chatka_ 18.07.05, 22:20 Spelnienia marzen zapachowych! :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madlaine_xx GUERLAIN L'Heure Bleue i Mitsouko na powąchanie :) 18.07.05, 22:29 gdyby ktos miał i mógł zrobic mi próbkę - wystarczy kropelkę, żebym mogła poczuć na swojej skórze, chętnie się czymś odwdzięczę lub zapłacę :) marzy mi się zakup, ale w ciemno chyba jednak nie zaryzykuję, Mitsouko kiedys wachałam, ale już nie pamiętam :( Odpowiedz Link
lune Re: GUERLAIN L'Heure Bleue i Mitsouko na powąchan 19.07.05, 09:20 madlaine_xx napisała: > gdyby ktos miał i mógł zrobic mi próbkę - wystarczy kropelkę, żebym mogła > poczuć na swojej skórze, chętnie się czymś odwdzięczę lub zapłacę :) > marzy mi się zakup, ale w ciemno chyba jednak nie zaryzykuję, Mitsouko kiedys > wachałam, ale już nie pamiętam :( Droga Madlain_xx :) mam probke Mitsouko i silnie pachnacy l'Heure Bleue papierek - dostalam je dzieki uprzejmosci Mathilde ; problem w tym ze jestem w stanie przeprowadzki /juz drugi tydzien :(((((((/ i nie odszukam tego raz-raz ... wiec jesli zechcesz cierpliwie poczekac - moge ci je przeslac gdy je tylko odnajde ... pozdrawiam, lune ps. na moj plebejski nos te dwa zapachy maja podobny wstep - choc piramidki zapachowe twierdza ze nie ;) > Odpowiedz Link
madlaine_xx poczekam ile trzeba :))) z nieba mi spadłaś 19.07.05, 09:32 Nawet nie wiesz jak się cieszę, czekam zatem na wieśći, jak już uporasz się ze wszystkim i odszukasz zapachy :) Odpowiedz Link
lune OK :) 20.07.05, 08:46 na razie zyje pomiedzy i w kartonach ;) mam nadzieje ze do konca tygodnia przeprowadze sie - a potem zaczne to wszystko porzadkowac ... zgroza :( gdy odszukam zapachy - dam znac na @ gazetowego :) lune Odpowiedz Link
mangos Narciso Rodriguez 19.07.05, 07:26 Opisy kuszą a ja, wstyd się przyznac,nie znam zapachu:(:( Odpowiedz Link
maja1000 Re: Narciso Rodriguez 19.07.05, 09:32 Podobnie jak Mangos, nie znam, a strasznie mnie ciekawi. Już prawie byłam gotowa zamówić w ciemno, ale taki jeden długaśny wątek o tym nieco kontrowersyjnym zapachu nieco mnie ostudził;-) Odpowiedz Link
mangos I jeszcze... 19.07.05, 11:15 do przetestowania: Roberto Cavalli Woman i Apparition. Odpowiedz Link
helena25 Un Jardin en Mediterranee 21.07.05, 12:16 Ja marze o powachaniu i przetestowaniu Un Jardin en Mediterranee. Jestem totalnie oczarowana Un Jardin sur le Nil i chcialabym tez poprzednika "posmakowac". Jak to z nimi jest - sezon i znikaja???? A moze Un Jardin en Mediterranee mozna jeszcze gdzies kupic??? H. Odpowiedz Link
mangos Re: Un Jardin en Mediterranee 21.07.05, 15:53 Helenko- miałam próbki jednego i drugiego. Według mnie Un Jardin en Mediterranee są ładniejsze. To dla mnie rewelacja wprost na upały. Moga budzic kontrowersje. Miałam kiedyś próbke w pracy i odrzuciły zarówno płeć żeńską jak i męską . Zachwycona byłam jak zwykle tylko ja a reszta nie potrafiła mnie zrozumieć;) W UJeM wyraźnie czuję cedr- piękny cedr otulony białymi kwiatami i orientalną, śródziemnomorską wonią drzew figowych. To zapach iście wakacyjny, relaksujący, optymistyczny i wg. mnie lżejszy od Un Jardin sur le Nil- ten drugi mnie przytłacza i gdybym tylko miała mozliwość wyboru ( ehhh-marzenia) wybrałabym UN JARDIN EN MEDITERRANEE!:) Odpowiedz Link
