modern_witch A tak bym chciala być nieprzewidywalna;-P 07.07.05, 08:49 a tu nic z tego... dziś znów, tak jak za pewien czas będzie pachniał caly harem;-P Odpowiedz Link
mangos Mystery NC ( dzięki renia.renia:*) 07.07.05, 10:01 Otuliły mnie zmysłową wonią prażonych migdałów i rozgrzały w ten chłodny i ponury dzień. Może i zapach nie jest zbyt wyszukany, ale pamiętam,że kilka lat temu kręciłam się obok niego, bardzo mi się wtedy podobał. Zapach ma sporo dziewczęcego uroku. Lubię taką słodycz:) Odpowiedz Link
benita5 Re: R.Lezard Femme:))) podoba się i już:))) 07.07.05, 12:10 hehe, powiało dyktaturą ;O) Odpowiedz Link
merolik Re do Kalii 07.07.05, 12:48 jeśli Ci się podoba, mogę Ci zrobić i przesłać duużą próbkę, albo i kilka. Mam butelkę 75 ml, ale strasznie wolno "schodzi" ;))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Re do Kalii 07.07.05, 13:12 Wielkie dzięki:)))Zapach rzeczywiście jest bardzo wydajny:) Odpowiedz Link
lisabette PROVOCATIVE WOMAN :) 07.07.05, 12:53 Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum - jak wszytsko od Arden, świeże, rześkie, owocowo-kwiatowe :) Odpowiedz Link
chatka_ Chris 1947 07.07.05, 12:55 Po raz pierwszy tego lata, a w ubieglym roku nie rozstawalam sie z nim... Odpowiedz Link
modern_witch Nina Ricci Premier Jour Lucky Day, Solo Loewe+ 07.07.05, 22:01 Par Amour Clarins, Romance Silver Ralph Lauren... Ponadto na rękach J'ose Jose Eisenberg (damskie), Scent CN, Zielone Les Belles (nabytek Kaloo) i Wild Musk z testera w drogerii natura, które niestety nie przypomina już wcale dawnego WM:-( Odpowiedz Link
kalooo Les Belles N.Ricci ;))) 08.07.05, 07:19 Cos pięknego,uwielbiam ten zapach-mam z nim bardzo miłe wspomnienia,ponadto dzięki wspaniałej Masi mogę się nim psikać i psikać i psikać...!;D Uwielbiam to forum za tak fantastycznych ludzi!!!;DDD Odpowiedz Link
kalia_t Zasadniczo Esencią de Duende 08.07.05, 11:52 a testuję: Rosamor O.de la Renta(świetna róża z anyżem), Anisia Bella(zwiała po zaaplikowaniu) i Le Monde est Beau(kol. podej. i znów porażka, nie mój Ci on) Odpowiedz Link
renia.renia D&G Red Cap, dziękuję sjanna za przemiłą... 08.07.05, 12:16 wymianę :o)) pozdr r Odpowiedz Link
sjanna Re: Dzis pachne... Azzura Azzaro... 08.07.05, 17:23 ...już od trzech dni! a nie myślałam nigdy wcześniej, że to może być mój zapach - dzięki Reniu za nowe miłe doświadczenie! Pozdrawiam Odpowiedz Link
modern_witch Romance Silver Ralph Lauren -musialam potwierdzic 08.07.05, 19:34 że mi się podoba;-P Ponadto wzięlam się za robienie zaległych próbek i zaraz lecę się myć, bo połączenie Le Feu, Palisander i Violetta di Parma jest... hmmm... powiedzmy oryginalne;-P Odpowiedz Link
chatka_ 30000 wowowow!!! 08.07.05, 22:02 Piekna liczba! Moja! :))) W tle Grain de Folie dzieki Mangos :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne... lipiec 2005 :)) 09.07.05, 00:31 Dziś pachnę Le Monde Est Beau, które bardzo lubię, za niewymuszony wdzięk i lekkość - mam chyba ostatnio fazę dobierania zapachów do ubranek - po ostatniej fazie pt. pretty in pink - katowałam otoczenie sporymi ilościami Beautiful Sheer :) strasznie mi pasuje do letnich zwiewnych sukienek i spódnic, zwłaszcza tych w bladoróżowym kolorze ;) Odpowiedz Link