forevermore79 08.12.05, 11:26 N-ta odsłona- zapach dnia: CN Scent Intense Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regata Sport Jil Sander i EdM Hermes 08.12.05, 12:38 Dwie różne bajki. Za sprawą Jil chce mi się chcieć:) A Hermes musi być solo, więc będzie testowany ponownie. Oby mnie nie zraził do wszystkich zapachów by Hermes. Odpowiedz Link
amabile Pamplelune 08.12.05, 19:34 na przekór panującej pogodzie.Siedzę z nosem wtulonym w nadgarstek i wącham i wącham...i już marzę o lecie,słońcu. Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką tegoż zapachu.Na mojej skórze pachnie cudnie! Odpowiedz Link
chatka_ Mania - dzieki Purplehaze!!! 08.12.05, 20:56 Dziekuje Ci bardzo serdecznie za spelninie marzen! :) Odpowiedz Link
purplehaze Re: Mania - dzieki Purplehaze!!! 09.12.05, 09:30 Nie ma sprawy. W końcu płacę myto za bezkarne podczytywanie Forum ;-))). Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
a.g.n.i CdG2 - historia jednak lubi się powtarzać... 08.12.05, 21:09 a już byłam przekonana, ze dwa solidne psiki z atomizera w jedno miejsce na łapce dadzą mi wreszcie radę, bo- choć psiknięte na zimnie - pachniały nawet długo (całe pół godziny?)... Niestety, po powrocie do domu z żalem komunikuję, że po zapachu został znów zaledwie cień. Cień może nieco wyraźniejszy niz latem po pomazaniu się z próbki (zawsze, co 2 solidne psiki, to 2 solidne psiki), ale nie wiem, czy to też nie dlatego, że trochę na swetrze zostało. Na skórze nie mam już prawie nic... Odpowiedz Link
a.g.n.i na rękawie swetra się utrzymał i czuję,a więc nie+ 09.12.05, 09:10 mój nos się na ten zapach buntuje (bo i to podejrzewałam) tylko skóra, no cóż, pewnych rzeczy nie przeskoczę;-) Na swetrze jest ładny w każdym razie;-P A na dziś wybór padł na L'Occitane, mirra i kadzidło;-) Odpowiedz Link
mangos Glow na miły wieczór 08.12.05, 22:24 Po filmie "Monster in law" zaaplikowałam sobie Glow na nadgarstek i...czuję!-nie tak jak powinnam,ale zawsze coś.Z uchem natomiast bez zmian-zatkane:( Odpowiedz Link
mrouh bulgari pour femme 09.12.05, 15:29 powrót do starego, znajomego zapachu... chyba się troche odzwyczaiłam i stęskniłam:-) Odpowiedz Link
staua Kenneth Cole 09.12.05, 16:05 Ladny zapach, ale nienowy - o dziwo, przpomina mi Champs Elysees... Odpowiedz Link
olesiam ILA YSL 09.12.05, 20:43 Łapka pięknym Rosine od Grazy:)dziekuje:) A za ILA dziekuje Reni:) Odpowiedz Link