senta Narciso,Narciso... 01.09.05, 20:47 Odjazd,odlot i co tam jeszcze:) Flakonik-mistrzostwo swiata! Odpowiedz Link
ewena Re: Dziś pachnę :) 02.09.05, 11:04 trawiasto, Escadą Lily Chic...w ramach zużywania próbek:) Odpowiedz Link
kalooo Un Jardin en Mediterranee ;))) 02.09.05, 12:43 W końcu dumnie stanął u mnie pełny flakon-balbina i merolik: jeszcze raz serdecznie dziękuję za możliwość przetestowania, assienka-wieeeelki buziak!;*** Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę :) 02.09.05, 13:01 A teraz pachnę Ambre L'Artisan. Przez najbliższe 3 tygodnie będę zaglądać na Forum sporadycznie ponieważ wybieram się na wakacje :o) Do zobaczenia w końcu września :o) rr Odpowiedz Link
rybkad Re: Dziś pachnę :) 02.09.05, 15:16 Ja też Tygrys:) A oto krotka historia jak zostalam wlascicielka Tygrysa;) Jestem na wakacjach we Wladyslawowie, wchodze do perfumerii w centrum miasta z nadzieja za kupie tam krem do opalania troche lepszy niz kolastyna i na polce pelnej zapachow widze wcisnietego w sam rog polki i przykurzonego Tygrysa pani mi go podaje z tekstem ze juz tu stoi i stoi i juz myslala ze nikt go nigdy nie kupi:) Odpowiedz Link
sorbet Witam Rybko, dawno chyba Cię nie było:-) Ja dziś 02.09.05, 15:30 Pradą - jestem łagodny jak baranek:-D Odpowiedz Link
rybkad Witaj Sorbecie:) 02.09.05, 15:35 Tak to były dłuuuugie wakacje ale juz sie cholera skonczyly:/ Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę :) 02.09.05, 15:56 to we Władku jest perfumeria? :D cieszę się, że takie udane wakacje :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Ha! Ale łup mily tygryskowy! 02.09.05, 16:26 Gratuluję Rybko :) sama ostatnio poczyniłam Tygrysie zapasy i mam już WSZYSTKO :) łącznie ze świetnym deo w szkle... samej wody też mam spory zapasik, patrzę na ten zbiór ze szczęściem w oku i radością w duszy :) A ja pachnę dziś Intrusion :) Odpowiedz Link
sorbet Royal Pavillon Etro (dzięki Olesi:-) 03.09.05, 17:51 Dużo olejku różanego chyba. + coś kwiatowo-zielonego, oddużającego i gorzkiego na początku. I wanilia:-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Dolce & Gabbana red cap... 03.09.05, 20:24 ... z pokaźnej próbki jaką mam od Elve - w ramach okielznania żądzy jaka nas trawi będziemy się z dziewczynami wymieniać małymi ilościami :D no i noszę dziś właśnie tę D&G. Omijam szerokim łukiem tę markę, bo żaden damski zapach jakoś mi się nie podobał jak dotąd - a już czerwone D&G zawsze jednak kojarzy mi się z mydełkiem i jak czytam te piekne opisy o orientalnej woni to zazdroszczę bo na mnie to mydełko. No i w sumie nadal mi się z mydełkiem kojarzy :) ale jeszcze sobei ponoszę, miło tak raz na jakiś czas coś DIAMETRALNIE innego :) Odpowiedz Link
chatka_ Love Blush - Avon :) 03.09.05, 21:30 Odkrylam na Kubie, znalazlam na Allegro, dzis krem i olejek (seria walentynowa z ubieglego roku) sa juz u mnie na polce! Cudo! Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę :) 03.09.05, 21:33 Image Cerutti- świeżo i skórzanie dzięki Kalooo*:))) Odpowiedz Link
mangos Organza FL- ostatnie krople od Chatki... 03.09.05, 21:40 ...pachną mi dzisiaj ...sianem:) Wakacyjnym sianem!:) Odpowiedz Link