kasiulek Dune 17.02.06, 11:01 A na lapkach Grain de Folie (Mangos:-) i Ogrodek Srodziemnomorski (Jop:-) Odpowiedz Link
rawita Hot Couture z mieszanymi uczuciami... 17.02.06, 13:30 Mdłe to jakieś mi się wydaje :( Odpowiedz Link
joaasiak1 24 Faubourg 17.02.06, 14:29 Moja mini dotrała i bardzo się nią cieszę:-)Może i ten zapach jest postrzegany jako elegancki, al dla mnie on jest przede wszystkim radosny:-) Chociaż mój chłopak zdązył go już zaliczyć do "waletów", czyli perfum, które kojarzą mu się z zapachem męskiej wody po goleniu...Ech! Odpowiedz Link
martyna101 jeszcze niczym ale wieczorem+ 17.02.06, 14:45 ide do klubu takze chyba Addict powedruje ze mna potanczyc ;) Odpowiedz Link
rybkad Re: Dziś pachnę... 17.02.06, 16:00 Zastanawiałam się co pasuje do blondynki w zwiewnej różowej tunice, różowymi cieniami na powiekach i cukierkowym różem na ustach;P, chlusnełam się Pocałunkiem Smoka z próbki;), ranyyyy ale połączenie:))) Odpowiedz Link
rybkad Re: White, może pomoże mi walczyć z kaszlem:-P 17.02.06, 16:08 Sorbecie mnie też męczy kaszel, własna babcia podpowiedziała mi,że na to najlepsza wódka z pieprzem;),jeszcze nie próbowałam ale za godzinę wychodzę z pracy i kto wie czy nie zastosuję się do porady babci:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: White, może pomoże mi walczyć z kaszlem:-P 17.02.06, 18:16 Mnie w dzieciństwie męczyli syropem z cebuli... bardzo skuteczne, takie świństwo, że po jednym takim leczeniu przy następnym przeziębieniu nie odważyłam się choćby raz zakaszleć, żeby mi tego znów nie dali;-P Przyjemniejsza kuracja - połóż się, weź sobie kota i trzymaj, koty leczą;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i A ty Rybko, chyba masz psa;-) 17.02.06, 18:27 No to w Twoim przypadku faktycznie pozostaje wódka z pieprzem, psy chyba nie działają jak taki ciepły, mruczący kompres na klatkę piersiową;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Przegląd próbek, co zostawić, czego się pozbyć;-P 17.02.06, 22:03 Na rękach wylądowało Happy (oj, nieeee) i Samsara - nawet nie wiedziałam, że próbkę mam. I o dziwo niezła dziś na mnie a zawsze brzydła, hmmm Happy chyba pójdzie do koleżanki z pracy, po czym fiolka oczywiście ma do mnie wrócic. Oj, idę to zmyć. Zaraz przejrzę dolne pokłady skrzynki, mogę sie jeszcze zdziwić, co mi zalega. Kiedy ja to Happy dostałam? Odpowiedz Link
mrouh Teoretycznie... 17.02.06, 22:08 Etrą, ale czy to sie liczy, skoro nie czuję? Psiknęłam bezpiecznie, czymś, co znam, a tak mnie korcą próbki od Touli... Kiedy to się skończy? Odpowiedz Link
rawita Hot Couture dzisiaj u nas na topie :) 17.02.06, 22:43 Jesteśmy już trzy :). Mnie się właśnie wymieszał z knajpianym dymem. Mógłby mieć go w składzie, bo mieszanka zrobiła się bardzo interesująca Odpowiedz Link
a.g.n.i Eau de Fier AG, żegnaj próbko, witaj fiolko;-P 18.02.06, 10:25 tylko czy da się skutecznie odpachnić, hmmm? Z drugiej strony ten "killer", ktory musial swego czasu odbywać kwarantannę w pudełku z biżuterią, bo cała skrzynka z probkami pachniała tylko nim, na skórze robi się grzeczny i potulny;- P Odpowiedz Link
