sorbet 06.03.06, 15:32 Nieważne, czy jest "ładny":-) Co pachnie podobnie do piątki? Mój typ: FM Iris Poudre:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hispana Re: Chanel 5 06.03.06, 15:43 o ile dobrze pamietam to Norma Kamali - Perfume, ale chyba bylo troche kadzidlaste Odpowiedz Link
graza4 Re: Chanel 5 06.03.06, 16:05 Podobno La Myrrhe SL, tak fama głosi... Ja znam je tylko z woskowej próbki, ale coś w tym jest :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Chanel 5 06.03.06, 16:31 Liu Guerlaina, do kupienia w zagranicznych perfumeriach internetowych:-) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Chanel 5 07.03.06, 15:19 nic - to jest zapach unikalny, wszelkie porownania beda wymuszone Odpowiedz Link
urstina Re: Chanel 5 07.03.06, 20:52 Nie mogę jednoznacznie stwierdzić, że Le Dix, Joy i Caleche pachną podobnie, ale na pewno są jakieś podobieństwa. Może to raczej podobieństwo pewnego stylu - aldehydy i szypr. W każdym razie gdy wąchałam te wymienione to natychmiast miałam skojarzenie z Chanel nr 5. Odpowiedz Link
absolut_mirage Re: Chanel 5 07.03.06, 21:01 Klasyczne Arpage - dla mnie "pachną" one bardzo podobnie do siebie , sądzę iż ma to związek z tym iż w obu przypadkach na pierwsze miejsce wybijają się aldehydy . Przy czym Arpage to prawdziwy killer - do użytku tylko dla odwaznych (lub zdesperowanych) ! Odpowiedz Link