bdx65 06.11.05, 22:15 Dostałam te perfumy, są dość ostre, trwałe i chyba odpowiednie na tę porę roku Lubicie ten zapach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Re: EDEN 07.11.05, 10:58 Ja akurat nie bardzo.Kiedyś mi się podobał,ale teraz czuję się zmęczona ciężkimi zapachami i mimo chłodów coraz częściej sięgam po cos lżejszego. Jednakże Eden ma grono swoich wielbicielek-rozmawiałam na ten temat z właścicielką Diory i powiedziała mi że mnóstwo pań przychodzi po ten zapach od lat. Odpowiedz Link
luloo1 Re: EDEN 07.11.05, 14:30 Ten zapach ma swoje zwolenniczki, jest oryginalny i doceniam go, jednak kojarzy mi się głównie z paniami, które używają go bez umiaru. Odpowiedz Link
kalia_t Re: EDEN 08.11.05, 00:18 Też go lubię, ale raczej od czasu do czasu, bo wspomnienie pozostawia niesmowite:P Odpowiedz Link
salma88 Re: EDEN 11.11.05, 20:33 Jesli chodzi o EDP to mam takie same odczucia jak moje poprzedniczki - zapach bardzo mocny, charakterystyczny. Uzyty nawet z umiarem bardzo zwraca uwage. Jak dla mnie jest ciezki, mroczny, wg niektorych moze nawet smierdzi, ale ja mam dla niego duzy respekt. Nie podoba mi sie tylko opakowanie. Bardzo pasuje na jesien i zime, sam zreszta nalezy do zapachow zimnych i ponurych. Odpowiedz Link
kalooo Re: EDEN 11.11.05, 20:39 Ja nie znoszę-dla mnie jest mdły i przyprawiający o efekty choroby lokomocyjnej...;] A Eau d'Eden lubię,nawet bardzo..;) Odpowiedz Link