wloszka1 Boucheron - eau legere 22.08.05, 10:46 wznawiam oferte boucherona, oryginal (nie tester), piekna kompozycja, delikatna, ubytek: kilka "psikow", mam kartonik. brak folii, czekam na propozycje na maila gazetowego. moze byc sprzedaz lub wymiana. pozdrawiam Odpowiedz Link
agmusz próbki wymienię:) 22.08.05, 11:03 Lolita Lempicka, D&G Feminine, Escada Magnetism, Clinique Happy, Bvlgari, Organza First Light, Armani Mania. Nie sa pełne, ale co najmniej połwa jest, aczęść tylko raz użyta w celu sprawdzenia zapachu. Interesuje mnie Scent- ale nie gloss, Addict2, Addict Fraiche, Kenzo Tygrys:) i inne- czekam na propozycje:) Wszystkie próbki oryginalne tzn. nie domowej roboty. Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: próbki wymienię:) 22.08.05, 11:26 D&G Feminine, Escada Magnetism, hej interesuja mnie te próbki, ale nie moge wysłaąc maila z gazety, bop znowu mi nie chce działać, dlatego napisz do mnie na madlaine@idea.net.pl. może znajdziesz sobie coś ciekawego :) Odpowiedz Link
sliwkaa Re: DUNE sprzedany :) 23.08.05, 09:51 tak, tak.. jak kupiłam .. i dzięki basiu za zaufanie ;-) Odpowiedz Link
olesiam Roccobarocco Mouse i Eau d'Eden Cacharel sprzedam 22.08.05, 19:40 -Roccobarocco Mouse (for woman) edp,3/4 z 30 ml, kartonik, 40 zl z przesylka -Cacharel Eau d'Eden, edt,ciut wiecej niz polowa z 30 ml, kartonik, 50 zl z przesylka Pozdrawiam Olesia Odpowiedz Link
gowa2 Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 22.08.05, 19:52 Ponawiam wish choparda, kto chce się zamienić? Odpowiedz Link
nitulina Re: Matko znowu Madness 30 ml. 22.08.05, 22:31 Zrobiłam głupie zapasy, pozbyłam się jednego egzemplarza kilka miesięcy w drodze wymiany, drugi wykończyłam ledwo ledwo i zadowolona pożegnałam się na zawsze... a dzisiaj dostałam kolejnego od kogoś kto pamiętał, że lubię echh Wymienię, sprzedam...cokolwiek 30 ml, edp, w folii, nawet nie otwierany :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra chętnam na Madness 22.08.05, 22:53 Nitulina a za ile albo za co ewentualnie? wysyłam Ci maila! Odpowiedz Link
madlaine_xx 212 sexy i Roma wymienię na coś innego 23.08.05, 00:14 212 sexy 30 ml, ubytek ok. 3 ml, z kartonikiem Roma edt 25 ml,ubytek to 4 psiknięcia :) Odpowiedz Link
marla30 Lou Lou, So Magic, Lolita 23.08.05, 09:26 No tak, zapomniałam, naturalnie Lou Lou, Cacharel, psiknięty kilkanaście razy, ale flakon (piękny!!) nieprzeźroczysty, nie sposób ocenić zużycia, powiedzmy, że jest ze 22 ml (a może więcej, diabli wiedzą) , kartonik, 55 zł. Lolita EDP, Lolita Lempicka, około 20 ml z 30 ml, 50 zł, brak kartonika Miracle So Magic, Lancome, 7,5 ml, miniaturka w sprayu, kartonik, nietknięta, 30 zł Wymienić też mogę :). Pozdrawiam Odpowiedz Link
nitulina Re: Kochana zarezerwuj Lou Lou :) 23.08.05, 10:49 Właśnie wczoraj pomysłałam, że chciałabym miec w celach sentymentalnych a szkoda mi forsy na całą butlę :) Wydałam masę forsy,nie mam za bardzo teraz już, pensją będzie pod koniec tygodnia :) Odpowiedz Link
13ryjek Bvlgari au the blanc , Dior Addict sprzedam 23.08.05, 11:11 Bvlgari au the blanc z 75 ml pozostalo jakies 70 ml, jest kartonik cena 160 zl z wysylka. Dior Addict dezodorant 100 ml pozostalo jakies 80ml rowniez jest kartonik i filia cena 60 zl. Ceny do negocjaci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
assienka Un Jardin En Mediterranee 23.08.05, 11:34 Un Jardin En Mediterranee , prawie 100 ml, psiknięte kilka razy, wymienię na Provocative woman, J'adore, Baby Doll. Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Un Jardin En Mediterranee pisze maila :) 23.08.05, 12:46 Bez nadzieji jednak staje w kolejce. Odpowiedz Link
k.trusewicz probki i balsam 23.08.05, 13:19 witam:) 1/3 fiolki addict i moze polowa fioli I love love moschino wymienie na inne najchetniej 212 C.H ,Crystal Noir lub Hypnotic Poison nawet wlasnorecznie zrobione , mam tez balsam do ciala Ardenbeauty nietkniety, wymienie na cokolwiek , nie cierpie tego zapachu pozdrawiam prosze pisac na maila gazetowego Odpowiedz Link
charade Kenzo Flower EDP 23.08.05, 15:26 Moja siostra sprzeda Kenzo Flower, tester z korkiem, 50 ml. ubytek około 4 cm. od góry, bez pudełka. Cena: 70,00 zł. Przesyłka gratis, możliwa wymiana na różne różności, najchętniej na Dune EDT, Cabotine Gres, itd. Odpowiedz Link