helena25 Re: Un Jardin en Mediterranee 25.07.05, 11:47 Dzieki Mangos troche mi pomoglas ;))) Probuje wlasnie kupic w ciemno, pytam, kombinuje, szukam opinii. H. Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Poszukiwana, poszukiwany 3 21.07.05, 15:44 Ja bym chciala powachac Bazar Summer Christian Lacroix :)! Odpowiedz Link
madlaine_xx Magie Noir Lancome, Cinnabar EL i Yvresse YSL 21.07.05, 21:52 Każda pojemność lub chociaz próbki :) odkupie, wymienię się, odrobie w polu :))) Odpowiedz Link
mangos Trussardi! Skin! 22.07.05, 15:52 Kalia! Jesteś moją zgubą! ;) A tak na poważnie: zarówno Python, jak i Jeans Trussardi wywarły na mnie duże, pozytywne wrażenie.Trudno nawet opisać same zapachy, trafnie ubrac w słowa to ,co chce przekazać- sa takie...przyciagające mimo dyskretności, siedzą cicho na skórze osładzając ją delikatnie,ale nienachalnie jak Mira Bai, z którymi wczoraj zasypiałam na nadgarstku. Piekne! No i tkwiąc w tym zachwycie nachodzi mnie jedna myśl. Jakie są Skin? Testy w perfumerii nie dają żadnego obrazu, jedynie mgliste wspomnienie czegoś słodkiego i też raczej trzymającego się blisko noszącej je osoby. I tyle! dziewczyny- byłabym bardzo wdzięczna za kropelkę Skin. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Trussardi! Skin! 23.07.05, 11:21 Mangos:)))Cieszę się, że udało mi się Ciebie zarazić fascynacją do Pythona i Jeans, oba zapachy bardzo lubię, ale dla mnie w pewnym sensie są już przeszłością...O dziwo Trussardi na mnie nigdy nie był dyskretny, ani Python ze swoją gorzką czekoladą, ani tym bardziej fiołkowy Jeans czy krystaliczny Skin, że o szyprowej Donnie nie wspomnę.:) Skin postrzegam jako swieży, klarowny , emanujący energią ale taką delikatną, odrobinę owocowy, cielisty(tak, tak!) idealnie scalajacy się ze skórą.:) Rzadko bywa szyprowy(u mnie), ale jeśli już osiągnie ten stan wtedy jest elegancki i nabiera szlachetnej głębi. Skin potrafi zaskoczyć, w lecie pięknie rozkwita kwiatowym sercem konwaliii i jaśminu i róży, za to w zimie pięknie się "mrozi" i ujawnia owocowy charakter. Odpowiedz Link
elf.woman iceberg, lempicka midnight też 24.07.05, 22:38 chętnie odkupię (ewentualnie wymienię) niewielką ilość fluid-u i twice. jeśli ktoś nacieszył się już lempicką midnight, to też bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link
renia.renia Shalimar, chętnie nabędę edp. ->> 22.07.05, 21:29 kontakt renatka.renatka@op.pl pozdr Odpowiedz Link
mangos Re: Shalimar, chętnie nabędę edp. ->> 22.07.05, 22:14 Reniu,chcesz kupić w ciemno, czy "uczyniłaś" testy;)? Odpowiedz Link
renia.renia Re: Shalimar, do mangos: 23.07.05, 06:44 Testy poczynione ale testowałam edt, podobno edp pachnie inaczej i podobno ciekawiej. Kupiłam edp - czyli trochę w ciemno ;o)) cmoki r Odpowiedz Link
graza4 Stella 24.07.05, 21:03 Odkupię mniejszą lub większą ilość, ewentualnie poszukam czegoś na wymianę :) Odpowiedz Link
martyna101 Addict /kazda ilosc nawet resztki.. 25.07.05, 15:40 probki..wszystko co mozecie mi sprzedac..bardzo prosze pisac na maila gazetowego Odpowiedz Link
