edytka6 21.06.05, 21:53 czy te perfumy mozna jeszcze gdzies dostac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insidemyownmind Re: sotto voce 21.06.05, 23:21 ja mam do sprzedania. z 75 ml zostało ok. 3/4 butelki. nie mam kamertonu. zainteresowanych prosze o kontakt na maila. Odpowiedz Link
olesiam Re: sotto voce 22.06.05, 12:33 Jest w Tosce na Placu Bankowym (Warszawa oczywiscie:)) Odpowiedz Link
dori7 Re: sotto voce 25.06.05, 00:01 olesiam napisała: > Jest w Tosce na Placu Bankowym (Warszawa oczywiscie:)) Z zakupami w Tosce bym uwazala, oni eksponuja towar na oknie i strach pomyslec, co sie dzieje z butelkami, ktore miesiacami, a nawet latami tak stoja, poza tym ceny mimo wszytsko nie sa az tak korzystne :(( Odpowiedz Link
olesiam Re: sotto voce 25.06.05, 21:50 Nie kupowałabym tam miniaturek, bo Pani sama mnie czesto nimi "skrapia", natomiast ceny są bardzo przyzwoite, kupowałam Que Vive i nic jej nie było, a stała tam raptem miesiac, wczesniej w hurtowni, wiec pewnie nie na oknie:) Teraz włascicielka ma kilka ciekawych rzeczy do sprzedania w fajnych cenach, bo np. bez folii lub rysa na pudełku (30 Shalimara jest za jakies 100 zl, wyglądała jak najbardziej oryginalnie) Pozdrawiam o. Odpowiedz Link