kalia_t Alien(* Balbince) i czuję się jak w swojej skórze) 20.12.05, 19:20 zadziwiające jak bardzo jaśmin w tym wydaniu mi sie podoba:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Alien(* Balbince) i czuję się jak w swojej sk 21.12.05, 10:35 !!! Kalia wlasnie, na mnie tez Alien cudnie jasminem gra...i pasuje mi bardzo. Widac potrafimy okielznac i oswoic Obcego;) Odpowiedz Link
nitulina Re: Boudoir konikowy i się pożegnamy... 20.12.05, 21:39 Mam od Mmartiene, miało być na teraz, na smutne dni...ale nie mogę...za bardzo mnie boli niestety noszenie tego zapachu :( Odpowiedz Link
vanilia72 Re: dziś pachnę...Desnudą od kilku dni i jeszcze + 21.12.05, 08:26 kilka dni mam zamiar :)) Odpowiedz Link
a.g.n.i a do mnie zaraz przyjdzie na kawę koleżanka,która+ 21.12.05, 08:35 jeszcze nie wąchała Dzinga, zatem z przyjemnoscią poobserwuję jej minę;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i haha,radosna twórczość, mieszanka Scenta i Dzinga 21.12.05, 09:48 dziwne trochę. moja koleżanka, która przyszła do mnie po poradę, co sobie zażyczyć na Gwiazdkę, najpierw psiknęła się Dzingiem (stwierdziła: Oj. To pachnie jak Lou Lou;-P) a potem Scentem prawie w to samo miejsce i roztarła razem wszystko. Ale zapachniało fajnie, więc natychmiast powieliłam;-P Teraz nie wiem, czy to dobry pomysł;-DDD Odpowiedz Link
hispana Perfume - Norma Kamali 21.12.05, 11:01 ciezki olejek, szyprowo, kwiatowo i elegancko :) Odpowiedz Link
escape5 Re: dziś pachnę... 21.12.05, 11:17 Ja narazie niczym..Wyglądam listonosza który mi przyniesie Iceberga od Dixi... Odpowiedz Link
lucapuka Re: dziś pachnę... 21.12.05, 12:13 Ja dzis do sprzątania wypachniłam się Black Cashmere. A cooo...? Niech drżą roztocza...! Odpowiedz Link
staua CdG Original 21.12.05, 18:45 I mam problem, bo moim zdaniem to musi byc unisex, a klasyfikowany do meskich... Bardzo ladny. Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Original 21.12.05, 19:09 To jest unisex. Mam na razie tylko White, też (ale mniej) ostra jazda:-) Odpowiedz Link
staua Re: CdG Original 23.12.05, 02:21 Zaproponuje mezowi...mnie sie podoba po pierwszych akordach, ktore mnie wierca w nosie, na mezczyznie podobalby mi sie od poczatku do konca... White nie wachalam, ale zamierzam. W ogole zamierzam chyba poznac wszystkie CdG. Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę... 21.12.05, 18:51 resztkami szpitala... na szczęście to już ich ostatnie chwile. Odpowiedz Link
mrouh jesień- od Mangos:-) 22.12.05, 11:14 Lubię jesień:-) PAchnie na mnie podobnie jak Omnia, ale lepiej:-) Chyba zostanę fanką drzewnych zapachów:-) Odpowiedz Link
mangos Re: jesień- od Mangos:-) 22.12.05, 14:43 Fajna,nie? Też jestem pod silnym wrażeniem:) Eau d'Amour chyba utkneło gdzieś;( jeszcze nie mam ,a tak chciałam pachnieć... Tymczasem Nu edt... Odpowiedz Link
mrouh Re: jesień- od Mangos:-) 22.12.05, 19:24 Mi też gdzies utknęły jedne perfumy, Beautiful kupione dla mojej własnej dyrekcji... Na Eau d'amour jest jeszcze nadzieja, natomiast ja już przestaje ją mieć, bo to juz prawie tydzień. No, a dziś odebrałam jednak paczkę z roztrzaskanym Bulgari Eau Fraiche,normalnie gruz został po butelce, nie wiem, co poczta z paczką robiła... Druga flaszka się uchowała w całości, tak nadzieja... Trzymam kciuki za dotarcie Eau d'Amour, najlepiej na święta! Odpowiedz Link
