kalia_t D&G Feminine, bardzo piękne:-)))))))) 11.03.06, 10:34 dzieki kochanej Rozterce* P.S.Przywołują miłe wspomnienia i biały dezodorant Nivea, którego używałam w szkole podstawowej:-))) Odpowiedz Link
mangos Re: Mangos, czy cos sie stalo? 3maj sie! 11.03.06, 14:46 :) Jazdy miałam na pewien temat: baby-temat;) No,ale póki co nowego forumowicza nie przybędzie. Odpowiedz Link
mangos Re: mangos mowilam bedzie ok:)) 11.03.06, 14:53 Oj,jak mnie to wybiło z normalnego rytmu. Myslami wybiegałam już daleko w przyszłość... Odpowiedz Link
martyna101 Re: mangos mowilam bedzie ok:)) 11.03.06, 14:55 mangos napisała: > Oj,jak mnie to wybiło z normalnego rytmu. Myslami wybiegałam już daleko w przys > złość... > heheh znam to uczucie;) pozdrawiam!! Odpowiedz Link
mangos Zapodaję LouLou! 11.03.06, 15:10 Z wrażenia idę się wypachnic, i to w dodatku LouLou. Jakoś w najbliższym otoczeniu nikt za nimi nie przepada , a mnie czeka wieczorem średnio przyjemna wizyta u kuzynki mojego męża. A niech się nawąchają, będę wredna;) Odpowiedz Link
mrouh Pachnę smokiem:-) m.in. 11.03.06, 15:40 Od Mangos, której za niego oogromnie dziękuję, bo zapewnił mi poranek pełen emocji:-) Pachnę też Realities i Couture! Wszystko naraz:-) Smok się wybił, oczywiście:-) Odpowiedz Link
graza4 Rano Hiris, teraz Bois d'Iris 11.03.06, 19:12 sama nie wiem, który bardziej mi sie podoba :) Odpowiedz Link
bajlandia1 Re: Dziś pachnę... 12.03.06, 10:10 Niczym, przed chwilą dopiero się ubrałam ;-) W weekendy jeśli nigdzie nie wychodzę panuje pełna asceza. Ale może powinnam to zmienić, tyle wrażeń zapachowych tracę.... ;-) Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę... 12.03.06, 11:06 Teoretycznie miałam pachnąć La perlą Shiny Creation od Kalii_t :-* :-)ale ona na mnie nie pachnie, pachnę więc elisir odoroso fiori scuri, włoskim mleczkiem do ciała, dość mocno perfumowanym. DOstałam go w prezencie, jest niesamowity, rzadki jak mleko, biały, ale zapach zmienia mu się, jak rasowym perfumom, na początku pachnie jak dobre mydło, a potem zostaja kwiatki, w tym irys:-) a przy tym nawet dość przyjemnie nawilża. Odpowiedz Link
chatka_ Eau des Merveilles 12.03.06, 11:17 Nalezalo sobie przypomniec przed kupnem ...:))) Cudo, pachnie mi calusnie :)) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 12.03.06, 14:12 Wczoraj Bahiana MPetG i Bandit Robert Piguet, a dzisiaj tez Bahiana i Osmanthus The Different Company na nadgarstku:0 Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
a.g.n.i Violetta Penhaligons;-) 12.03.06, 14:35 i są chyba najbardziej podobne do tych właśnie fiołków, jakich używałam jako nastolatka... odleciałam normalnie. To teraz się przyznam - w ciemno brałam;-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę... 12.03.06, 15:08 Le Feu i mam ochote zedrzeć z siebie ten zapach:/ ewidentnie mi przeszkadza- pomimo, że na dekolcie ułożył się nawet fajnie i co tu z delikwentem zrobić? Odpowiedz Link
toula ogródkiem śródziemnomorskim na wieczór 12.03.06, 21:51 a przez cały dziń niczym -przedwiosenna apatia... Odpowiedz Link
mangos Be Delicious... troiche jak odświeżacz do ... 13.03.06, 07:13 powietrza. Może się jeszcze rozwinie...? Nie wiem ,jak wytrzymam dzisiejszy poniedziałek. Miało być słonecznie- nie jest. 3/4 nauczycieli wyjeżdża do kina a ja jak zwykle na posterunku.:( Odpowiedz Link
a.g.n.i Niczym...okropnie się czuję... 13.03.06, 08:18 mam nadzieję, że nie złapałam żadnego wirusa, brrr. Prawie nie spałam, trzęslo mnie i mdliło całą noc i w tej chwili nadaję się bardziej do leżenia w łóżku niż spędzenia dnia w pracy... niestety, to marzenie ściętej głowy:-( - u mnie w poniedziałki i wtorki się nie choruje, po prostu:-( A od zapachow mnie odrzuca dziś... i gardło mnie zaczyna boleć... Odpowiedz Link