joaasiak1 Re: Jeszcze wcale nie jesiennie,bo letnio:-) 23.09.06, 13:50 24 Faubourg Eau Delicate. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę, już jesiennie... 23.09.06, 17:54 Strasznie oklapnięta wróciłam z Eccowalkathon:-) padłyśmy z przyjaciółką na nosy po zakończonym spacerze:-) a młody jeszcze ciągnął na plac zabaw i załapal się na darmową watę cukrową (ja też, hehe, a co). Uwielbiam zapach tej maszyny do waty cukrowej, mmmm... Własnie wytoczyłam się leniwie spod prysznica i zaglądam na półkę:-) Będzie Gaiac albo TfT na resztę dnia... Odpowiedz Link
chatka_ Rano Oxygene, teraz EdM edt 23.09.06, 19:26 Robie sobie apetyt na Elixir des Merveilles, chociaz pani w skepie nazywala to edp...sama juz nie wiem. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Rano Oxygene, teraz EdM edt 23.09.06, 20:37 sama jestem ciekawa Elixiru:-) Ojej, a mi dziś TfT z nadgarstka zapachniało właśnie tak, jak to stanowisko do waty cukrowej, mieszanką gazu i cukru:-) no ale chyba już sobie wmówiłam po prostu, to niemożliwe... właśnie taki zapach za mną chodził dziś po tym, jak się objadałam darmową watą cukrową:-) Odpowiedz Link
flawia_f Ange ou Demon Givenchy 23.09.06, 21:50 na mnie i dla mnie to duszacy koszmar, zaraz to zetre pumeksem, zmyc sie nie dalo. Odpowiedz Link
chatka_ Happy Birthday,sto lat!!!! :-)))) A ja Tea fot Two 24.09.06, 10:46 Tez z herbatka wznosze toast urodzinowy, wszystkiego najlepszego!!!:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: urodzinowo-pieknym Insolence:-) 24.09.06, 10:22 oj, nie zauważyłam wczoraj. Spóźnione ale najserdeczniejsze - spelnienia marzeń (prawie wszystkich, no, może jedno, dwa niech zostaną marzeniami), siły i spokoju ducha, radości i wewnętrznego uśmiechu:-*** Odpowiedz Link
senta Dzieki bardzo:-),pourodzinowo pachne.. 24.09.06, 12:50 Youth Dew Amber Nude..nie lezy mi skubaniec.. Odpowiedz Link
kalooo Re: urodzinowo-pieknym Insolence:-) 25.09.06, 11:34 Spóźnione, ale szczere: Wszystkiego najlepszego, zdrowia przede wszystkim i samych dobrych chwil w życiu... Najlepszego:) Odpowiedz Link
mangos Automne VC&A 24.09.06, 08:31 + Enjoy the Silence DM i poranna kawa... zbożowa;) Odpowiedz Link
merolik Re:Fleurs de Citronnier/próbka :) 24.09.06, 10:19 Trochę retro, miło poznac, ale chyba większej pojemności bym nie chciała. Odpowiedz Link
a.g.n.i Rhubarb CdG. Ciągle mam ochotę na "coś słodkiego"+ 24.09.06, 10:25 znak, że jesień przyszła, ech. Odpowiedz Link
chatka_ czarna Mania juz niedlugo ... 24.09.06, 10:49 Nie wzielam ze soba, ale widzialam w kacie w jednym sklepie, 39 euro za 50 ml, to calkiem niezle, lada dzien bedzie moja :) Odpowiedz Link
renia.renia Shalimar edt, rok temu nawet nie pomyślałabym... 24.09.06, 10:50 by nosić Sh. a teraz mi sięodmieniło i czuję się w nim doskonale, i pierwsza nuta przestała mnie odrzucać :o) pzdr. r Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dziś pachnę, już jesiennie... "L" de Lolita 24.09.06, 12:56 Przez to, ze uzywalam tego zapachu latem raczej kojarzy mi sie z upalami (no i jeszcze z filmem "Piraci z Karaibow"!;D) a nie z opadajacymi liscmi ale to chyba raczej jesienno-zimowy zapach:) Odpowiedz Link
voluptas Agent Provocateur Eau Emotionelle+ 24.09.06, 13:00 i zaraz idziemy z Olą-Balbinką na spacer nad morze :)))) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: O, to pozdrowienia ode mnie!:-) 24.09.06, 13:09 A w temacie 24 Faubourg Eau Delicate, w ramach odsładzania po wczorajszym Angelu. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę, już jesiennie... 24.09.06, 13:26 e tam jesiennie, dzis un jardin sur le nil ;))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę, już jesiennie... 24.09.06, 15:45 Etro Sandalo. Kupić, nie kupić? Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę, już jesiennie... 24.09.06, 17:45 Muszę się w końcu zabrać do roboty:-) zaaplikowałam sobie psik Dzinga i jeśli on mi nie pomoże się skupić, to już chyba nic... Inna sprawa, że nie mogłam przepuścić okazji napisania mojego trzytysięcznego postu (przynajmniej w karierze tego nicka, hehe, bo poprzednim nickiem też nastukałam trochę;-P) Odpowiedz Link
icegirl L'instant de Guerlain 24.09.06, 18:10 Jakoś wyjątkowo dobrze mi się go dziś nosi. :) Odpowiedz Link
kalia_t Znów w słonecznych klimatach Thais:-))) 24.09.06, 19:06 nadal twierdzę, że mają coś wspólnego z Fleur d'Interdit:-)))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę, już jesiennie... 24.09.06, 21:36 Voluptas pojechała, a bu (obiecała że szybko się pojawi w Trójmieście znów, ale serce mi krwawi straszliwie!). Wybrałyśmy się dziś na spacer po plaży w Sopocie - upalnie jak diabli u nas, pachnę dziś Quelques Fleurs Houbiganta - bardzo bardzo go lubię, no i nie chciałam dłużej V. torturować smoczym pocałunkiem, ktorego ona nie znosi :))) Mimo wszystko smutno mi jak diabli, czekam aż wróci od rodziców moja siostra i zrzuci mi na kompa fotki - wczoraj przy wybitnej pomocy naszego forumowego stadła - Elve, Voluptas i Forevermore - obfociłam lwią część mojej kolekcji. Rozłożyliśmy się w mojej sypialni i usiłowaliśmy upchnąć całą tę baterię na mojej toaletce. Ledwo ledwo nam się udało a ja jak zobaczyłam wszystko wyciągnięte z pudełek i poukładane to mało nie zeszłam na zawał (dobrze, że był dżin pod ręką...) Odpowiedz Link