Dodaj do ulubionych

Giorgio Beverly Hills

04.04.06, 17:31
Witam serdecznie.wlasnie przez przypadek dostalam te wode toaletowa.Mialam
dostac Aire ,ale osoba ,ktora poprosilam o zakup w USA pomlila sie i kupila
mie te klasyczne (pudelko e bialo -aolte paski0.
Prosze opiszcie mi ten zapach ,jak go oceniacie,podoba wam sie . Chociaz to
tylko woda toaletowa to pachnie niesmowicie mocno .Dziekujez gory za pomoc

mp
Obserwuj wątek
    • benita5 Re: Giorgio Beverly Hills 04.04.06, 18:40

Mocny, oleisty ciezki zapach. Upiornie trwaly. Nic dziwnego skoro sa w nim i
      drzewko pomaranczowe, jasmin, tuberoza i ylang-ylang. Chyba zadna ze znanych mi
      kompozycji kt zawiera te skladniki nie jest takim killerem. Kojarzy mi sie ze
      stylistyka lat 80tych- mocne poduchy, rekawy nietoperze...taka Dynastia
      przerysowana.
      • benita5 Re: Giorgio Beverly Hills 04.04.06, 18:42
        No moj tez pochodzil ze Stanow. Szkoda ze sie nie pomylono na Ocean Dream, albo
        G...
        • chatka_ Re: Giorgio Beverly Hills 04.04.06, 21:39
          benita5 napisała:

> No moj tez pochodzil ze Stanow. Szkoda ze sie nie pomylono na Ocean Dream,
          albo G...

Siostro! Wymienialas moje dwa ulubione Giorgia :)))
          • benita5 Re: Giorgio Beverly Hills 05.04.06, 21:17
            no prosze... tego nie wiedzialam ;))
            G podobal mi sie baardzo.
            Wiesz, rozwazam wlasnie plagiat z Twojego eksperymentu czajnikowo-dzingowego:>
            Nie zebym miala pocierac lampe coby mi sie Dzin ukazal..hehe...ale zem zadna
            poznania Dzinga na skorze to i taki pomysl mi sie objawil. Z tymze przy
            posiadaniu czajnika elektrycznego i zaparzacza to raczej nie jestem przygotowana
            do takich akcji...no chyba ze odpale samowar antyczny, sporo starszy ode mnie;o)
            • chatka_ Re: Giorgio Beverly Hills 05.04.06, 22:07
              Zdaj sie na mnie, bardzo dlugo eksperymentowalam, pare czajninow poswiecialam,
              jestem u kresu moich badan, jutro, juz jutro powinnam uzyskac cale 50 ml
              czystego Dzinga! ;))) Wrzuc mi do skrzynki adres :)
    • jollinka Re: Giorgio Beverly Hills 06.04.06, 13:01
      a ja bardzo lubie giorgio beverly hills bo jest niepowtarzalny i nie czuje w
      nim zadnej oleistosci tylko mocno skondensowane kwiaty w "drewnianych" nutach;
      poczatek rzeczywiscie dosc ciezki ale potem to juz tylko sama radosc! a jaka
      ladna chmurke sie za soba ciagnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka