elve Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 04.08.06, 23:48 Hypnotic Poison - jakoś w sierpniu ich lubię używać. Odpowiedz Link
charade Pure Poison, dzięki Olesi 05.08.06, 11:50 Sprawdzam, jak się sprawuje na mojej skórze Odpowiedz Link
rawita7 Passage d'Enfer, chyba się zakochałam :) 05.08.06, 12:39 niestety na razie mam tylko próbkę :( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 05.08.06, 15:06 wyciagnelam z szafki stara manie, zawsze mi do szarugi pasowala :) Odpowiedz Link
kalooo Addict 2 05.08.06, 15:45 wcześnie rano było eclat d'arpege,a ogólnie to czuje jakbym pachniała Flora Bella, to chyba zasługa odżywki do włosów;> Odpowiedz Link
voluptas Lolita Midnight 05.08.06, 16:27 globalnie. Muszę przyznać, że cieszę się bardzo, że jednak się jej nie pozbyłam, a takie miałam plany zimą, kiedy jej lukrecjowa ulepkowatość mocno mnie drażniła. Teraz mój nos znowu odzyskał właściwe proporcje :) Na ręce natomiast leniwie pełza sobie Anglomania, która dziś rano tak sugestywnie mrugała do mnie z Allegro, że aż mi się łapa omsknęła i kupiłam, a że Sprzedająca była z Warszawy, to flakonik już u mnie jest :) I tak właśnie kończą się moje zaklęcia, że ja już absolutnie niczego nie chcę, nie potrzebuję, etc... Odpowiedz Link
ja_sylwia Heliotrope z próbki, a na łapie.. 06.08.06, 11:11 Scent z próbki, przymierzam się do niego, podoba mi się, strasznie intryguje, ale jakoś się tak w nim dziwnie nieprzyzwoicie czuję... Odpowiedz Link
olesiam jak deszcz to Hiris:)+ 06.08.06, 11:21 na nadgarstku pieknie rozwija sie róża Jo Malone Odpowiedz Link
voluptas Anglomania VW+ 06.08.06, 12:23 która wczoraj przeszła z powodzeniem nadgarstkowy test łosia ;) A żeby nie było monotematycznie - na nadgarstku Ambre Sultan - suszę próbeczkę od Elve w oczekiwaniu na własną flachę ;) Mam nadzieję, że niedużo już mi tego czekania zostało... :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 07.08.06, 05:52 Scent Intense znowu - jakoś dobrze mi ostatnio w tym chłodzie... Odpowiedz Link
escape5 Tresor;/ 07.08.06, 10:20 I pomyslec że ciekawa starszej siostry Poeme chciałam kupić w ciemno. Dobrze że zdobyłam próbkę bo inaczej pieniądze wydane na Tresor równie dobrze mogłabym spalić. Nie czuje nic oprócz papierosów i duszącej moreli.Fuuuj. Odpowiedz Link
chatka_ Pocalunkiem smoka, l'or... 07.08.06, 12:28 Robie przeglad swoich zapachow pod katem podroznej walizki i paru miesiecy na zielonej wyspie... Odpowiedz Link
voluptas Ambre Sultan SL 07.08.06, 20:35 wreszcie z własnej flaszki :) A na ręce testowo Io Capri Carthusii - przydałoby mi się jeszcze parę upalnych dni, żeby je ponosić :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 08.08.06, 06:00 Nastrój już lepszy, więc miejsce Intense'a zajął Scent klasyk:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Eau des Merveilles:-) 08.08.06, 10:08 Tak sobie patrzę na tę setkę, patrzę i myślę - przesadziłam. Było przy pięćdziesiątce zostać;-P Odpowiedz Link
kalooo Caleche Eau Delicate 08.08.06, 10:44 co ja poczne jak mi się skończą??;( Co to to nie!-czas już zacząć łowy!;D Odpowiedz Link