jagnaaa Ponawiam-na wymianę mam: 23.08.05, 15:52 - miniaturka Organza First Light (jakieś 4-5 ml) - miniaturka Yria Yves Rocher (ok. 6 ml) - próbka L'eau de Sonia Rykiel (ok. 1,5 ml) - próbka Escada Lily Chic (ok. 1,2 ml) - próbka Fragile JPG (z 1,5 ml została połowa) - tester Azzaro Azzura (z pierwotnej pojemności 50 ml zostało gdzieś 40 Odpowiedz Link
charade Re: Kenzo Flower EDP 23.08.05, 20:38 Hmmm, wtedy mi nie podeszło, więc siostra dostała z jakiejś tam okazji. Teraz sie pstryknęłam trochę i nawet mi się podoba... Może ubiorę jutro i zobaczę ;))) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Kenzo Flower EDP 25.08.05, 15:23 Charade, ubierz, ale jak będzie chłodno. Ja narzuciłam ten zapach na siebie latem, w ciepłą pogodę i w autobusie tak mnie zemdlił, że już nawet zimą nie mogłam do niego wrócić. Ale wciąż bardzo bardzo mnie intryguje. Odpowiedz Link
charade Re: Kenzo Flower EDP 25.08.05, 17:01 Co Ty, rewelacja. Jestem zaskoczona, nic mnie nie mdli. Pewnie, że na upał to nie, ale na dzisiejszą pogodę jeszcze może być. Nawet komplementa dziś zebrałam, że ładnie pachnę. Chyba go zatrzymam :)))) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Kenzo Flower EDP 25.08.05, 20:17 On jest dość wyjątkowy charade. U mnie pewnie też odezwał się "syndrom posiadania", ale na koleżance wciąż warty jest grzechu:)W ramach bliższej znajomości z Tobą, ja dziś Adiicta użyłam:))))) Odpowiedz Link
agmusz Shalimar edp 30 ml sprzedam lub wymienię 23.08.05, 19:20 kupione od reni. reni (dziękuję Reniu), ale niestety, nie mogę tego zapachu nosić, mimo, że bardzo mi sie podoba:( Sprzedam lub wymienię. Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Trussardi Skin,Premier Jour,Le Bain extravagance 23.08.05, 20:10 1. Trussardi Skin 50 EDP 160 zł (jeden testowy psik) 2. Dezodorant perfumowany Extravagance Givenchy, 100ml, zuzycie trudno okreslic, bo butelka ma dziwny ksztalt, ale nieco wiecej niz 2/3 jeszcze JEST w butelce. 3. Dezodorant perfumowany Premier Jour Nina Ricci, zostało ok.40 ml ze 100. nr 2 i 3 na wymiane lub zaproponujcie cene :) Odpowiedz Link
nitulina Re: Madness aktualne 23.08.05, 20:13 Zamienię na coś ciekawego albo sprzedam za 90 zł już z przesyłką. 30 ml EDP w folii. Odpowiedz Link
benita5 Re: Madness aktualne 23.08.05, 20:24 Nitu, your proposal drives me mad...do rana confirmation pls, przespie sie z ta rezerwacja oki? Zinwentaryzuje i dam znac co i jak ;)) Odpowiedz Link
zara22 Re: Trussardi Skin,Premier Jour,Le Bain extravaga 22.09.05, 13:13 Witam!Chciałabym zapytać czy Extravagance jest jeszcze do sprzedania jeśli tak to bardzo prosze o podanie ceny.Pozdrawiam Odpowiedz Link
rawita MITSOUKO 25.08.05, 12:34 rozmnozyło mi się prezentowo. 50 ml w idealnym kartoniku zamienię lub sprzedam Odpowiedz Link
senta Re: EASY KRIZIA nadal na wymianę czeka... 25.08.05, 17:54 A jakie sa??Mialam kiedys na nie chrapke jak uslyszalam,ze uzywa ich KK. Czy jak ona sa szalone,nieobliczalne i chimeryczne;) Odpowiedz Link
leilaxx sprzedam lub wymienie 29.08.05, 22:23 sprzedam gucci envy me 100ml troszke używane ale nie wiele. ..z chęcią wymieniałabym np na dk black cashmire Odpowiedz Link
inecita najchętniej na Lanvin Eclat d'Arpege 03.09.05, 20:46 choć nie wierzę żeby cuda sie zdarzały :))) Odpowiedz Link
luloo1 Re: najchętniej na Lanvin Eclat d'Arpege 05.09.05, 08:18 Na straganiku 24 któraś z dziewczyn oferuje 40 ml Eclat. Zobacz sobie. Odpowiedz Link
torinka Re: Straganik 23 - sprzedaż/wymiana 03.09.05, 14:57 Gucci II - sprzedam lub wymienię lub wymianię z dopłatą 25 ml z 30, kupiona w czerwcu w sephorze, trzymana cały czas w zamknietym pudełeczku, więc w stanie idealnym Odpowiedz Link
martiene_ethereyes etro mahogany 05.09.05, 08:32 Mój pierwszy zakup w ciemno - na allegro od sprawdzonego sprzedawcy (bruno2005). Zapach aromatyczny, drzewny, z nutami hyzopu, tymianku, cedru, goździków, drzewa sandałowego, z ambrą w tle. Piękny,rasowy, niestety dostałam na niego uczulenia :((( Wysmarowana hydrokortyzonem wystawiam go na straganik - to EDT, setka, w idealnym stanie, psikniete 4 razy. Chętnie sprzedam za tyle, za ile kupiłam - ja płacę za przesyłkę. Cena 150 zł. Odpowiedz Link