forevermore79 11.01.06, 18:55 Orientalnie, Casranem Choparda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m23p31 Desnudą... mmmmmmm 12.01.06, 09:18 tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20724;116/st/20060212/dt/6/k/df53/preg.png Odpowiedz Link
renia.renia Musc Ravageur FM ale mi się podoba, już ... 12.01.06, 17:30 wiem jaki będzie mój następny zapach hihi. pozdr r Odpowiedz Link
mrouh Re: Musc Ravageur FM ale mi się podoba, już ... 12.01.06, 18:02 O! czym to ja dziś nie pachniałam... Tak w ogóle powinnam już być na Sycylii, ale samoloty z Krakowa wczoraj nie latały. Całe to zmaieszanie sobie rekompensowałam testowaniem tych cudów, które od forumek ostatnio otrzymałam. Skin- pachnie słono, cieliście, ciekawie, lubię go, skojarzył mi się najpierw z eau de merveilles, czy to dziwne? Angel Violette na szaliku po nieprzespanej nocy na mrozie (tak w ogóle, czy komus ostatnio zdarzyło się być na dworcu autobusowym i okolicach w Krakowie w środku nocy? Krajobraz księzycowy, koszmar jakiś! i nawet żadnej najmniejszej tabliczki z rozkładem jazdy poza zamkniętym na głucho budynkiem nie ma). Wczoraj na lotnisku było pleasures. Dziś rano po solidnym prysznicu- Theorema i Gentiana na dwóch rękach. Theorema mnie neisłychanie ciekawi, muszę ją popróbować w trochę spokojniejszych okolicznościach, a Gentiana będzie boska na ciepłe czasy, a już dziś stawia na nogi, jak się jest po dwóch godzinach snu. Wszystko piękne, czuję się bardzo bogata w zapachy! Jutro druga próba dotarcia na Sycylię. Wiem, że jest 13 i piątek. Ale teraz na przekór musi się udać. Na wszelki wypadek nie lecimy samolotem. Nigdy więcej tanich linii, a już na pewno nei Ryanair. Idę po Theoremę i plik kartek do tłumaczenia. Piękna nocna perspektywa:-) Odpowiedz Link
chatka_ Kingdom EDT!!!! do pepka! :))) 12.01.06, 19:48 Doszedl bez szwanku z Ameryki !!!! :)))) Odpowiedz Link
oosemka Poeme, 13.01.06, 14:58 ale mnie troche po nim zemdlilo i to nie po raz pierwszy. hmm, dziwne. Odpowiedz Link