mmartiene 18.12.05, 16:48 Z dziką rozkoszą inauguruję wątek :) sama pachnąc Pradą na Mauboussin :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Libertine, zrobiłam sobie dużą próbkę 19.12.05, 00:34 śmieszne, nie moja bajka, a ciągle się wącham. Siedziałyśmy z Olą i zastanawiałyśmy się, co ten skubaniec ma w sobie? Niby nieatrakcyjny, a ciagle się o nim myśli. Strasznie przewrotna bestia;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i Libertine;-PPP 19.12.05, 08:53 caly dowcip polega na tym, że zapach chyba nie tylko "nie ma prawa" mi się podobać, ale nawet dobrze na mnie pachnieć;-P. Mam wrażenie, że tam nie ma ani jednej "mojej nuty", hehe. Przeuroczy jest po prostu;-P Odpowiedz Link
strega Re: dziś pachnę... 19.12.05, 11:20 Caleche,przedgwiazdkowy prezent na poprawe humoru :)) Odpowiedz Link
olesiam W Quality sie było:)wiec od rana nic, a teraz... 19.12.05, 14:54 Pobuszowałyśmy dzisiaj z Graza po połeczkach:)na łapach Premier Figuier l'artisana w wersjach Edt i extreme (przejdzcie sie błagam zobaczyc te butelke, gdzie butelke-cudo wersji extreme!), Malabah Penhaligon's-butelka, opakowanie i zapach absolutnie w moim stylu, ciepłe,lekko orientalne, z odrobina pobudzajacego imbiru, Mure&Musc L'A. No i nareszcie adoptowałam za pewna opłate Premier Figuier:) pozdrawiam o. Odpowiedz Link
benita5 Re: W Quality sie było:)wiec od rana nic, a teraz 19.12.05, 16:32 no tak ja moge pobuszowac tylko wsrod segregatorow :(( wiec dobry humor juz mnie opuscil...a i zaaplikowany rano Poeme jest juz tylko wspomnieniem. A tak wogole Olesiu to wreeeeszcie sie doczlapalam na poczte i masz@ ;) Odpowiedz Link
graza4 Re: W Quality sie było:)wiec od rana nic, a teraz 19.12.05, 17:50 Ja póki co nic i nikogo nie zaadoptowałam, za to na łapach zmarznietych mam Rose d'ete, Premier Figuier (a jakże :)), Mechant loup i figę sephorową w ramach porówniań ;). Malabah na papierku, też mi sie podoba... Odpowiedz Link
chatka_ Re: W Quality sie było:)wiec od rana nic, a teraz 20.12.05, 15:28 graza4 napisała: > Ja póki co nic i nikogo nie zaadoptowałam, za to na łapach zmarznietych mam > Rose d'ete, Premier Figuier (a jakże :)), Mechant loup i figę sephorową w > ramach porówniań ;). Malabah na papierku, też mi sie podoba... Na papierku mi rowniez, ale bardziej ujela mnie Artemisia, bylam o krok od kupienia tego zesatwu: www.penhaligons.co.uk/ishop/1/shopscr1598.html ale Ellenisia zupelnie nie jest w moim typie, ktos chcialby wejsc w spolke?:)) Odpowiedz Link
staua To ta, prawda? 19.12.05, 20:32 www.aedes.com/product.php?product_id=1354 Piekna, zachwycilam sie nia w zeszlym tygodniu, Niestety, cena dla mnie powalajaca. Odpowiedz Link
staua FdB 19.12.05, 20:33 chyba bede bardzo monotematyczna do momentu wykonczenia calej butelki... Odpowiedz Link
kalia_t Amor Amor na rozjaśnienie "mroków zimy":-)))) 19.12.05, 21:42 dziś służyłam jako tester:D a do usług były moje nadgarstki: w kolejności Cinema, Addict Eau Fraiche, Very Irresistible i L'Eau d'Issey.:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Na nadgarstku teraz Iris Poudre F.Malle 19.12.05, 22:06 dzięki Anniehall;-*** ciekawe, nosiłam już raz, ale nie było okazji napisać. może w nocy, jak nie padnę, napiszę coś więcej. Kończy się w każdym razie dość słodko;-) ale uroczo, to ten rodzaj słodyczy, jaki lubię i nie wywołuje we mnie jakichś niepożądanych reakcji;-P Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Na nadgarstku teraz Iris Poudre F.Malle 20.12.05, 14:13 Agni, dziś wysłałam dalszą część irysa. Odpowiedz Link
a.g.n.i Gaiac, jako młode biedactwo mające problemy+ 20.12.05, 09:12 z tożsamością, akceptacją własnej kobiecości i poczuciem bezpieczeństwa sięgnęłam po męską wodę... a co, może ktoś wreszcie zauważy że ja taka biedna, mała i zagubiona jestem;-DDD Odpowiedz Link
graza4 Datura Noir 20.12.05, 10:57 Za oknem biały puch a ja czuję się jak na tajemniczej wyspie w tropikach... Odpowiedz Link