basiaplewik casmir chopard, image cerruti , good life davidoff 25.07.05, 16:03 chociażby wacik nasączony kropelką tych zapachów. casmir podobał mi się jakieś 10 lat temu- ale jak go odbiorę dziś , nie wiem, nie chcę ryzykować pełnej butelki. image- z wiadomych powodów, nie mam szans go przetestować w sklepie... good life- szukałam bezskutecznie w sephorze w moim mieście, ale nie ma... będę wdzięczna za pomoc :) Odpowiedz Link
martyna101 szukam probki a nawet kropelki sensations 26.07.05, 17:28 zeby wyprobowac i "ponoscic"troszke na sobie, na wymiane mam probke Love in paris , ewentualnie moge odkupic , kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link
elf.woman Re: Bvlgari, BLV Notte- choćby kropli... 28.07.05, 20:18 Mangos, a jak duża ma to być kropla? :) Napisz, jak Wy te próbki sporządzacie, to użyczę. Pozdr, Odpowiedz Link
rawita mitsouko 29.07.05, 14:53 tak strasznie strasznie strasznie bym chciałam mitsouko. Co prawda znalazłam w sklepie, ale tylko jakąś wielka pojemność za szalone pieniądze. Urządziło by mnie 10-15 ml, może miniaturka. Może ktoś z Was ma na zbyciu, albo widział gdzieś? Odpowiedz Link
kiku.san Re: sredniopólkowo: NAF NAF graffiti ;) 31.07.05, 19:55 Poszukuję:) Organzy Black Cashmere Casmir Chopard Odpowiedz Link
renia.renia Opium, Fleur de Shanghai - na spróbowanie... 01.08.05, 18:58 choć kapinkę, bardzo mnie intryguje ten zapach a w moim mieście niestety jest nie do zdobycia. buziaki renatka.renatka@op.pl Odpowiedz Link
k.trusewicz Re: Poszukiwana, poszukiwany 3 01.08.05, 22:25 nawet kropelke noa..chetnie odkupie:)prsze pisac na maila gazetowego Odpowiedz Link
toula Eclat d'arpede,Issey, Hermes Un Jardin surle Nil 02.08.05, 00:38 Poszukuje usilnie Eclat d'arpege, L'eau d'Issey Miyake i Un Jardin sur le Nil Hermesa. Nie pogardzę nawet odrobinka :-)) Odpowiedz Link
addinka sms -próbki szukam i jeszcze shalimar............ 02.08.05, 13:58 w podzięce mogę wysłać coś z własnych zbiorów;ada Odpowiedz Link
charade Lea St. Barth 02.08.05, 14:04 Wydaje się być idealna dla mnie, ale bez próbki nie kupię - 85 baksów za flaszkę ! Odpowiedz Link
epikurejka Re: sms -próbki szukam i jeszcze shalimar....... 02.08.05, 17:11 addinko masz @ Odpowiedz Link
nikielka Aroma Sun - Lancome 02.08.05, 15:40 Bardzo byłabym wdzięczna za malutka próbeczkę. Odpowiedz Link
modern_witch Venezia Pastello LB 03.08.05, 09:24 Poszukuję dla koleżanki, pojemność dowolna, cena podobno też;-) Miło pośredniczyc w czyjejś manii, to poprawia samopoczucie;-) Odpowiedz Link
laura27 próbka Cerruti Image 03.08.05, 14:59 Tak mnie zafascynowały te Wasze opisy, że muszę ten zapach wypróbować. mogę zapłacić lub odwdzięczyć się próbką np.Cabotine pozdrawiam Odpowiedz Link
rocco_rococco Re: Poszukiwana, poszukiwany 3 04.08.05, 22:42 Ja też z chęcią odkupię Pamplelune. Ewentualny kontakt na konto gazetowe. Odpowiedz Link
sliwkaa Burberry Weekend odkupie 05.08.05, 09:49 odkupie burberry weekend (damska wersja). Niestety na allegro są same setki a to chyba troche za duzo ;-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Burberry Weekend odkupie 05.08.05, 10:09 Burberry Weekend są w Rossmannie, w korzystnej cenie.:) Odpowiedz Link
dixi Ruby Lips, Skin 05.08.05, 15:00 baaardzo bym chciala przetestowac na sobie te dwa zapachy, moze ktos odstapi ociupinke/probke?? Odpowiedz Link