sorbet Bois des Iles:-) zastanowięłm się nad 02.05.05, 13:02 Vol de Nuit, ale drzewo sandałowe górą:-) Odpowiedz Link
mangos Re: Dzis pachne... 02.05.05, 16:44 Na wieczornego grilla zafunduję sobie INTRUSION ( dzięki wiekie Modern_witch!)- zapach jest bardzo...wciągający. Odpowiedz Link
urstina Angel :-/ 02.05.05, 21:38 Podkusiło mnie i psiknęłam sobie u koleżanki na nadgarstek.. licząc, że może przekonam się do Angela. No i przekonałam się, że się nie przekonam - mimo szczerych chęci nie dla mnie ten aromat, którego nie mogę się pozbyć z nadgarstków. Wyjątkowo trwały! ;-/ Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 03.05.05, 11:38 esencia del duende - przepiękna otwierająca nuta, pierwszy raz zwóciłam dziś na nią uwagę. teraz niestety troszkę przygasło. a wczoraj była anisia bella - i powiem Wam, że nawet mi przestała przeszkadzać ta bazylia. świetny zapach na majówkę, naprawdę! Odpowiedz Link
kalooo Ardenbeauty 03.05.05, 14:32 majówkowo-w sam raz po megaodpoczynku na Słowacji,cokolwiek męczącym...;) Kwiatowo,sielankowo-w sam raz na wycieczkę do Powsina... Odpowiedz Link
silence-dreamer Sergio Tacchini 03.05.05, 14:38 Stile- próbka na szczeście:)bo zapach okropny:/ jak najtańsza woda kolońska chyba pojdę zmyc:/ Odpowiedz Link
elve Re: Ambre Sultan - nikomu oprócz mnie sie nie pod 04.05.05, 15:42 nieprawda, ja uwielbiam! :) Odpowiedz Link
renia30 do elve - Ambre Sultan 05.05.05, 18:13 O! To super, to bardzo piękny i trwały zapach, szkoda, że nie mam całej butli tylko próbeczkę tycio-tycią. buziaki r Odpowiedz Link
mrouh Extravagance 05.05.05, 18:33 ale dzis za zimno i jakoś mi nie pasuje... a jak było słoneczko, tak mi się podobał... Odpowiedz Link
kalooo Image Woman+ 04.05.05, 08:25 balsam Image i jedno wiem na pewno-uwielbiam ten zapach,i na pewno nie jest bezosobowy ;) Odpowiedz Link
modern_witch L 'Air du Temps EdP 04.05.05, 08:27 należącymi do mojej mamy, o 7 rano do niej jechałam, bo migrenę miała... juz dobrze a ja się u niej do pracy szykuję;-) Odpowiedz Link
charade Body by Victoria VS 04.05.05, 09:33 Szkoda, że nie bardzo na mnie czuć, bo zapach b. ładny. Odpowiedz Link
eowyn Vent Vert 04.05.05, 16:19 Poczatkowo planowalam Deci Dela, ale po przegladzie flakonikow stwierdzilam, ze Vent Vert jakos sie przykurzyl i stoi samotny w kaciku i zal mi sie go zrobilo;) I pasuje mi tak jakos do dzisiejszego samopoczucia... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Rykiel Rose... 04.05.05, 21:50 ... ale mam EDT, która swą świeżością tak mnie urzekła i choć jeszcze rok temu zachwycałam się jej trwałością, dziś nie wyczuwam jej prawie wcale :( serce mi pęknie z rozpaczy bo uwielbiam ten zapach... Czuję za to bardzo wyraźnie na swojej marynarce Desnudę Ungaro, którą katowałam nieznośnie w minionym tygodniu... Odpowiedz Link