mangos 08.02.06, 14:19 ...J'adore. Kiedyś odsuwałam się na metr, bo zbyt kwiatowe na mnie były, dziś wącham próbkę i planuję szybkie kupno. Macie też takie zapachy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna101 OI oraz Trussardi Jeans ;) 08.02.06, 14:22 mangos z ta Organza to mnie zalatwilas ;) Odpowiedz Link
mangos Re: OI oraz Trussardi Jeans ;) 08.02.06, 14:23 :>:> Już nawet nie wiem,czy uprzedzałam;) Odpowiedz Link
martyna101 Re: OI oraz Trussardi Jeans ;) 08.02.06, 14:31 mangos napisała: > :>:> Już nawet nie wiem,czy uprzedzałam;) > I wlasnie o to chodzi ze nie...ale jeszcze nie wszystko stracone, dostalam wlasnie ciekawa propozycje od jednej z forumek..zobaczymy co z tego bedzie ;) Odpowiedz Link
martyna101 mangos 08.02.06, 22:05 mangos napisała: > Powodzenia!:) > Mangos! blyskawiczna akcja zostala dzisiaj przeprowadzona:) OI juz w drodze do moich raczek:P pozdrawiam i dziekuje ze dzieki Tobie moglam ja poznac:P Odpowiedz Link
mangos Re: mangos 08.02.06, 22:11 GRATULACJE. Ja sama też zastanawiam się, w jaki sposób nabyć większą ilość OI ( na zapas). Mam 25 ml i prawie nie używam,bo mi ...żal;) No tak już mam. Odpowiedz Link
martyna101 Re: mangos 08.02.06, 22:17 dziekuje:) no do mnie frunie jakies 15 ml..malo ale zawsze cos:)bedzie na specjalne okazje:D a pozniej pomysle nad wieksza flaszka:) p.s. daj znac jak paczuszka dojdzie, powinna byc jutro:) Odpowiedz Link
mangos Re: mangos 08.02.06, 22:32 Bardzo sie ciesze,ze udało Ci sie upolować chociaż te 15 ml. Paczki oczekuję jutro, napiszę jak będzie:) Odpowiedz Link
coralin Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 08.02.06, 14:42 L'Instant Guerlaina, którego "zwyzywałam" kiedyś od sztucznych miodów. Spodobało mi sie też Cinema z próbki. Widać pewnie efekt braku zimowej słodyczy w postaci Hot Couture, którego uzywałam kilka zim:) Odpowiedz Link
elve Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 08.02.06, 15:34 klasyczna Organza, nie rozumiałam jej fenomenu. ale zeszłej zimy tak mnie z miniaturki otuliła, że zanabyłam 30 ml :) Odpowiedz Link
uka_m Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 08.02.06, 18:53 X-pose.Zapach nie niszowy,z dolnej półki i sygnowany przez Ch.Aguilera. Wszystkie odmiany. Odpowiedz Link
akikoo Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 08.02.06, 19:07 Jakiś czas temu chciałam zobaczyć jak pachną zapachy Avonu, więc zamówiłam garść :)) próbek. Po dokonaniu węchowej degustacji trafiły do komody w zapomnienie. No i niedawno potrzebowałam fioleczek, przypomniałam sobie avonowe próbki i szkoda mi było wylać ich zawartość do zlewu, więc przelałam kilka do buteleczki po - o zgrozo;)- miniaturce Shalimar. Ten mix kilku "avonów" podoba mi się (do wąchania). Odpowiedz Link
czarna_a Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 12:03 ...kupiony w ciemno SMS. Zapach drażnił mnie okropnie, ale go zatrzymałam, bo nie miałam odwagi dać w prezencie a wystawianie na stragan w czasie promocji w Rossmanie nie miało sensu. Potem zaczęłam używać w sytuacjach typu wyjście do piaskownicy, sklepu czy z koszem na śmieci;) I jakoś tak się porobiło, że zapach spodobał się i mnie i innym. Dostałam za niego parę miłych komplementów i to chyba przesądziło sprawę. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 14:54 Organza Indecence ;)))) na początku nie rozumiałam zachwytów, a jak skończyłam próbkę to zatęskniłam za większą ilością Odpowiedz Link
akikoo Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 19:02 Co to jest SMS? Odpowiedz Link
martyna101 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 19:13 akikoo napisała: > Co to jest SMS? SMS- Sun Moon Stars -Karl Lagerfeld :) Odpowiedz Link
akikoo Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 19:16 martyna101 napisała: > SMS- Sun Moon Stars -Karl Lagerfeld :) Dzięki :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 19:16 Jest cale mnostwo zapachow, ktore odrzucily mnie przy pierwszym spotkaniu, a jakis czas potem, nagle, bez uprzedzenia zachwycily soba i myslec o nich nie przestawalam az do momentu kiedy je posiadlam, sa takie o ktorych myslalam i pozniej ;) Nie moge sie temu nadziwic, wlasciwie nie ma zapachu ktorego nie znam w perfumerii, a coraz ktorys dla siebie odkrywam... Nie kocham, gardze lub tez omijam w jednym sezonie, w kolejnym nie moge bez niego zyc. Tak bylo z Romance, Narciso R, J'adore i L'Or... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 09.02.06, 23:19 np. takie Histoire d'eau. Ani nazwa, ani flakon ani nawet wybitnie intrygująca reklama nie odzwierciedla pelni zapachu :) można by pomyśleć że to jakiś banalny świeżuch będzie a tu takie cudo! Nie kupiłam w ślepo, bo dostałam próbkę, powachałam i zachwyciłam się :) Z zapachów, co do których nie miałam serca na wstepie zaliczam Very Irresistible edt - ale przekonałam się dopiero przy ekstrakcie. Zaliczyłam podobnie jak Elve krótkotrwały przypływ ciepłych uczuć dla klasycznej Organzy - nie przepadałam, ale dostałam miniaturkę w perfumerii i tak jakby mi się trochę odmieniło... na krótko jednak, zbyt migrenogenny to dla mnie killer. No i wielkim szokiem dla mnie samej był mój zachwyt nad Crystal Chic! Odpowiedz Link
mmartiene Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 10.02.06, 15:07 mauboussin! a mam trzy butelki w szafei schowane na zapas Odpowiedz Link
senta Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 10.02.06, 15:44 Youth Dew-zawsze omijalam wielkim lukiem a jesli juz wachalam w jakiejs perfumerii,to tylko po to aby sie upewnic,ze ta siekiera jest straszna:( No i ..od Nitki,bez atomizerka (wazne!)malutka probeczka powalila mnie zupelnie:) Piekne,odpowiednio dawkowane,w odpowiednie miejsca-zaden tam brutalny psik! A puder do ciala,a balsam...ummmm Zauwazylam w nich nutke industrialna mimo,ze wczsniej uwazalam je za babciowate. Podobno to pierwowzor Opium..były nawet jakies procesy o plagiat. Agni? Znasz?:) Odpowiedz Link
mangos Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 10.02.06, 15:45 Jest zatem szansa ,że i mi się spodobają. Odpowiedz Link
martyna101 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 10.02.06, 19:43 Hiris...tak , bylam w duzym szoku ze jest tak piekny :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 10.02.06, 21:43 senta napisała: > . > Podobno to pierwowzor Opium..były nawet jakies procesy o plagiat. > Agni? Znasz?:) Raz miałam do czynienia, maznęłam się od Benity i faktycznie - podobało mi się;- ) Odpowiedz Link
mangos Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 19.02.06, 11:52 Dla mnie Opium, Youth Dew i Cinnabar są bardzo podobne. Odpowiedz Link
dori7 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 10.02.06, 20:59 Anais Anais, wstretny, duszny, jasminowy smierdziuch, ktorego zajadle nieniawdzilam przez dlugie lata, ostatnio zaczel za mna chodzic. RATUNKU!!!!!!! :))))) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 11.02.06, 07:39 Helmut Lang, zimny, medyczny a jednak. Gust mi się zmienił diametralnie, wszystkie starsze zapachy poszły do adopcji i szafka wymieniła swój skład. I pojawił się w niej HL, nigdy nie przypuszczałabym, że zrezygnuję z owocowych świeżaczków na rzecz takiego zimnego, zdystansowanego i aseptycznego faceta ;o) Odpowiedz Link
senta Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 11.02.06, 18:19 Helmut jest sterylny,czysty,nieskazony i niewinny....fajny facet Reniu:) Nigdy bym nie przypuszczala,ze Angel!!A jednak nosze dzis z wielka przyjemnoscia:) Odpowiedz Link
mrouh Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 14.02.06, 21:20 Angel, wprawdzie Vioeltte, ale bałam się powąchać jakiegokolwiek Muglera, nie mówiąc o pomyśle, żeby go nosić. A noszę z lubością. I podobnie z etrą. Z opisu, nigdy bym nie powąchała, a jak mnie pani w perfumerii opsikała wszystkimi zapachami Etro, jakie miała, ten od razu wpadł mi w oko, a właściwie w nos. No i proszę! Zastanawiam się teraz, ile jeszcze jest zapachów, których sie boję, a które są "dla mnie"... Odpowiedz Link
