Dodaj do ulubionych

Sensation , Jil Sander

09.10.06, 14:49
czy Sensation to ładne, ciepłe perfumy nadajace sie na jesien zime? czy sa na
tyle trwałe ze warto je kupic? trzymaja sie blisko ciała czy maja perfumowy
warkocz? chciałbym cos o zapachu słodko waniliowym ale zeby nie było zbyt
nachalne ;-) jak np Angel czy Wish
Obserwuj wątek
    • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 15:01
      oczywiscie wiem co to jest wyszukiwarka :-) ale prawie nic na temat tych perfum
      nie znalazałam
    • olga1974 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 15:24
      kiedyś je miałam, takie właśnie są, jak piszesz, ładne i ciepłe, całkiem trwałe
      i wyczuwalne przez otoczenie...ale wanilii to w nich wogóle nie czułam. są tak
      bezpiecznie ładne, że niestety szybko się mogą znudzić ...
    • wiolinka100 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 15:32
      Miałam flakonik parę lat temu, przyjemnie się ich używało, są rzeczywiście
      łagodne, takie gładkie - mają fajną nutkę mleczną.
      Muszę chyba znów je sobie przypomnieć...:)

• sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 15:56
        własnie tak za mna chodza - kiedys dawno niuchnełam ;-) w perfumerii i nie
        przypominam sobie zapachu ;-( bo testowałam inne kilery i wkoncu nic nie
        kupiłam (ogólnie nie moge testowac wiecej niz 3 zapachy)
        chciałabym zeby otocznie czuło ładny zapach a nie meczyło sie ze mna ;-)
        • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 15:58
          jak myslicie , mozna zarazykowac i kupic je na allegro od sprawdzonych przez
          Forumowiczów sprzedawców? ciekawe czy czesto sa podrabiane
          • wiolinka100 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 16:25
            wszystkie z linku poniżej to oryginały:
            www.allegro.pl/search.php?string=sensations&category=17748&country=1
            • izolden Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 16:47
              Zawsze zbieram komplementy za Sensations:) Polecam.
              • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 17:46
                kofane :-) jestescie dzieki za błyskawiczny odzew i pomoc, na pewno cos z tego
                wybiore !!!!!bo cena za 75 ml w prównaniu z sephora atrakcyjna
                IZOLDEN moze na mnie tez beda ładnie pachniec i ktos zwróci uwage:-)))
                dotychczas zbierałam komplementy za Ralpha R. Lauren i czasem Echo ale juz mi
                sie baardzo znudziły
    • desire123 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 19:25
      miałam ten zapach ale go szybko oddałam .Przestałam go czuć po jakimś
      czasie.Ładny i baardzo łagodny.
    • mangos Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 19:44
      Sympatyczne, optymistyczne, mleczne,łagodne, ciepłe...
      Poszukam swój stary wątek i zaraz wkleję.
    • mangos Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 19:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=48705201&a=49009307
      • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 09.10.06, 19:59
        cos czuje ze Sensation bedzie dla mnie - na dzien - a na wieczorne wyjscia
        trzeba bedzie poszukac cos z PAZUREM
        • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 10.10.06, 09:26
          przegladam tu rózne watki i natrafiłam ze sensation wystepuje jako edt i edp .
          Z wersja ETP nie spotkałam sie w perfumeriach , na allegro to same edt . choc
          gdzies czytałam ze wersja edp jest inna i wcale nie intensywniejsza

• sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 14.10.06, 11:20
            kupiłam ;-) EDT sensation JS - o to chodziło! i na mojej skórze bardzo trwały ,
            nie duszacy, cieplutki , milutki , mleczno waniliowy - jestem zadowolona:-)
            ale wiadomo , ze apetyt rosnie w miare jedzenia wiec juz tropie inne zapachy
            dla mnie..na przyszłosc :-)
            co sadzicie o mira bai ? nigdzie nie moge go niuchnac w perfumerii :-( ale to
            pewnie na inny watek. Gdyby jednak ktos chciał sie podzielic opinia to
            poprosze . W kazdym razie dzieki
            • mangos Re: Sensation , Jil Sander 14.10.06, 11:30
              Jesli szukasz czegoś podobnego do Sensations to powąchaj Yohji Yamamoto pour femme edp. Mi się bardzo podobają,ale ostatnio musze przystopowac z zakupami.
              Mira bai to zupełnie inna bajka. Kiedyś chciałam kupić, ale nie uczyniłam tego i dobrze się stało. Przyjemne na początku ale mogą męczyć po dłuższym używaniu- za słodkie i do delikatności im daleko.
              • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 14.10.06, 11:58
                Tak Mangos poszukuje cos o podobnej delikatnosci (nie meczaco- duszace) ,no
                moze byc cos ciut! mocniejszego ale juz nic mlecznego - raczej owocowe (zadne
                frezje, konwalie , jasminy czy lilie) - bardziej słodsze owoce niz kwasne ze
                szczypta!!! wanili i czekoladki. Takie przyjemniaczki ale nie typowe swiezaki
                w stylu Cool water, D&G LB, Green tea
                • sacz1 Re: Sensation , Jil Sander 14.10.06, 12:03
                  zapach który mi podałas oczywiscie sobie sprawdze jak tylko bedzie w
                  perfumerii , nieukrywam ze to miejsce w którym sie gubie , czesto sprawdzam
                  klasyczne , dobrze znane zapachy, popularne , które nie zawsze trafiaja w mój
                  gust

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka