addinka 02.03.06, 11:48 wyczytałam gdzieś, że wycofują Extravagance Givenchy, dla mnie to dramat, bo jest to mój zapach życia, nie znalazłam lepszego zapachu dla siebie, a dłuuuugo szukałam:(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Re: plotka czy prawda-koniec Extravagance Givench 02.03.06, 17:23 Oj, byłaby to straszna wiadomość.Też należę do grona fanek. Odpowiedz Link
sliwkaa Re: plotka czy prawda-koniec Extravagance Givench 02.03.06, 18:15 patrząc na malejącą liczbę ofert Extravagance na allegro to wnioskuję, że ją chyba cholerka wycofują;-( i dołączam się do grona rozpaczających .. chlip chlip :-( Odpowiedz Link
jadwiha Re: plotka czy prawda-koniec Extravagance Givench 02.03.06, 18:27 wycofują, w perfumeriach nie ma od paru miesięcy... Odpowiedz Link
akikoo Re: plotka czy prawda-koniec Extravagance Givench 02.03.06, 18:36 Ja tylko wiem na pewno, że koniec w Polsce, ponieważ tak powiedziała mi pani w Douglasie i dodała, iż był to najlepiej sprzezdający się zapach Givenchy, więc nie wie dlaczego zapach jest wycofany. Chciałabym wiedzieć, czy E. wycofano w ogóle z produkcji - w sklepie duty free wciąż jest dostępny. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: plotka czy prawda-koniec Extravagance Givench 02.03.06, 18:46 Zgadza sie, ze wycofano z Polski- ja niedawno kupilem przecenione zele pod prysznic z tej linii, w mojej perfumerii zostalo jeszcze kilka wod, z lekkim rabatem. Dziwie sie polityce Givenchy- znika wiekszosc ich zapachow- ponad rok temu Indecence, potem lawinowo nastepne: z produkcji wychodza Eau Torride, My Couture, Amarige D'Amour, Organza First Light (tych 3 ostatnich niezbyt szkoda). Hot Couture EdT i EdP bedzie sie jeszcze jakis czas produkowac, choc z Polski wycofano cala serie. Co do Extravagance- produkuje sie jeszcze wody, linia kapielowa jest juz zaniechana. W najblizszym czasie jednak zapachu tez zabraknie- choc fakt, na strefach i zagranica latwo go jeszcze dostac. Wyglada na to, ze Givenchy stawia teraz jedynie na 3 wiodace perfumy: Organza, Very I. i Amarige, a zagranica ponadto na Ysatis i ich werje Ysatis Iris. W meskich zapachach tez spore zamieszanie. Szkoda. Odpowiedz Link
may2004 Re: plotka czy prawda-koniec Extravagance Givench 02.03.06, 22:37 do mnie już leci z truskawy Torridka 100 bo bardzo ją polubiłam na lato...a też podobno wycofywana. Odpowiedz Link