a.g.n.i Eau de Lalique z próbki, ale pewnie niedługo:-) 29.07.06, 11:43 Na razie fajnie orzeźwia i dodaje energii przed tym co mnie czeka... latanie po sklepach w poszukiwaniu drugiego leżako-fotela na balkon, już dawno mieliśmy kupić, bo mamy dość bitw o leżak (przegrany musi siedzieć na składanym krześle;- P), a latem, zwłaszcza wieczorem, prowadzimy życie balkonowe, hehe. Oczywiście "obudziłam się" pokazowo, bo w większości sklepów już takich rzeczy nie mają, bo to dla nich już "nie sezon". Wrr. O, już coś drzewnego wyłazi, tam drzewo gwajakowe jest w nutach. No to może nie będę bardzo wściekła na zakupach;-P Odpowiedz Link
ja_sylwia Hiris... 29.07.06, 13:35 jakiś taki jednak nie mój..wodnisty, rozmazany, sama nie wiem. Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Ponownie Le Feu Light... 29.07.06, 13:36 W cieple wychodzi na mnie piękna róża:-) Odpowiedz Link
chatka_ Obsession - jakbym drzewo rozgrzane sloncem objela 29.07.06, 13:42 Uwielbiam w takie cieple dni. Odpowiedz Link
elve Re: Aloha*** Dziś pachnę... 29.07.06, 18:40 cynamonem CdG. jest bardzo jasny, przewiewny, pastelowy. na rękach mam Carnation CdG- kapitalne! uderza do głowy jak wino. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Aloha*** Dziś pachnę... 29.07.06, 19:01 Teraz Intrusion ale do wieczora jeszcze się może wiele wydarzyć:-) Odpowiedz Link
charade wodą z jeziora oraz wonią dopiero co 29.07.06, 19:57 wyszorowanego pod prysznicem ciała, czyli Glow :) Odpowiedz Link
chatka_ Miller Harris Citron Citron ;) 30.07.06, 09:26 Wlosy mi pachna hotelowa odyzwka :)) Odpowiedz Link
escape5 Pure Poison 30.07.06, 09:40 I coraz bardziej mi przeszkadza bo robi sie identyczny jak którys Avon(woda Mandarynka-Mimoza o ile mnie nos nie myli). Odpowiedz Link
a.g.n.i Coś mnie nosi dziś, chyba dlatego że mam robotę;-P 30.07.06, 14:54 gdzieś bym poszła, coś nowego powąchała, coś, hmmm, kupiła:-) Może by tak się przywiązać do kaloryfera albo barierki balkonowej (wersja dla spragnionych powietrza). Chyba zastosuję system kar i nagród;-) jeśli się zaraz wezmę do roboty i w ciągu dwóch godzin odsłucham i spiszę co trzeba (muszę odsłuchać kasetę 90-tkę, więc trochę roboty jest) to może sobie wieczorem pozwolę na jakieś poszlajanie się albo choćby na wysypanie kuferka z próbkami i pobawienie się zawartością;-P Odpowiedz Link
olesiam Ogród nad Nilem Hermes 30.07.06, 15:35 +nadgarstki perfumy Chanel Coco Madmoiselle, nie moja bajka:( Odpowiedz Link
kalooo Cashmere Mist 31.07.06, 11:04 nawet zacnie, choć to raczej taki kremowy zapach. Odpowiedz Link
elve Re: Aloha*** Dziś pachnę... 31.07.06, 18:57 nowym nabytkiem - Scent Sheer :) mam komplet :D Odpowiedz Link
olesiam Re: Aloha*** Dziś pachnę... 01.08.06, 00:54 Tzn wczoraj juz:)-w domu Nilem, w pracy Trouble Boucheron Odpowiedz Link
a.g.n.i Palisandrem - i też mi zachorował atomizer 01.08.06, 08:25 cholera jasna, ledwo psika i zamiast pięknej mgiełki z psikacza dobywa się jakaś żałosna strużka... jeszcze się nie zablokował na amen, ale jeśli to tylko kwestia czasu? Jeszcze przy poprzednim używaniu było wszystko w porządku... i oczywiście w strachu jestem, bo w tej chwili to mi się wydaje że nic w życiu tak pięknie na mnie nie pachniało jak Palisander:-( Odpowiedz Link
a.g.n.i No i już nie psika w ogóle... 01.08.06, 08:30 sprawdzałam, sprawdzałam i się w końcu za przeproszeniem... dobra, daruję sobie określanie, wszyscy i tak wiedzą, choć nie ukrywam, że w tym momencie jakieś mocniejsze słówko by mi dobrze zrobiło:-((((( Odpowiedz Link
sorbet No coś musi być w tym Palisanderze, że spray 01.08.06, 19:22 blokuje. Zostaje nam butlę tłuć. Odpowiedz Link
a.g.n.i Boję się tłuc, znając moje szczęście to w drobny + 01.08.06, 22:14 mak pójdzie cała... Ależ jestem zmęczona, dopiero wróciłam. Odpocznę chwilę i się przyjrzę temu skubańcowi, może coś się ruszy jeszcze... Odpowiedz Link
m23p31 EC 01.08.06, 08:31 ostatni dzień w pracy trzeba jakoś uczcić, urlopik jeeeeee!!!! Odpowiedz Link
kalooo Versace Woman 01.08.06, 09:23 w końcu znalazałam tą zbunkrowaną flaszkę, ato przecież całkiem niezły zapach:) Odpowiedz Link