mrouh 28.01.06, 18:47 ... pierwszy raz zakładfam dyżurny wątek. Co do pachnienia, jestem nudna. Znowu etra, dość szybko ze mnie znika, ale ma taki moment pachnienia, że chciałabym, żeby trwał wiecznie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos Le Baiser du Dragon... 28.01.06, 19:15 jeszcze z próbki ale za niedługo rozpocznę uroczyście swój pierwszy 100 ml-owy flakon Smoka:):) <jupi> Odpowiedz Link
zettrzy Olene Diptyque - tak wiosennie na dworze, ze 28.01.06, 20:51 wlasciwie juz mozna Odpowiedz Link
a.g.n.i AG Sables i Duel, Jicky, Arthemisia Penhaligons 28.01.06, 21:47 wszystko to na łapkach siedzi i pachnie. Szczegóły później na blogu (AG zwłaszcza), jak nie padnę a zapach się utrzyma... Odpowiedz Link
olesiam Sables Annick Goutal 29.01.06, 12:41 bardzo afrykanski, suchy, duzo pieprzu i wanilii.Wspaniale sie nosi:) O. Odpowiedz Link
kalooo Helmut Lang 29.01.06, 12:43 nie jest zły,ale może to dobrze,że mam jeszcze nadal katar..?;P Odpowiedz Link
merolik Re: też po imprezie, dopiero wstałam z powodu 29.01.06, 17:13 okropnego bólu nóg... po tańcach :)) A pachnę Le Feu z próbki. Odpowiedz Link
senta Re: NR edt. bardzo nie spodobał się mojej Mamie ; 29.01.06, 18:54 przynajmniej nie bedzie podbierac:))) Odpowiedz Link
mangos Tym i owym 29.01.06, 19:17 Hermes Rouge na lewej łapie,bo od czasu do czasu lubię go poczuć ale niekoniecznie nosić. A na drugej łapie zakupionym pod wpływem małego impulsu unisexem- Extase Body Talk;)( wspomnień czar) Odpowiedz Link
a.g.n.i Ambrą Etro od rana, mam teraz na coś ochotę, ale+ 29.01.06, 19:33 nie wiem na co... przeszukam próbki zaraz Odpowiedz Link
mrouh Nie mam czym! Niczym nie pachnę! :-) 30.01.06, 08:10 a w szafie stoi 20 butelek! Prawem serii mołoby być to samo, co wczoraj, ale po pierwsze przestaję czuc zapach, po drugie zrobiłam się nudna, czegoś innego bym chciała. Tylko nie mam:-) Może później... Odpowiedz Link
mangos Re: Nie mam czym! Niczym nie pachnę! :-) 30.01.06, 08:18 Skąd ja to znam! Ilość butelek podobna a ja ciagle nie mam czym pachnieć. Dodatkowo dopadły mnie rozterki czy aby nie powinnam poszerzyc półki w stronę zapachów letnich i wiosennych bo to co kupuje jest w podobnych klimatach tzn. cięzkie ,kadzidlane lub drzewne. Nawet z ciuchami nie mam takiego problemu!:) No ,ale dziś siegnełam po Amor Amor, średnio lubie, jest taki mało skomplikowany, prawie w ogóle się nie rozwija tylko trwa w tej swojej słodkości. Dlatego na lewa łape zaaplikowałam sobie kropelkę Daim Blond i się wwąchuję. Odpowiedz Link
m23p31 Rush 30.01.06, 09:35 Gucci - energetyzuje mnie bardzo!:) tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20724;116/st/20060212/dt/6/k/df53/preg.png Odpowiedz Link
a.g.n.i Zabieram fiolkę z Pradą;-) 30.01.06, 09:45 koleżanki ma raczej nie być, wzięła podobno zwolnienie, ale wolę dmuchać na zimne, jak jej rzeczywiście nie będzie, to uperfumuję się już w pracy;-) Strasznie dziwne doświadczenie tak niczym nie pachnieć, chyba opiszę na blogu;-) w piątek czułam się, jakby mnie wręcz nie było... Odpowiedz Link
benita5 Re: Zabieram fiolkę z Pradą;-) 30.01.06, 10:17 Agni no niewyobrazalne to niczym nie pachniec ;>...to tak jak znikajacy kot, z ktorego zostal tylko usmiech;* Odpowiedz Link
benita5 Fragile, fragile, fragile, fragile 30.01.06, 10:18 the rain will say how fragile we are...w glowie i na skorze;)) Odpowiedz Link
a.g.n.i to dokładnie jak znikający kot! 30.01.06, 20:45 Jak nie padnę, to opiszę na blogu, przedziwne uczucie... uświadomiłam sobie, że chyba odkąd sięgnę pamięcią, to jakieś pachnidło mi towarzyszyło, połowy nie pamiętałam, jak pisałam tu CV... ostatnio sobie przypomniałam perfumy, które miałam jeszcze wcześniej niż te, które jako pierwsze w CV wymieniłam, tamte miałam jako 10-latka chyba... A tak w ogóle, to czy nam nie zżarło jakiegoś maila? Odpowiedz Link
benita5 Re: to dokładnie jak znikający kot! 31.01.06, 15:07 Sprawdzilam, tym razem to nie wina poczty a mojego zabiegania. Juz sie poprawilam.Sciskajki wtorkowe :** Odpowiedz Link
olesiam Scent CN, jak widze, ze Kalooo tym pachnie to... 30.01.06, 11:58 nie moge sie oprzec:)Zaluje ze nie kupilam razem z Toba tego balsamu:(to byl blad! O. Odpowiedz Link
kalooo Re: Scent CN, jak widze, ze Kalooo tym pachnie to 31.01.06, 00:18 Aż się zaróżowiłam no..;) Ale skurczybyki krótko je mieli..;{ Szkoda,ale może będą jakieś walentynkowe superhipermegapromocje?;D Odpowiedz Link
ivesman Re: Dziś pachnę 30.01.06, 16:39 ISSEY POUR HOMME,które pachnie identycznie jak Ermenegildo Zegna...po prostu identycznie. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę 30.01.06, 17:05 5th Avenue After Five! Wykańczam próbkę, fajne całkiem, lepsze od klasyka, ale czemu znó takie nietrwałe? Odpowiedz Link
a.g.n.i miałam też przy sobie fiolkę z męską różą;-) 30.01.06, 20:48 więc zaaplikowałam sobie w pracy, jak już się upewniłam, że koleżanka na pewno jest na zwolnieniu, męską różę;-) Urocza jest, tak, właśnie urocza, to dobre słowo. Ale pod koniec dnia znów odrobinę nuży, muszę na nią znaleźć sposób, może by ją pod koniec dnia z czymś mieszać, hmmm... Odpowiedz Link