olesiam Osmanthus TDC 01.06.06, 10:48 jest bardzo "mój" skubaniec...wieczorem pewnie wzmocnie Hirisem Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
merolik Re:Skinlights Revlona :)) Mangos - masz@ nie na te 01.06.06, 17:20 mat perfum co prawda ;) Odpowiedz Link
ja_sylwia Vicolo Fiori, bossski+ 01.06.06, 17:29 a na łapach: Michael Kors i Black Kenneth Cole, a pod nosem, bo mi się z letka unurał w próbce, Violettą. I życie jest piękne. Mimo wszystko. Odpowiedz Link
bluesilk Re:Skinlights Revlona :)) Mangos - masz@ nie na t 01.06.06, 18:12 No i jak wrazenia? Odpowiedz Link
merolik Re:Skinlights Revlona :)) Wrażenia... 01.06.06, 18:28 ... myslę, ze warto poznac za taką cenę, na upały moze być fajny, teraz jesienią moze nie ma takich szans się rozwinąć ;( Za to balsam -fuj, chyba zepsuty, wyrzuciłam go... Odpowiedz Link
bluesilk Re:Skinlights Revlona :)) Wrażenia... 01.06.06, 22:16 Moj tez byl jakis fuj , a ja kupilam to z innego zrodla, wiec moze one wszystkie takie sa... Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę... 01.06.06, 21:39 Nikos na prawej, Ambre Sultan na lewej- w fazie testów. Odpowiedz Link
chatka_ Dzing! czy Vera Wang... 01.06.06, 23:17 Obydwa bardzo "ciesliste" jeden bardzo w rodzaju meskim drugi kobiecym, idealne przytulanki... Odpowiedz Link
kalia_t Amor Amor, a na łapkach 02.06.06, 00:40 Evą w czterech osłonach klasycznej, White, Blue i Rouge:-))) I po raz kolejny się przekonałam, ze tylko empiria a nie opis nut jest w stanie przekonać mnie do zapachu:-) Z opisu wynikało, że najbliższa będzie wersja Blue i klasyczna. Praktyka wyłowiła faworytkę White i... klasyczną wersję.:-) Blue okazała się mdła! Odpowiedz Link