forevermore79 Re: Dziś pachnę... 07.10.06, 21:30 Konczac niefajne przeziebienie- pamiatke z deszczowej Finlandii- pachne Liquid Karlem- dla rozgrzania :-) Odpowiedz Link
cannella Re: Dziś pachnę... 07.10.06, 22:58 Trochę przewrotnie i lekko nostalgicznie - Eva by Pollena Ewa Odpowiedz Link
ja_sylwia Siedzę w piżamce przed kompem i myślę... 08.10.06, 10:15 ale ponieważ niedziela w domowych pieleszach, to złapię za Eau d'amour Givenchy, jeden z niewielu zapachów, które używam w domu zakładając, że nigdzie się nie wybieram. Jest nieinwazyjny i taki jakiś...sielski-anielski:) A na łapach coś potestuję, ale jeszcze nie wiem co. Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dziś pachnę Glorią... 08.10.06, 10:55 Jeszcze cały czas z próbki ale to sie juz wkrotce zmieni;) Odpowiedz Link
mrouh Dziś pachnę nowością:-) 08.10.06, 11:12 A dokładniej Miracle Forever. Za Kalią to mogę w ciemno:-)... Miała rację, bardzo fajny:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Etro Sandalo:-) 08.10.06, 11:31 od wczoraj przeżywam euforię (nie tę od CK;-P). W wyniku różnych towarzysko- przyjacielskich zawirowań i zbiegów okoliczności na mojej półce stoi 15 ml Organzy Indecence, czyli Ziemia Odzyskana:-))) Obiecałam sobie, że tylko do wąchania będzie albo do psiknięcia od czasu do czasu nadgarstka, ale jak strasznie kusi, żeby użyć... wiedziałam że tak będzie, stąd omijałam dzielnie pokusy kupna lub wymiany... a i tak w końcu do mnie wróciła... Ech... maść ze sterydami niby mam w apteczce na wszelki wypadek... A może mi przeszło... łapy mi wczoraj nie wysypało:-))) Odpowiedz Link
ja_sylwia Jednak nie Eau d'amour, a... 08.10.06, 12:47 Bandit - jestem zła, wściekła i smutna, ale nawet bandyta nie pomaga:(((( Odpowiedz Link
mrouh zimno się zrobiło, ciemno... 08.10.06, 20:01 po długiej kąpieli postanowiłam się dogrzać herbatą o smaku irish cream i dwoma kroplami tea for two. Nareszcie przyszedł czas na ten zapach, teraz go czuję, jak trzeba, nie parzy (takie miałam wrażenie, jak było jeszcze zbyt gorąco), jest fascynujący na nowo, przypomniałam sobie, czemu go kupiłam:-) czuję w nim nowe oblicza herbaty, widze nowe herbaciane barwy... pierwszy raz poczułam na przykład zapach dobrej, liściastej herbaty jeszcze w opakowaniu, niezaparzonej- jeden z ulubionych moich zapachów z dzieciństwa. Słowem -doskonały, apetyczny nawet. Odpowiedz Link
orzeszek_solony The Brun Brosseau 08.10.06, 15:13 z próbki - i zastanawiam się,czy mogłabym nosić tę herbatkę? Odpowiedz Link
kalooo Alchimie-the most sexiest fragrance in the world;) 08.10.06, 20:01 tak właśnie, nie inaczej!;D Odpowiedz Link
a.g.n.i Teraz Musc Ravageur... jak ja się mam skupić nad+ 08.10.06, 21:19 pracą? Oczywiście zostawiłam na ostatnią chwilę, brrr Odpowiedz Link
senta Re: Teraz Musc Ravageur... jak ja się mam skupić 08.10.06, 23:02 hello Agni:-),jak wroce ,zglosze sie do Ciebie w sprawie tej "brudnej i fizjologicznej" nuty w MR..Nie mam pojecia czym to sie je..ja tego nie czuje,a wprost przecdiwnie!sama slodycz.. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Teraz Musc Ravageur... jak ja się mam skupić 08.10.06, 23:11 A to czekam, czekam z niecierpliwością:-) Ona na samym początku wyłazi... ze mnie szybko znika, ale miałam okazję powąchać kogoś, na kimś została dłużej... i zrozumiałam, dlaczego są czasem o tym zapachu takie skrajne opinie:-) Uff, skonczyłam pracę na dzis... chyba idę wcześniej spać, bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie... a jeśli nawet nie spać, to poleżeć i poczytać:-) Odpowiedz Link
voluptas Cedre SL 08.10.06, 22:20 za który zebrałam dziś masę komplementów ;) Szalony dzień... Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę... 08.10.06, 22:35 Ogólnie to Dune, ale testowałam Shalimar Light i Bazar i wyszedł z tego niezły miks: na lewej ręce bardziej orientalnie a na prawej owocowo :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Ambre Sultan - ja też:-) 09.10.06, 08:25 siłą się powstrzymałam przed MR, ale to wieczorem sobie pozwolę:-))) Odpowiedz Link
lucapuka Pure Poison Elixir Intense 09.10.06, 10:00 I w tak luksusowych oparach siadam do pracy. Odpowiedz Link