benita5 Re: Eau de Fier AG, żegnaj próbko, witaj fiolko;- 18.02.06, 12:36 Odpowiadasz na : a.g.n.i napisała: > Z drugiej strony ten "killer",ktory musial swego czasu odbywać kwarantannę w > pudełku z biżuterią, bo cała skrzynka z probkami pachniała tylko nim, na > skórze robi się grzeczny i potulny;-P Ha, ha ujarzmiasz go Wacpanna :O Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Eau de Fier AG, żegnaj próbko, witaj fiolko;- 18.02.06, 13:09 a ujarzmiam, ujarzmiam, całkiem miły do ujarzmiania jest. Rano pachniałam jak kompot wigilijny, a teraz jak torebka tytoniu czerwona Amphora;-) Odpowiedz Link
dori7 Eau de Givenchy dzieki wielkiej zyczliwosci Niny:) 18.02.06, 14:49 Starsza siostra Fleur d'Interdit wzbudzila moj zachwyt swoja pelna kobiecosci elegancja, dyskretnie staroswieckim urokiem kombinacji nut cytrusowych, zielonych i kwiatowych :)) Odpowiedz Link
renia.renia Idole de Lubin :o) 18.02.06, 15:07 A jakże, właśnie testuję ww. Zapach jest ziołowy, wytrawny. Zaczyna się ziołowo-medycznie, trochę w klimacie Ambre Sultan, następnie zapach staje się drzewny i szybko podąża w stronę Black Cashmere. Trwałość średnia, silny na początku szybko słabnie i wyczuwalny jest przy skórze. Pewnie niedługo pojawi się w Quality, w mojej korespondencji w sprawie próbki pojawił się temat wyboru dystrybutora w PL więc grzecznie zarekomendowałam Q. a Francuzi w PdL stwierdzili, że jest perfectly suitable, tak więc pewnie niedługo szczęśliwi bywalcy Quality poznają ten zapach. pzdr. rr Odpowiedz Link
mrouh Pamplelune- test z próbki 18.02.06, 18:36 Było rano, ale już nie ma... poczułam tylko początek: albo tak szybko zniknął, albo jeszcze nie skończył się czas kwarantanny dla mojeo węchu. Myślę, czym by zacząć powracac do świata zapachów- stoję przed szafą i szukam enjoy... ale go nie mam! co robić, co robić?! :-) ech... Odpowiedz Link
a.g.n.i Belle de Minuit - morderstwo kolejnej próbki;-P 18.02.06, 19:34 Hehe, z tego się chyba zrobi teraz wątek kryminalny - będę bezlitosna, ale wczoraj zobaczyłam, że i kuferek z próbkami mi się nie domyka. Kuferek jest zeszłorocznym prezentem urodzinowym, miał być na biżuterię. Jak go dostałam, to się zaczęłam zastanawiać, po co mi taka skrzynka, biżuteria to mi w różnych dziwnych miejscach w domu wisi, a ta co wisieć nie może, ma fajne pudełko (małe;-P). No to już teraz wiem, po co skrzynka;-P jakiś miesiąc po jej otrzymaniu znalazłam zastosowanie - na początku na dnie telepało się jakieś 10 fiolek. Dziś się nie domyka. Koniec z tą rozpustą. A i fiolek brakuje;-P Taaak. W domu mi pachnie świeżym praniem i świeżo zmieloną kawą... a ja postanowiłam spędzić leniwy wieczór w domu i zastanawiam się, jaki film do kompa zapakować. Na razie słucham mojego ukochanego barda w wersji koncertowej - to juz podobno ciężka perwersja;-PPP Odpowiedz Link
tranzystor4 Passage d'Enfer 18.02.06, 21:23 Ale to paskudztwo jednak, nie lubię takich "suchych" zapachów. Przypomina mi w dodatku drugie paskudztwo, czyli Tumulte Lacroix. Ble. Odpowiedz Link
nitulina Re: Teraz szczyptą Lush Karma muszę to mieć 18.02.06, 23:32 Kurczę paczula i cytruski... Odpowiedz Link
renia.renia Po wczorajszej jednak traumie z Idole... 19.02.06, 09:01 dzisiaj będzie coś miłego, łagodnego i z cukrem, czyli EC. ps. Idole na mnie rozwinęły się okropnie, wyszedł BC do kwadratu, szorowałam łapę aż zmieniła kolor na buraczany ;o) Odpowiedz Link