mrouh Jak obiecałam... 31.12.05, 22:05 zaraz zapachnę Elixirem, w małej czarnej i domowych pieleszach:-) Odpowiedz Link
graza4 Caleche eau delicate 01.01.06, 11:23 Kaca brak, ale na niewyspanie bardzo dobre :) Odpowiedz Link
mrouh Re: Caleche eau delicate 01.01.06, 11:37 PAchnący jeszcze sweterek narzucony dzis rano kazał mi powytórzyć jego zapach używając Bulgari pour femme. Od niedawna mam eau fraiche, ale wolę klasyczną wersję. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 01.01.06, 11:43 Nie mam kaca, prawie nic nie piłam ale niewyspana jestem łokrutnie, pachnę Spicy Delight NR. Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 01.01.06, 12:14 Ja wczoraj pachniałam Avignonem, ale jestem chora, więc niewiele czułam :) Odpowiedz Link
a.g.n.i No, wlaściwie to mogę wszystkim 01.01.06, 12:48 jakos w tym roku kac mnie ominął... jeżeli już to o moralnym można mówić, no ale ten na wybory zapachowe nie wpływa, jedna jego zaleta. Ech. Dziwnie się zacząl nowy rok. Chyba go zacznę, tak dla siebie, Królem Slońce po prostu... Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 01.01.06, 13:01 Wczoraj Chaosem DK i nowosciami od Kaloo:) Dzisiaj kropla Datury od Grazy:)wspanialy antydepresant:) Odpowiedz Link
forevermore79 Wczoraj takze jednak BC...+ 01.01.06, 16:02 zrezygnowalem z corocznego Amena na rzecz Black Cashmere- zaczalem od shower gelu BC, potem balsam i resztka wody, dla eksperymentu dodalem takze psik klasycznego Scenta, hehe. Fajny efekt :-) Sylwester byl mily, lightowy, nawet sie nie upilem, wiec kaca zadnego. Dzis spokojnie i domowo- odrobine L'eau par Kenzo PH w postaci dezodorantu i zelu pod prysznic. Odpowiedz Link
mangos Ambra Indiana 01.01.06, 16:13 Zlewam sie do pępka, zapach bardzo kojąco na mnie działa. Kaca tez nie mam,ale zmęczona jestem niemiłosiernie. Oj,snu brak:( Odpowiedz Link
chatka_ Touch Burberry - zaledwie... 01.01.06, 16:17 ..."dotkniecie", ale i tak za duzo po nieprzespanej nocy ;) Odpowiedz Link
benita5 Dzien dobryWieczor Panstwu, haha ;)) 01.01.06, 16:28 kaca i niewyspania wspomnienia , hehe ;)) A pachnialam Magie Noire i fajne TO!! Dzis jezynowy poczatek dnia...a jutro poniedzialek...jak ja nie lubie 8( myslalam ze mi to sie odmieni, a tu nic... Odpowiedz Link
zettrzy w ostatniej chwili zdecydowalam sie na Jardin du 01.01.06, 16:35 Nil MPG; a mialo byc Sacrebleu! ale po spojrzeniu w lustro doszlam do wniosku ze wystrzepiona skora, z jakiej jest moj sylwestrowy przyodziewek, lepiej bedzie wygladac z Jardinem ciagle mam ten zapach wokol uszu, hehe Odpowiedz Link
merolik Re: wczoraj wczesnym wieczorem Mania, ... 01.01.06, 16:45 późnym wieczorem - EC, a dziś lekki kac i Addict Fraiche :))) Odpowiedz Link
icegirl Poison Diora 01.01.06, 17:00 Całkowita zdrada moich ulubionych marek :-) Ale dziś chcę pachnieć inaczej. Odpowiedz Link
chatka_ Ambre Sultan, ciekawe... 02.01.06, 00:01 czy alegriczna reakcja na skorze sie powtorzy...:((( Odpowiedz Link
mangos Edycja posylwestrowa;) 02.01.06, 06:53 Zwlekłam się z łózka: za oknem zimno, ciemno, wieje ... Pakuję do torby podeczniki i staram sie przypomnieć sobie ten koszmarny sen: tak! sniła mi się szkoła, moje liceum ( kiedy to było...). Byłam w nim nauczycielką, nie potrafiłam znaleźć sali, przez 45 minut krązyłam po korytarzach, szukając Ib... Teraz szukam czegoś , co szybko postawi mnie na nogi! Eau des Merveilles? Nie- Bvlgari BLV! Odpowiedz Link
mrouh Re: Edycja posylwestrowa;) 02.01.06, 09:32 Też zastanawiałam się nad towarzyszem szkolnym, co by mi pozwolił przetrwać te trudne 5 godzin. Muszę dziś wystawić oceny na semsetr i muszę byc stanowcza, przydałby się jakiś Wilk Zły... Póki co, dosypiałam kilka razy po kilknaście minut, w jakiejś nadziei, że jak będę spać i spać, to konieczność pójścia do pracy zniknie... W końcu niczym się nie psiknęłam jeszcze, Bulgari pour femme czy Angel Violette?... Odpowiedz Link
urstina Cabotine Rose - najnowsza zdobycz... 02.01.06, 10:29 ...a właściwie niespodziewanie - prezent pod choinkę od przyjaciół. Prosiłam ich o zakup bo mieszkają w Warszawie, a tu nie dość, że kolega specjalnie jechał przez pół Warszawy do tej perfumerii to w końcu zrobili mi prezent. Bardzo wielką przyjemność mi zrobili, nie spodziewałam się zupełnie... Będzie mi się tym bardziej miło nosiło ten zapach. Odpowiedz Link
agmusz Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 02.01.06, 11:30 Sylwester BLV Notte (buźka dla Coralin), Nowy Rok tak samo. Jako niepijąca kaca niet;) A dzisiaj moze EdM:) tak mnie Mangos zainspirowała na domowy dzień. Miłego dnia życzę i Odpowiedz Link
charade Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 02.01.06, 13:17 W Sylwestra pachniałam Dunhill Desire, a dziś (i wczoraj tudzież) robię sobie odpoczynek od zapachów. Odpowiedz Link
kati_mm Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 02.01.06, 21:29 a teraz na prawej łapce kingdom i chyba muszę go mieć :), na lewej niestety morgan - koszmar :( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 02.01.06, 14:49 nieśmiało roztarłam kropelkę OI na nadgarstkach - a i to za wiele... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 02.01.06, 16:46 Dziś - tak jak i Sylwestrowo - czarne klasyczne Coco edp. Odpowiedz Link
benita5 Byla Mahora, pewnia jeszcze we wlosach wspomnienie 02.01.06, 22:13 ale teraz wwachuje sie jak odurzona w nadgarstki...tak no Chaos wart jest grzechu!! Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 02.01.06, 21:56 Hiris na ukojenie rozszalałych emocji... Odpowiedz Link
a.g.n.i na dobranoc Ligea la Sirena Carthusia+ 02.01.06, 23:56 oba nadgarstki... i na razie mi się efekt podoba. Słodszy niż Shalimar, oj i cytrusa czuję jakiegoś... ale nieszkodliwego chyba. Nie, spoko. Odpowiedz Link
a.g.n.i oj nie, to skórka pomarańczowa jest:-( 03.01.06, 00:01 nie lubię... brrr... jak byłam dzieckiem, smażyli toto i do wszystkich ciast szło... co gorsza, jeść to kazali i wszyscy sie dziwili, że nie lubię... Odpowiedz Link
madllen Re: Angel Violette 03.01.06, 08:20 ... z próbki i dobrze mi z nimi, hm, bardzo dobrze;) Odpowiedz Link