mangos Re: jesień- od Mangos:-) 22.12.05, 20:03 Gdyby było coś nie tak,tfu...odpukać, to będziemy reklamować! Wkurza mnie ta poczta:( Straciłam zaufanie ,gdy Asia ( icegirl) posyłała mi próbke Collection. Liścik doszedł, próbka nie. W kopercie była ordynarna dziura. To szczyt szczytów by w cywilizowanym kraju takie rzeczy się działy. Na co komu Escada Collection;)? Flakony do tej pory zawsze przychodziły i zawsze były całe, także mam nadzieję,że i tym razem tak będzie ,bo już się nie umiem doczekać. Wsadzę je sobie pod choinkę najlepiej,bo nie sądzę ,bym od kogoś dostała coś zapachowego. U nas nie ma tego w zwyczaju. Dziadek tuczy zazwyczaj piernikami, ciotka kupuje ksiązki kucharskie ( mąż jest wielkim łasuchem), brat jakiś symboliczny upominek,bo jeszcze nie pracuje... Powoli ja zaczynam wdrażać miły zwyczaj obdarowywania flakonikami. Mama dostanie Hermes Rouge. Na mnie niestety się nie sprawdził. Po godzinie ujawniła się bardzo nieprzyjemna nuta. Miejmy tylko nadzieję,że mamie się spodoba, w sumie to nieplanowane posunięcie. Jak nie ,Hermes wróci na stragan. Paczka najdłużej szła do mnie trzy dni, więc mam jeszcze nadzieję Mrouh.:) Odpowiedz Link
benita5 Re: jesień- od Mangos:-) 22.12.05, 21:54 mrouh napisała: > No, a dziś odebrałam jednak paczkę z > roztrzaskanym Bulgari Eau Fraiche,normalnie gruz został po butelce, nie wiem, c > o poczta z paczką robiła Moze czolgiem ktos po tym przejechal?...no znam ten bol bo tez dostalam kiedys skorupy :/ Odpowiedz Link
olesiam Jungle Le Tiger Kenzo 22.12.05, 15:26 Jak on mnie denerwuje... Z korka taki ładny, kolekcjonerski flakon śliczny, ale ten cynamon...a to był tylko jeden psik!Łeb urywa...:( Kaloo bedzie sie śmiała...:) Odpowiedz Link
mrouh mała korekta 22.12.05, 19:57 Jesień dawno uleciała, zabrałam sie za przedwyjazdowe sprzątanie, włożyłam sweterek (mieszanka kaszmirowocośtam) noszony parę dni temu, bo jeszcze ma koleżana wpaść na moment, więc w strój sprzątaniowy odstawiony, a ten sweter pachnie Angelem Violette i to tak, że go zaraz zjem!:-) Czuję się jak karmelek:-D Odpowiedz Link
mangos Na prawej łapie Gucci Envy ,na lewej Oxygene 22.12.05, 19:54 faza na letnie zapachy w środku zimy trwa;) Nie wiem dlaczego,bo tamte nadal darze wielkim sentymentem. Nie mniej jednak, siedząc w domu przy herbatce z mango;) pachnę sobie delikatnie ( wczesniej testowałam Fleur de Diva) No i obserwacje takie: FdD muszę mieć, Oxygene tez- ale 30 ml wystarczy a Envy...hmmmm...ładne, ale nie do końca moje. Tylko dlaczego nos ciagle obwąchuje ten prawy nadgarstek?? Odpowiedz Link
kalia_t 2000 et une Rose i Be21 Orlane -wielki duet):):) 22.12.05, 21:49 Be21 w fazie testów i głebokiej fascynacji....:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Przyprawami do korzennego ciasta;-P 23.12.05, 00:47 na łapkach mi mnóstwo kardamonu zostało, bo łupałam ziarenka, fajnie, zostaje na skórze mimo mycia rąk;-P a aromat ciasta obłędny... mam teraz wrazenie, ze cała nim przeszłam;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Znów przyprawowo, ale to już perfumy;-P 23.12.05, 09:07 czyli przedświątecznie i smakowicie White CdG z próbki od Sorbeta;-) ochhh, alez mi pasuje do tych przedświątecznych zapachów. wczoraj tak ucieralam do ciasta w moździerzu kardamon, goździki i ziele angielskie (resztę przypraw miałam w postaci zmielonej) i napawałyśmy się zapachem. A jak się już ciasto piekło... mmmm A tu - imbir przede wszystkim, cynamon i goździki też. Cudnie;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i a w tej chwili mocne różane płatki czuję;-) 23.12.05, 09:58 obłęd. Musze wieczorem napisać więcej;-) Odpowiedz Link