madlaine_xx JPG Summer i OS Celine pocieszam się po ... 03.08.05, 15:08 wizycie u stomatologa i wyrwaniu ósemki, a to dopiero pierwsza z czterech do usunięcia, chyba mam dobry pretekst na zakup czegos nowego w ramach ukojenia nerwów po takim stresie :) Odpowiedz Link
eowyn Black Cashmere wymieszany z Un Jardin sur le Nil.. 03.08.05, 15:16 ...w ramach wykonczenia probek. Ciekawa mieszanka nawet, blotko nilowe i kadzidlo, czuje sie jak w jakiejs zalanej krypcie, w sam raz do mojego dzisiejszego samopoczucia :/ Odpowiedz Link
madlaine_xx Collection po prysznicu,tego mi było trzeba ... 03.08.05, 17:53 na poprawę nastroju :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 03.08.05, 22:30 Charles Jourdan The Parfum i L'Artisan Dzing! Jedne i drugie - na mnie przepiękne, jedwabiste drzewne nuty... Mam na drugim ręku Fleur de Shanghai, pozegnanie z próbką - opium, kwiaty + piasek;-P Odpowiedz Link
modern_witch I wcale L'artisany nie sa nietrwale, droga Kaloo 03.08.05, 22:33 na mnie Dzing trzyma sie bosko. Mial uciec po godzinie? a figę! mam go dalej;-P Odpowiedz Link
kalooo Re: I wcale L'artisany nie sa nietrwale, droga Ka 03.08.05, 23:07 nie no Dzing z racji swoistej dymności trzymać się musi-(spróbowałby nie!;]),aczkolwiek na mnie dość szybko "ucieka",natomiast reszta Artisanów w sumie po 2 godzinkach znika-coraz bardziej mnie to zastanawia...;/ Odpowiedz Link
mathilde17 Mure et Musc L'Artisan 03.08.05, 22:45 Coś jest na rzeczy z tą nietrwałością - M.etM. trzyma się przyzwoicie (tzn. trochę więcej niż pół dnia) po zastosowaniu większej niż zazwyczaj ilości psików, pięciu mniej więcej. Ale już Tea for Two czy Dzing! właśnie - są bardzo trwałe. A Dzing jest wspaniały - najpierw taka ostra skóra, a potem tak pięknie łagodnieje w jakieś kandyzowane słodkości... Odpowiedz Link
kalooo Charles Jourdan The Parfum 04.08.05, 07:52 na dzisiaj w sam raz,ale 50-tki bym nie wykończyła..;) Balbi,Agni-dziękuję!;* Odpowiedz Link
modern_witch ja tez Charles Jourdan The Parfum;-) 04.08.05, 08:49 i się zastanawiam, czy ktoś zauważy, że mi buteleczka na półce "urosła". Wiem, powiem, że to po tym nocnym deszczu;-P Odpowiedz Link
bonitalore Re: Dziś pachnę... 04.08.05, 15:41 Givenchy, Very Irresistible kocham go :) Odpowiedz Link
olesiam dzisiaj porównania:) 04.08.05, 16:35 Opium edp i Fleur de Shanghai, nareszcie pogoda dopisała lekkim chłodem i mam czyste powietrze:) No i skłaniam sie ku refleksjom Modern Witch, ze klasyczne Opium ładniejsze, takie soczyste,wibrujące, bardzo cynamonowe i pieprzne, po 4 godzinach pokazała sie paczula, FdSh cały czas blisko skóry, nieinwazyjny, na początku króciutki akord cytrusowy, a terazz dłuuugo magnolia z wanilia, i zdecydowanie lepiej prezentuje sie w ciepły prawdziwie dzień. pozdrawiam O. Odpowiedz Link
modern_witch teraz dopiero przeczytalam;-) 06.08.05, 09:54 a ja wlasnie za klasycznym Opium jakos zaczynam tęsknić;-) Może oglosze coś na Poszukiwanej... najchętniej, to bym kupiła z kims na spółke tę wersję trzech 15-stek w plastykowym przezroczystym pudle - 15-stka by mi spokojnie wystarczyla... Odpowiedz Link
kalooo Nikos Sculpture 05.08.05, 07:22 Na taki chłód w sam raz,ale na dłuższą metę to on mocny jest nazbyt-jak dla mnie-coś się mi wydaje...;) Aczkolwiek powiem,że te prażone migdały są całkiem całkiem..;P Odpowiedz Link
marla30 Rykiel Rose 05.08.05, 08:22 EDT. Jakoś mi się zawsze bardziej z chmurami kojarzyła, niż ze słońcem :) Odpowiedz Link
laura27 Wish Chopard :-) 05.08.05, 09:17 Tak dziś ponuro, że stwierdziłam, iż uzyję po raz pierwszy (kupiłam miesiąc temu na lotnisku) i stwierdzam, iż dobrze mi z nim, mimo, iż sądziłam, że chyba powędruje on jednak na straganik, ale nie...:-) Odpowiedz Link
modern_witch BdI Chanel. Przy okazji, mieszkancy 3-miasta!!! 05.08.05, 09:40 ktoś ma jakieś informacje nt. fokarium? smutna wieśc do mnie dotarła, czy u Was coś sie więcej o tym mówi lub pisze? prosze o maila... Odpowiedz Link
benita5 Re: BdI Chanel. Przy okazji, mieszkancy 3-miasta! 05.08.05, 11:14 :(( :(( :(( @ polecial wczoraj Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: a co się stało? 05.08.05, 13:23 Niewiele się pisze i mówi. Małe wzmianki w gazecie. Balbin i Julek nie żyją :( miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,2854012.html Odpowiedz Link
modern_witch no właśnie... 05.08.05, 18:06 Dostałam rano wiadomość tylko, że nie zyją. na stronie fokarium też niewiele więcej jest. Myślałam, ze jak jestescie bliżej, to moze "coś się mówi" o tym... A ja ich nie widziałam w tym roku... A wiecie, ze z Balbinem wywiad 2 lata temu robiłam? Tzn. sam nie chciał ze mna gadać, "wyręczał" go pan Arek;-)... I teraz doczytałam, że jeszcze jeden z tych wypuszczonych nie żyje. A on się w moje urodziny urodził, no! Coś te moje tegoroczne urodziny pechowe jakieś były, bo i Beksiński... Ech... Sorry za OT... Odpowiedz Link
aninia Le monde est beau 05.08.05, 10:14 Nowy zakup, dzięki radom dziewczyn z forum :))))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 05.08.05, 15:27 Abril (przepiękny!), ale ciągle mam ochotę na Theoremę (opętała mnie). Ale nic z tego, dziś za ciepło! Odpowiedz Link