Dodaj do ulubionych

J.Del Pozo Halloween

29.03.06, 13:44
Czy on jest do kupienia w jakiejs perfumerii?Ostatnio szukałam tego zapachu
zaintrygowana opiniami i dowiedziałam sie od miłej pani ze jest nie do
kupienia.Pytanie dlaczego?Czy ten zapach jest wycofany , wyszedł z produkcji?
Dlaczego?Czy ktos z Was wie? I od razu jeszcze jedno pytanie jak
okresliłybyscie ten zapach?dla kogo jest i czy bedzie odpowiedni do noszenia
na codzień?
Obserwuj wątek
    • milena.rl Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 13:53
      Wycofany?! Niemożliwe.
      Jakie to perfumy? hmm. Ja osobiście nie lubię. Zielony niedojrzały banan,
      cierpki, ściągający, "niedosłodzony" - z taką nutą kojarzy mi się Halloween.
      Metaliczny, z nutą jakby proszku do prania? Nie wiem, w każdym razie jak dla
      mnie smutny, chemiczny zapach, myślę ze pasujący do typu "zimnej blondynki"
      trzymającej na dystans i nieskorej do zawierania znajomości.
      • rawita Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 14:24
        W Krakowie stoi sobie najspokojniej w świecie w Sephorach (na pewno dwóch).
        Myślę więc, że jak się rozejrzysz, to znajdziesz i będziesz mogła powąchać.
        Wąchałam tylko z flakonu, ale opis mileny mnie zaintrygował :)
        • courtney Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 14:35
          ja byłam w krakowskim Douglasie i powiedziano mi ze jest niedostepny w
          perfumeriach.
          • charade Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 14:41
            Słuchaj, te niepociumane ekspedientki często nie wiedzą o czym mówią. One maja
            postrzeganie zawężone do własnego miejsca pracy - nie ma w ich perfumerii, to
            znaczy, że nie ma w całej Polsce. Niedawno dzwoniłam do Marrionaud, żeby się
            zapytać o Blv Notte i w odpowiedzi usłyszałam, że w ogóle nie mają czegoś
            takiego. Przypadkiem byłam na drugi dzień w tej perfumerii, poszłam do półki z
            Bvlgari i oczywiście było Blv Notte, a jakże. Ja nie wiem, skąd oni biorą takie
            tępe pracownice.
            • charade Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 14:44
              Co do samego zapachu, to bardzo dawno temu miałam całą flachę Halloween i ją
              zużyłam. Wtedy wydawał mi się bardzo ładny, świeży. Potem flaszka mi się
              skończyła, a zapach skopiowało większość moich koleżanek. Teraz mówiąc szczerze,
              nie mogłabym go nosić, za skarby świata. Przeszkadza mi też na innych - wyczuwam
              jakąś okropną metaliczną nutę, płyn do mycia naczyń, brrr. No, ale innym się
              chyba podoba...
          • rawita kraków, douglas i sephora 29.03.06, 15:23
            na pewno widziałam go w Sephorze w Galerii Kazimierz, może z jakieś 2-3 miesiące
            temu. Swoją drogą, gdzie w Krakowie jest Douglas? I jak tam z zaopatrzeniem?
            • courtney Re: kraków, douglas i sephora 29.03.06, 16:19
              Douglas w Krakowie jest w CH Czyżyny niedaleko Tomexu.
              • rawita Re: kraków, douglas i sephora 29.03.06, 16:39
                dzięki, już wiem dlaczego o nim nie wiem. Zupełnie nie moje strony
    • courtney Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 14:47
      Słuchajcie wyczytalam gdzies on line ze ten zapach rzeczywiscie ponoc wyszedł z
      produkcji ktos twierdził ze w UK juz jest nie do kupienia nie wiem na ile to
      sprawdzone info ktokolwiek wie cos wiecej prosze o głos
      • forevermore79 Re: J.Del Pozo Halloween 29.03.06, 15:11
        Halloween jest jak najbardziej produkowany- cala linia, wrecz dodano do niego
        zeszlego lata limitowana edycje Halloween Sun, a takze specjalne, malowane
        edycje flakonow. Zmienila sie tez linia kapielowa. W Hiszpanii nadal to hit-
        byc moze wycofano go tylko lokalnie.
        Bylo o tym tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=27641034&a=27641034
        W Polsce jest szeroko dostepny, choc glownie w sieciach- niektorych Sephorach i
        w kazdym Marionnaud (dystrybutorem del Pozo jest INA- wlasciciel polskiego
        Marionnaud).
        Pozdrawiam!
        • rawita znalazłam 30.03.06, 15:52
          widziałam dzisiaj Halloween w perfumerii w Tesco na Kapelance :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka