawie, bo obiecałam sobie że w tym miesiącu koniec z zaopatrywaniem półki ( a swoja drogą, dobrze że rattan to mocne tworzywo), no ale jak dobra kolezanka chce się czegoś pozbyć... to trzeba pomóc byłam pewna, że to nie w moim stylu zapach...ale jednak dobrze na mnie pachnie, no! Odpowiedz Link
urstina Skin Trussardi - od rana... 17.04.05, 19:57 ...i coraz bardziej mi się ten zapach podoba... Naprawdę wspaniale współgra ze skórą. Nie wiem sama dlaczego omijałam Trussardi do tej pory, to był błąd! Odpowiedz Link
chatka_ Angel Innocent i ... 17.04.05, 20:00 nie kocham go juz, pora sie rozstac na jakis czas, oby (tylko) do zimy :) Odpowiedz Link
ta Dziś pachnie... 18.04.05, 18:43 ...moja córka podebraną mi Dolce Vitą, i to JAK ! Kochani, coś przepięknego, jak się Dolcia na niej rozwinęła. Na mnie ten zapach nie leży nic a nic, pachnie jak stara szafa. Na niej, cudo :D ! Dopiero teraz zrozumiałam zachwyty niektórych foremek. Widocznie na nich pachnie równie cudownie. UUUUUch :D Ta_ Odpowiedz Link
kalooo Następuąco: 18.04.05, 20:30 Extravagance potem Primavera potem Magnolia nstepnie odebralam paczuszke od Małgosi i się zaczęlo..;D Caleche na lewej od łokcia do przedłokcia,następnie Femme Individuelle MB- pięęękny!,potem cos tam z Marrionaud-ale to przez przypadek,nic ciekawego [pewnie dlatego nie pamiętam co;)],i jeszcze Babytouch Burberry i jeszcze Fiorucci-odrobinka i ...juz mi nos wysiadł.Oh! Ale uczta!Małgonia-buziaki przeogromne jeszcze raz!;*Jestes wspaniała! Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 18.04.05, 21:49 Fendi Theorema Leggero-kropelka na nadgarstek przed snem:) Odpowiedz Link
sharlotka Gucci II 19.04.05, 09:38 mialo byc wiosennie, bo ponoc wiosna, ale jest bardzo zimno dzis... Odpowiedz Link
kalooo Cerutti Image+ 19.04.05, 13:51 balsam Image cudem upolowany w Marionaud;) Pięknie się uzupełniają..;D Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 19.04.05, 15:11 Grain de Folie-to cudowny zapach na wiosnę i lato- dawno nie byłam w posiadaniu takiego cuda-dziękuję bardzo Olesiu:) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 19.04.05, 19:50 Od rana Etro Vicolo Fiori Nos w papierku L'Occitane Neroli!!! Teraz z emocji psiknęłam sie Mitsouko:) O. Odpowiedz Link
dori7 Grain de Folie 19.04.05, 23:10 Pasuja mi do dzisiejszego swietnego humoru :)) Diablo trwale na mnie sa, az sie zdziwilam! Odpowiedz Link
modern_witch Violetta di Parma... 20.04.05, 08:49 ...dziś mam imieniny, więc nikt mi złego słowa nie powie, jak się (troszkę) spóźnię do pracy;-) Odpowiedz Link