a.g.n.i Koniec dnia też różany - Sa Majeste La Rose 30.01.06, 21:36 początek trochę jak bułgarski olejek;-P, końcówka za to z czymś mi się bardzo kojarzy i to z czymś dobrym, hmm, jakieś dobre wspomnienie...oj, niesamowite, tego mi było ostatnio trzeba;-) tylko co to jest? Odpowiedz Link
mangos Creed Irisia 30.01.06, 22:08 i głowa mnie rozbolała po nich. Podobnie Envy- tez wyjatkowo mi dziś nie lezą. Odpowiedz Link
mrouh Zmiana! 31.01.06, 11:19 Zamiast etry, Angel Violette. Przezylam ponowne olśnienie, jak go rano powąchałam. Jestem bardzo ciekawa, co powoduje jego smaczność i soczystość przy całej tej słodyczy... Odpowiedz Link
mangos Niczym...czekam na Smoka... 31.01.06, 11:36 SMOKU! Miejsce na półce się dla Ciebie zrobiło a Ciebie jeszcze nie ma...:( Odpowiedz Link
mangos Smokiem!!! 31.01.06, 11:59 Jest ,przyszedł. Piękny, dostojny i mimo ,że tester i pisało,że bez korka to ma korek.Cieszę się jak dziecko, chyba z wrażenia gołąbki spartaczę;) Odpowiedz Link
hispana Mandarolo di Sicilia AdP 01.02.06, 09:44 juz mysle o kolejnej butelce - tak mi poprawiaja nastroj, ze dluugo nie bede miala ochoty na nic innego Odpowiedz Link
olesiam Artemisia Penhaligon's 01.02.06, 10:47 Piekny, delikatny jasmin, taki niewinny... Odpowiedz Link
rybkad Cristobalem:) 01.02.06, 11:06 dziś ciężki egzamin mam a Cristobal dodaje mi odwagi:)))) Odpowiedz Link