modern_witch Re: Dziś pachnę... 03.11.05, 21:46 Kropelka Arabie SL z próbki na nadgarstku;-) Odpowiedz Link
kalooo Też Prada - widzę,że dziś zawładnęła forum;))) 03.11.05, 21:48 A Z. bardzo,ale to bardzo się podoba-nawet czuje w nim cynamon!;) Poza tym marzenia się spełniają,jestem w stannie wielkiej,ale to wielkiej extazo-euforii;))) Odpowiedz Link
jestemiwona Re: Dziś pachnę... 04.11.05, 12:00 Dolce Vitą Słowa, które mówimy do siebie, nie docierają na czas. Odpowiedz Link
modern_witch Dzing! 04.11.05, 07:48 taki budzikowy dzwoneczek, hehe, akurat na wstawanie o takiej godzinie (tzn. na nogach jestem od godziny - barbarzyństwo). Normalnie to dopiero o tej godzinie prawe oko otwieram i zastanawiam się, czy ktoś mi zrobi kawę, czy sama muszę się do tej kuchni poturlać;-) No. To jak ja musze tak wczesnie wstać, to na przebudzenie całemu forum Dzingiem podzwonię. Taki ze mnie dzwoniec, hehe;-) Odpowiedz Link
konasana D&G by women... 04.11.05, 09:00 po dwoch tygodniach FdB - i tez jest piekny, chociaz zupelnie inny (taki cieply) Odpowiedz Link
mangos Dziś pachnę...zielono- jeden nadgarstek Vent Vert 04.11.05, 09:07 ...drugi Chanel 19 Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę... 04.11.05, 12:41 Nadal oswajam In black, coraz bardziej mi sie podoba i ogromnie jest trwaly :) Odpowiedz Link
madllen Re: Jaipur Saphir 04.11.05, 13:42 ...oficjalnie, bo nieoficjalnie, cichaczem, zapodaję resztki La Chasse aux Papillons, które noszę z sobą od dwóch tygodni;)) Odpowiedz Link
benita5 Re: Jaipur Saphir 04.11.05, 14:20 Madllen, to ja tak nieoficjalnie prosze Cie o garsc wrazen motylich. No nie daj sie prosic... rozwydrzylas mnie od czasow wizazowego KWC, wiec teraz nie ma lekko;))A tak wogole to bardzo sie ciesze ze Cie widze. Moze i Coralin zajrzy...bo wyslalam do Niej swego czasu golebia, ale chyba w histerii ptasiej polegl byl...;o) Odpowiedz Link