benita5 Re: Ambre Sultan po urlopie:D 17.08.06, 09:40 Rowniez po urlopie;) pachne Claire Nilang Odpowiedz Link
a.g.n.i White Musk Body Shop, "wzięło mnie" na piżmo:-)+ 17.08.06, 08:46 Już wczoraj po południu, wracałam z pracy pachnąc Le Feu i obsesyjnie myślałam o czymś ciepłym, słodkim i piżmowym. Ale jak mnie wzięlo, po prostu czułam, że "muszę" i już:-) Choć to jeszcze nie to. Och jak tęsknię za starym Wild Musk... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę zmierzchem lata;) 17.08.06, 12:20 nowiutkim nabytkiem - addict eau fraiche. wczoraj w perfumerii psiknęłam się dla przypomnienia - zawsze mi się podobał, ale teraz mną zawładnął :) musiałam mieć :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: 17.08.06, 17:42 24 Faubourg Hermesa, bo musiałam sobie dodać dziś nieco powagi:-) Odpowiedz Link
m23p31 Crystal Noir, jak mogłam zapomnieć o nich... 17.08.06, 18:43 szykuję się chyba zakup, az zal nie uzywac ich tej jesieni:P (z racji swojej pasji, zawsze umiem sobie wszytko wytłumaczyc:D) Odpowiedz Link
kalia_t Zasadniczo Esencią de Duende 17.08.06, 19:15 a na łapkach Jette Joop i Sea&Sun in Cadaques, przymierzam się i nie wiem które oba się podobają?:) Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę zmierzchem lata;) 17.08.06, 20:50 przypomniałam sobie, że mam etoile du sud:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Na łapach Kenzo Amour i Eau de Lalique, które + 17.08.06, 21:51 zobaczyłam na pólkach Douglasa jako nowość i się ucieszyłam;-P bardzo mi się bowiem dobrze nosi próbkę od Kaloo;-P Kenzo natomiast zostałam psiknięta w Sephorze i mam ochotę zacytowac M. Twaina "Spuśćmy na to zasłonę miłosierdzia". Niestety. Odpowiedz Link
coralin Re:Premier figuier+ 17.08.06, 23:19 Piękny zapach, ale nietrwały. Jest jeden moment kiedy ta figa pachnie obłędnie , kurzowo trochę i sucho, ale co z tego jak znika szybko. Odpowiedz Link
olga1974 Esencia de Duende + na jednej łapce 18.08.06, 10:16 Diamonds&Sapphires, na drugiej łapce Hot Couture Odpowiedz Link
voluptas Safari z próbki od Coralin :* 18.08.06, 10:32 i rzeczywiście - odbieram ten zapach zupełnie inaczej, niż pół roku temu :) Aż sama jestem ciekawa, jak będzie dalej :) Odpowiedz Link
kalooo Re: Wood Coffee od Kaloo:-) 18.08.06, 17:18 o! jak fajnie;))) a ja dziś VI Sensual.No nie jest zły, diablo trwały;) Poza tym nie lubię piątków, oj niee..;/ Odpowiedz Link
sorbet Re: Wood Coffee od Kaloo:-) 20.08.06, 12:14 Bardzo fajnie:-) Chciałem kupić Burnt Sugar (także mam próbkę od Ciebie ale na razie nie ma) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę zmierzchem lata;) 18.08.06, 15:43 Pamplelune, by jeszcze na chwilę lato przywołać. Odpowiedz Link