benita5 Le Feu wbrew sztormowi, letnim oponom i syndromie 02.11.06, 08:59 poniedzialku. Odpowiedz Link
voluptas Idole de Lubin 02.11.06, 09:06 ale nie ukrywam, że dość niecierpliwie czekam na wizytę listonosza... :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Idole de Lubin - ja też:-) 02.11.06, 09:41 i odszczekuję wszystko, co powiedziałam na temat Mojego Szanownego Małżonka i jego zapachowego analfabetyzmu - wychodzi na to, że on ma po prostu bardzo wybredny nos, ale chyba niezły:-) Idole się spodobał:-) Aha, muszę zlewać się Idolem do pępka, czy na Was on też taki ulotny? Odpowiedz Link
voluptas Re: Idole de Lubin - ja też:-) 02.11.06, 10:02 Agni, czy my piszemy o tym samym zapachu???? ;) Na mnie Idolek jest wściekle trwały i intensywny, muszę się bardzo pilnować, żeby nie przedawkować ;) Odpowiedz Link
elami3 Re: Idole de Lubin - ja też:-) 02.11.06, 12:33 Na mnie Idole jest bardzo, bardzo trwały. Odpowiedz Link
kalooo Re: Idole de Lubin - ja też:-) 02.11.06, 19:46 ano właśnie, na mnie tez bynajmniej trwałościa skurkowany nie grzeszy... I co dziwne, tez mi ponad 0,5cm juz brakuje;DD Az sie zdziwiłam, bo mysłaam,że bedzie większy killer z niego;) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Idole de Lubin - ja też:-) 03.11.06, 11:30 Na mnie Idole mistrzem trwalosci tez nie jest- az szkoda tak pieknego zapachu. Czemu nie wypuscili go jako EdP, grr. SApodziawalem sie po kreacji Giacobetti perfum bardzo przy skorze- ale na mnie czuc go wyraznie 3-4 godziny i tyle, potem musze sie uwaznie wwachiwac. Odpowiedz Link
aggis20 Za oknem pierwszy śnieg! A ja sobie pachnę L :-) 02.11.06, 09:45 Lempickiej. I jestem wciaz oczarowana tym zapachem...:-) Odpowiedz Link
malinex22 Gris Clair SL 02.11.06, 10:48 Gris Clair SL idealny na chłódny jesienny dzień... Odpowiedz Link
wiolinka100 A ja dziś Lolita Minuit 02.11.06, 12:30 odkąd przybyła jest stałym gościem na moich nadgarstkach i szyjce :) Odpowiedz Link
ja_sylwia Desnudą 02.11.06, 12:46 w końcu, jedno marzenie z listy skreślone:), w końcu, bo po drodze ciągle coś wpadało niespodziewanego. Odpowiedz Link
kati_mm Etrą z próbki :) 02.11.06, 13:29 Na początku bardzo przyprawowo-korzennie, a teraz już delikatnie piżmowo :) Odpowiedz Link
dixi Re: Etrą z próbki :) 02.11.06, 13:37 również Etrą, to juz resztki z mini- odlewki i chce wiecej... Odpowiedz Link
aggis20 testuje Dzing! ale dziwoląg z niego!!!;-) 02.11.06, 17:09 Pierwszy raz zapach mnie tak zaskoczyl... Odpowiedz Link
mangos Re: testuje Dzing! ale dziwoląg z niego!!!;-) 02.11.06, 20:20 Ale jaki dziwoląg! <marzyciel> Odpowiedz Link
aggis20 Re: testuje Dzing! ale dziwoląg z niego!!!;-) 02.11.06, 22:28 Dziwoląg nad dziwolągi!;-P do tej pory jeszcze tylko Lou Lou mnie tak zaskoczyl, nie moglam potem dojsc do siebie;-) Odpowiedz Link
mangos Re: testuje Dzing! ale dziwoląg z niego!!!;-) 03.11.06, 07:03 Ja lubie takie dziwoloągi, za Lou Lou baaardzo tęsknię. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: testuje Dzing! ale dziwoląg z niego!!!;-) 03.11.06, 08:36 Boski ten dziwoląg i już:-) A z Lou Lou też mam do pogadania, hehe. Na razie nie miałam kiedy poważnie ponosić, ale zamierzam to naprawić:-) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachne już troszke zimowo:) 02.11.06, 17:16 Lewa łapa Iskander, prawa Cuir Ottoman Parfum d'Empire Odpowiedz Link
vanilia72 Teraz Flowerbomb Extreme, podoba mi się :) 02.11.06, 19:18 baaaaaardzo i chyba coś mi się wydaje, że klasyk by może już mnie nie dusił? Odpowiedz Link
voluptas Ambre Narguile Hermessence 02.11.06, 19:26 Idolek został zmyty (po raz kolejny z całą odpowiedzialnością oświadczam, że jest na mnie dziko trwały) i zrobił miejsce AN. Cała moja, pyszna, nowiutka, wymarzona, słodka i upojna :) Raj perfumomaniaka :) Przedostatnie spełnione marzenie :))) Odpowiedz Link
merolik Re: Ambre Narguile Hermessence 02.11.06, 20:10 Gratuluję spełnienia marzeń :) Ja dziś pachnę BC :) Odpowiedz Link
aggis20 Re: kropla Winter Delice przed snem 02.11.06, 22:44 Mangosku, napisz mi prosze czy nie zalatuje ten Twoj nowy nabytek choinkowym odswiezaczem do powietrza?;-) chcialam tez kupic WD (w ciemno) ale powstrzymalam sie jak przeczytalam pare recenzji. Odpowiedz Link
mangos Re: kropla Winter Delice przed snem 03.11.06, 06:55 Ano "zalatuje",ale to kwestia tego , co się lubi. Na mnie ta choinkowa nuta ginie po 20 minutach od aplikacji, potem czuję jedynie "echa" zimowego lasu. Z tego co jednak wiem niektórym to własnie w WD przeszkadza, Odpowiedz Link
benita5 Re: kropla Winter Delice przed snem 03.11.06, 08:44 Przyrownanie do odswiezacza choinkowego, jest moim zdaniem hardcorowe. Uwielbiam WD, a nuta iglakowa nie jest banalnie jednostajna...Z reszta niknie stosunkowo szybko. Odpowiedz Link
mangos WD 03.11.06, 14:18 Ja również uwielbiam WD, choinke czuje, owszem, ale nie jest to nuta odświeżacza a piękny zapach lasu i idąc dalej ... świąt :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra u nas zima pełną gębą! 02.11.06, 23:11 Śnieg spadł. Zimno, wieje :) ja pachnę klasyczną Organzą, której dałam szansę rok temu. Może coś z tego będzie ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Avignonem - wykańczam próbki 03.11.06, 08:34 na noc wzięłam próbkę Omnia Crystalline od Izolden - trochę poleciało mi na koszulkę i wstając zastanawiałam się, jeszcze mocno nieprzytomna, co mi tak uroczo pachnie:-) Odpowiedz Link