balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 03.06.06, 17:22 Wracam na forum po pewnym internetowym niebycie - te ostatnie tygodnie były straszne :( mam nadzieję, że teraz zacznę znów regularnie zaglądać, w zasadzie powinnam mieć więcej czasu. Póki co jednak wróciłam do domu pół godziny temu a za godzinę powinnam wychodzić, mamy dziś firmową integrację (szlag by to trafił... jestem po tygodniu pracy trwającym kilkanaście godzin na dobę :() i zastanawiam się, w co by się tu ubrać i jakie perfumy wybrać... chyba jakiś czarny kaliber, Black Cashmere albo Scent Intense, miła alternatywa dla tych różyczek które noszę na codzień (Stella i Chopard Wish Pink Diamond). Odpowiedz Link
kalia_t Eclat d'Arpege- odkrywam jego drugą twarz, boską 03.06.06, 20:08 twarz:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
olesiam Ombre Rose J-Ch Brosseau 04.06.06, 18:23 Delikatnie, pudrowo, troszke szyprowo-chciałabym, zeby moja mama pachniala tak w moim dzieciństwie:) Odpowiedz Link
mangos Ombre Rose -tak jak Olesia i... 04.06.06, 20:16 wyjatkowo mi się dziś podobają. Odpowiedz Link
kati_mm Po prostu Extraordinary ... 05.06.06, 12:37 Jakoś tak je lubię, jak jest taka marna pogoda jak dziś, mimo że niepodobne do wszystkiego co posiadam :) Odpowiedz Link