a.g.n.i A spać idę w Dzingu;-) 31.05.06, 00:10 A co mi tam... jest w Quality, to sobie dokupię, jak się skończy:-) Odpowiedz Link
marla30 Messe de Minuit... 31.05.06, 08:06 No bo cóż innego mogłoby się przebić przez mój zapchany nos? Jak ja nie lubię mieć kataru :( Odpowiedz Link
voluptas Organzą Indecence 31.05.06, 08:42 i nie mogę się sobie nadziwić, że w ramach wiosennej inwentaryzacji i przegrupowania na półce wywaliłam ją do tyłu razem z typowo zimowymi zapachami. Wczoraj wieczorem przypomniałam sobie o niej i po raz pierwszy od wielu dni wręcz czekałam, żeby dziś było pochmurno i chłodno. A takiej aurze ona rozkwita najpiękniej :) Odpowiedz Link
merolik Re: W ramach inwentaryzacji - Extravagance - nie, 31.05.06, 09:23 jej nie oddam! Wczoraj wyszło mi ze statystyk, że użyłam jej tylko 2 razy w ciągu ostatnich 5 miesięcy :0, więc zastanawiałam się nad wystawieniem na straganik... Odpowiedz Link
chatka_ Re: W ramach inwentaryzacji - Extravagance - nie, 31.05.06, 14:47 merolik napisała: > jej nie oddam! Wczoraj wyszło mi ze statystyk, że użyłam jej tylko 2 razy w > ciągu ostatnich 5 miesięcy :0, więc zastanawiałam się nad wystawieniem na > straganik... E tam , nie wierz statystykom, ja na ten przyklad Samsary uzywam pare razy w roku i to w domu... ;))) Liczby nie oddadza uczuc i sentymentow... Odpowiedz Link
merolik Re: W ramach inwentaryzacji - Extravagance - nie, 31.05.06, 15:59 chatka_ napisała: > > E tam , nie wierz statystykom, ja na ten przyklad Samsary uzywam pare razy w > roku i to w domu... ;))) Liczby nie oddadza uczuc i sentymentow... I dlatego też nie wystawiłam Extravagance i Manii ;) Odpowiedz Link
chatka_ Re: W ramach inwentaryzacji - Extravagance - nie, 31.05.06, 21:40 Ojej to czego Ty teraz uzywasz??? Tyle sie nie widzialysmy, ze zupelnie stracilam rachube...Musimy jak najszybciej uaktualnic nasz dane :))) Odpowiedz Link
merolik Re: Spotkajmy się jak najszybciej :))) 01.06.06, 17:36 chatka_ napisała: > Ojej to czego Ty teraz uzywasz??? Tyle sie nie widzialysmy, ze zupelnie > stracilam rachube...Musimy jak najszybciej uaktualnic nasz dane :))) Trzeba KONIECZNIE uaktualnić dane :)) Odpowiedz Link
wiolinka100 Chic 31.05.06, 10:22 Nowo przybyły Chic Herrery rozjaśni trochę tę wczesną jesień :) Odpowiedz Link
kati_mm Tak ogólnie to Sun... 31.05.06, 14:00 A na lewej łapie wreszcie własne CdG2, a na prawej Mat Chocolat z próbki od Wuchsy :) Się cieszę jak głupia z tych próbek, które dziś dotarły do mnie :) Odpowiedz Link
toula Violettą - z próbki 31.05.06, 14:24 to cudowny fiołek mojego dzieciństwa, co wiosnę wynajdywany w parku:-) Odpowiedz Link
wiolinka100 Czarna Mania 31.05.06, 14:53 Właśnie się wypachniłam - super okazyjnie kupiłam 100 ml w testerze, ależ się cieszę :) Odpowiedz Link
ja_sylwia Enjoy na sobie, a.. 31.05.06, 15:13 na łapce Donna Trussardi, która właśnie do mnie przyfrunęła i którą chciałam wstawić na stragan, ale...muszę się jeszcze zastanowić:))) Ma fajne aluminiowe ubranko:)), a zapach wcale nie taki babciowy jak myślałam. Bo to oczywiście zakup w ciemno, big okazja itp. Odpowiedz Link
kati_mm Jeżyny wieczorne... 31.05.06, 22:24 Chodziły za mną jeżyny, więc testuje porównawczo Eau de Mure MPG i Mure et Musc Extreme L'Artisana. Niestety jeżyny to nie mój zapach, a przynajmniej nie w takim wydaniu, a szkoda... Odpowiedz Link
mangos Ogrzewa mnie Mauboussin... 01.06.06, 07:02 trzeci dzień z rzędu marznę przeokrutnie. W domu 18 stopni i choć generalnie jestem wysokocisnieniowcem,któremu ciagle i wszędzie ciepło to nie tym razem...brrr... Odpowiedz Link
voluptas wyciągam Asję z głebi szafy... 01.06.06, 08:09 a jeśli dalej będzie tak przeraźliwie zimno, to pójdę na całość i użyję Poison (które zazwyczaj stosuję w zimie, przy temperaturze -10 ). A na ręce Stella Sheer 2006, bo chcę sie nia nacieszyć, acz niestety pogoda nie pozwala zlać się nią globalnie :( Odpowiedz Link
elf.woman violetta di parma.. 01.06.06, 09:27 w sam raz na chłodek i energiczny spacer o poranku :) Odpowiedz Link
a.g.n.i energiczny spacer? to na mnie zupełnie inaczej+ 01.06.06, 09:38 działają... tak mnie wyciszają, że się spóźniam do pracy;-P Odpowiedz Link