balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 26.05.05, 20:37 Love in Paris. Bardzo mi się podoba, miałam na te perfumy ochotę w momencie kiedy już się pojawiły u nas. Wiem że do orgyinalnych nie należą, budzą bardzo silne skojarzenia, mnie osobiście szalenie przypominają moje ulubione ostatnio Beautiful Sheer (ale BS jest oczywiście o niebo trwalsze). Odpoczywam dziś w domu i to jest własnie taki miły, bezpretensjonalny zapach na ciepłe, nie bardzo upalne dni. Lubię. Odpowiedz Link
chatka_ Samsara EDT 26.05.05, 21:11 I marzy mi sie luksus w postaci puderu do ciala i mgielki do wlosow...Chyba musze gdzies poleciec na wakacje ;))) Odpowiedz Link
laura27 To ja dziękuję!!! 27.05.05, 12:55 Mogłam za nie zakupić moje rozkołysane Rio:-) Odpowiedz Link
chatka_ Sheer Obsession (dzieki modern_witch) 27.05.05, 14:28 Pachnie drewnianym piórnikiem z dziecinstwa w ktorym nosialam świecowe kredki... Sheer cudo! :))) Dziekuje Agni i Kaloo :))) Odpowiedz Link
renia30 JPG Gaultier Summer - mocne i trwałe, mój nowy... 27.05.05, 20:05 numer 1. Pachną cudnie, ciekawe kiedy mi się znudzą :o) Odpowiedz Link
venity_fair Re: Dziś pachnę... 27.05.05, 22:56 romantycznie lauren'em.od lat kilku bawie sie w ten romans i wcale mi sie nie znudzil!!! Odpowiedz Link
kalooo DKNY+ 27.05.05, 23:39 Valentino+Incanoto na lewicy,sephora givree po prawicy..;) Nad Valentino się zastanawiam,pewnie trafi do mnie jak będzie juz chłodniej... Odpowiedz Link