benita5 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 15.02.06, 18:25 Tak jak nie przepadam za marka Versace, to zdziwil mnie bardzo pozytywnie Crystal Noir. Do tego stopnia ze rozwazalam zakup ;)) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 16.02.06, 09:36 Youth Dew - i nie tyle zapach, bo na razie stoi nieużywany (może spróbuję tricku z fiolką), ile puder do ciała, obłędne doznania, zwłaszcza po kapieli wprost na rozgrzaną skórę, przedziwna znajomość :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 17.02.06, 11:11 Jak wyżej, czyli Youth Dew, których uroczą mini nabyłam i bardzo się nią cieszę. A myślałam, że będą zbyt ciężkie i zbyt retro, ale chyba lubię klasyki. Poza tym of kors Angel, po pierwszym niuchnięciu, kiedy pomyślałam sobie, że kobiety to dziwne istoty, skoro chcą wydawać ciężkie pieniądze na coś, co tak obrzydliwie śmierdzi... Stella, którą powąchałam kiedyś dawno, kiedy miałam jeszcz nieco inny gust zapachowy i kiedy wyszła na mnie ta "tytoniowa" nutka - teraz czuję piękne róże:-) Odpowiedz Link
kasiulek A czy licza sie "reaktywacje"? 17.02.06, 11:33 Jezeli tak, to moje drugie podejscie do Ogrodka Srodziemnomorskiego jest wyjatkowo pozytywne - jednak nie jest to woda po ogorkach kiszonych:-))) Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Nigdy bym nie przypuszczała.. beyond paradise 18.02.06, 17:02 beyond paradise nastawiłam się na super śmierdziucha, a zapach pozytywnie mnie zaskoczył- pachnie (na mnie) jak białe kwiaty w letnim ogrodzie nocą, plus piękna wodna nuta jak w leau par kenzo, całość urocza, lekka i romantyczna, zdziwiło mnie zaliczenie tego zapachu do tuberozowych, wogóle nie jest na mnie tuberozowy :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Nigdy bym nie przypuszczała.. beyond paradise 18.02.06, 17:32 Tez zrobilam kolejne podejscie, nie jest tak zle jak za piewszym razem, ale nadal przemoc sie nie moge - nie moge mu darowac tak pieknej reklamy w prasie i uroczego flakonika :( Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Nigdy bym nie przypuszczała.. beyond paradise 18.02.06, 17:55 a mnie właśnie reklama i wygląd flakonika nie zachęciły- spodziewałam się jakichś cytrusów i dziwnych eskadowych cudów- w rzeczywistości BP jest chłodny, kwiatowy , zero owoców- te tuberozowe klimaty zdecydowanie mi służą i pieknie grają z moją skórą, tak jak Splendor :)) Chatko, dopisałam się w wątku dziękczynnym - w podziękowaniu dla Ciebie, właśnie za splendor :* Odpowiedz Link
kalia_t Nigdy bym nie przypuszczała.. spellbound 18.02.06, 20:15 Kiedy pierwszy raz przeczytałam skład Spellbound byłam pełna najgorszych przeczuć, dodatkowo jeszcze żaden zapach EL mnie nie uwiódł i wreszcie udało mi się przetestować, jest niesamowity i mało amerykański:-) Tak samo było z Orlane Be21, wystarczyło że sporo dziewczyn na forum się zachwycało(a mój gust, to jakoś pod prąd płynie:P)i w składzie był cynamon i kardamon, myślałam, że nie muszę nawet próbować a okazał sie przepiękny.:-) Odpowiedz Link
konasana Re: Champs Elysees 19.02.06, 09:59 Nie przepadam za kwaitowymi zapachami, wlasciwie to moj jedyny zapach kwiatowy... Odpowiedz Link
martyna101 Prada 20.02.06, 13:45 po opisach sadzilam ze nie dla mnie , dzisisj dostalam probke od mangos i sie zachwycilam:) pzdr. Odpowiedz Link
desdemona987 Trussardi Jeans... 20.02.06, 14:23 ...pod wpływem forum podczytywanego namiętnie od pół roku ponad (mój mąż na razie z Wami też wytrzymuje;-) ). A pierwsze zetknięcie z TJ było bardzo negarywne. Te gnijące liście i skórki od orzechów..brrrr... Myslałam sobie: jak to się może wogóle podobać świństwo. Teraz mam 50 ml. i już się martwię że mało. Odpowiedz Link
xandra76 Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 21.02.06, 15:13 Kiedys powachalam Helloween by J d Pozo i pierwsze skojarzenie to ze smierdzi mi to grobem :D i odlozylam natychmiast na polke. Podejscie numer dwa to wyczucie we flakonie kwiatow i pewnej rzeskiej ;) nuty co zaowocowalo kupnem. Faktem jest ze jest to zapach bardzo specyficzny i trzeba miec silna faze na niego bo moze meczyc a wrecz obrzydzac. Uzywam malo kiedy, ale uzywam. Angel tez uwielbiam, jest piekny i akurat na zime, tak do otulenia zapachem :) - i tak ogolnie, witam Was, to moj pierwszy post w tym dziale, na pewno nie ostatni, pozdrawiam :) . Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Nigdy bym nie przypuszczała,że spodoba mi się 21.02.06, 15:54 Kiedyś nienawidziłam Angel'a, myslałam sobie "a coż to za słodki ulep, odpustowy w dodatku", a parę dni temu przypadkowo wzięłam go do łapek i tak mi się spodobał, że teraz namiętnie szukam większej ilości. ;) Euphoria CK też przypadła mi do gustu, czytałam o niej że to takie zwykłe perfumy w dobrej oprawie... Odpowiedz Link