questions 21.09.06, 08:35 Tak mnie natknęło a propos zapachu którego się boimy, boję się angela a zapach który doda odwagi,zdecydowania, który może góry przenosić i wszystko jest się w stanie zrobić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga1974 Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 08:43 to dla mnie zapach świeżego imbiru Odpowiedz Link
forevermore79 Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 08:48 Jest ich troche- odpowiednik Angela, czyli Amen, Ambre Sultan, Fendi Life Essence, meski Magnetism, D&G PH. Po prostu dobrze mnie uzupelniaja- wtedy dziala sie o wiele prezniej :-). A z zapachow otoczenia- swiezo palona kawa, to mnie energetyzuje. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 09:00 Dzing! i Le Feu, mogę z nimi "przenosić góry":-) Odpowiedz Link
ak1971 Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 09:02 wieczorny, letni zapach lata. Trawy i świeżości łąk późnym wieczorem. Ważne decyzje często podejmowałem w takiej atmosferze. Trochę przeraża mnie i czuję niepewność gdy wlatuje na mnie mgiełka Body Kourosa YSL. ps. zapach skóry kobiety oczywiście to jest to. Odpowiedz Link
akikoo Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 09:31 Odwagi dodaje mi Black Cashmere i Magie Noire - może dlatego, że jestem w nich komplementowana. (natomiast Halloween w jakiś sposób wpływa na obszar mojego mózgu, odpowiedzialny za uczucie strachu ;) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 10:17 Zdecydowanie Dzing! Mam odczucia takie same jak Agni - bat,lejce i wio! do przodu:) Odpowiedz Link
maja1000 Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 10:23 Na sztywno-oficjalne wyjścia tylko Eau du Soir Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 16:30 oj nie, nie bat i lejce:-)Do przodu, owszem, ale świadomie i na spokojnie:-) Odpowiedz Link
questions Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 10:44 pisząc zapach, miałam na myśli perfumy ;) jak dla mnie miracle Odpowiedz Link
elf.woman Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 11:54 Odwagi i pewności siebie (ponoć to stwierdzone naukowo) dodają perfumy z nutą jaśminu. W moim przypadku Scenty sprawdzają się znakomicie :) Odpowiedz Link
elve Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 16:13 scent i scent intense. ale w moim przypadku to zasluga ambry :) a nastroj zdecydowanie poprawia mi TfT :) Odpowiedz Link
mangos Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 16:16 Pewności siebie dodają mi szypry, choć za nimi nie przepadam: Chanel 5 , DD. Odwaznie czuję się też w Chanel No.19 i Coco ( planuję od dawna zakup małej pojemności) Odpowiedz Link
senta Re: zapach dodający odwagi... 21.09.06, 17:37 Datura Noir SL!! Uzylam raz i zaraz potem jednym mailem zalatwilam sobie prace do ktorej wczesniej przymierzalam sie ponad rok:-(( Troche sie boje Datury..uzyje i znowu sobie w zyciu namieszam:-) Stoi sobie bidulka spokojnie..do czasu... Odpowiedz Link
heliamphora Szypry! 21.09.06, 19:33 Balmain Vent Vert, Balmain Ivoire, (nie do końca szyprowy) Gres Cabotine. Z nieszyprowych - ostatnio odkryty Aubusson Desirade. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Szypry! 21.09.06, 19:56 Inwazyjne i wyraziste zapachy dodają nie tyle pewnosci, co skrzydeł: Addict, Eden, Lou Lou, EnJoy;-) Odpowiedz Link